Melokka Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2021 821 850 17 Nisan 2021 Konu Sahibi muhasebecii34 #21 muhasebecii34 .!.: Rica ederim, düşüklerimizin sebebi bu mu bilmem ama inşallah kısa zamanda beklediğimiz bebellerimize kavuşuruz Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim amin Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
muhasebecii34 .!.: Rica ederim, düşüklerimizin sebebi bu mu bilmem ama inşallah kısa zamanda beklediğimiz bebellerimize kavuşuruz Genişletmek için tıkla... İnşallah canım benim amin Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
muhasebecii34 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 82 123 17 Nisan 2021 Konu Sahibi muhasebecii34 #22 gokkusaginadusenbukalemun .!.: Bu testlere göre zaten 2 martta birlikte olmanız gerekiyor. Bayağı şansınız var zaten. 1 Mart pik, 2 Mart çatlama. Zaten döllenme de çatlama günü oluyor. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... yaaa o Kadar pozitif yazmışsınız kiii çok kalp Ama o ay olmadı malesef yazımın üzerindem biraz geçti.
gokkusaginadusenbukalemun .!.: Bu testlere göre zaten 2 martta birlikte olmanız gerekiyor. Bayağı şansınız var zaten. 1 Mart pik, 2 Mart çatlama. Zaten döllenme de çatlama günü oluyor. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur Genişletmek için tıkla... yaaa o Kadar pozitif yazmışsınız kiii çok kalp Ama o ay olmadı malesef yazımın üzerindem biraz geçti.
muhasebecii34 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 82 123 17 Nisan 2021 Konu Sahibi muhasebecii34 #23 Melo K .!.: İnşallah canım benim amin Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok çok aminnn isteyen herkese inşallahhh
Melo K .!.: İnşallah canım benim amin Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Çok çok aminnn isteyen herkese inşallahhh
gokkusaginadusenbukalemun Yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gitmemiştir. 😌 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ocak 2021 4.398 6.382 17 Nisan 2021 Konu Sahibi muhasebecii34 #24 muhasebecii34 .!.: yaaa o Kadar pozitif yazmışsınız kiii çok kalp Ama o ay olmadı malesef yazımın üzerindem biraz geçti. Genişletmek için tıkla... Tarihi görmemişim şu an hamile misiniz?
muhasebecii34 .!.: yaaa o Kadar pozitif yazmışsınız kiii çok kalp Ama o ay olmadı malesef yazımın üzerindem biraz geçti. Genişletmek için tıkla... Tarihi görmemişim şu an hamile misiniz?
muhasebecii34 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 82 123 17 Nisan 2021 Konu Sahibi muhasebecii34 #25 gokkusaginadusenbukalemun .!.: Tarihi görmemişim şu an hamile misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hamileyim daha çok çok yeni bşr sonraki ay kaldım
gokkusaginadusenbukalemun .!.: Tarihi görmemişim şu an hamile misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hamileyim daha çok çok yeni bşr sonraki ay kaldım
gokkusaginadusenbukalemun Yanlış yaptıysam doğrusu hoşuma gitmemiştir. 😌 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Ocak 2021 4.398 6.382 17 Nisan 2021 Konu Sahibi muhasebecii34 #26 muhasebecii34 .!.: Evet hamileyim daha çok çok yeni bşr sonraki ay kaldım Genişletmek için tıkla... Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Çok sevindim adınıza
muhasebecii34 .!.: Evet hamileyim daha çok çok yeni bşr sonraki ay kaldım Genişletmek için tıkla... Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Çok sevindim adınıza
muhasebecii34 Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 82 123 17 Nisan 2021 Konu Sahibi muhasebecii34 #27 gokkusaginadusenbukalemun .!.: Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Çok sevindim adınıza Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, öyle olması için dua ediyorum İsteyen herkese de sağlıklı çocuklar nasip olsun
gokkusaginadusenbukalemun .!.: Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Çok sevindim adınıza Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, öyle olması için dua ediyorum İsteyen herkese de sağlıklı çocuklar nasip olsun