Deneyebildin mi peki? Bat ne zaman?kızlar ovu testin silikleşmeye başladı çatladım gitti sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyebildin mi peki? Bat ne zaman?kızlar ovu testin silikleşmeye başladı çatladım gitti sanırım![]()
Deneyebildin mi peki? Bat ne zaman?
Ben göremedim testleri, nereye yükledin?canım şimdi yükledim dün ve bugünkü testi öneden daha koyuydu
bat 28 ags
Ben göremedim testleri, nereye yükledin?
Silikleşti ise çatlamıştır zaten. Şimdi bekleme zamanı![]()
Iyiyim cok şükür. Büyüdü valla. Onunla zaman çok hızlı :) seninkinin cinsiyet belli değil dini daha :)ayy sagolasin canim amin insallah sen nasilsin buyudu demi minnos
Evet silikleşmiş. Artık bekleyeceksin sen de. İnşallah tutunur bebişinivit
hadi hayırlısı..bu sayfada canım dur birdaha yükleyeyim
İncir kürü var bildiğim. Ben hiç uygulamadım ama adet başlayınca her sabah aç karnına bir tane kuru incir yiyorum.Bugün doktora gittim en büyük yumurta 9mm olmuş çok canım sıkıldı ne yapmam lazım bu yumurtalar büyüsün diye
İlaç tedavisine başlıcak ama ben kendinden büyüsün istiyodum nasip artıkİncir kürü var bildiğim. Ben hiç uygulamadım ama adet başlayınca her sabah aç karnına bir tane kuru incir yiyorum.
Peki doktor büyümesi için bir tedavi önermedi mi?
Gitti gidiyor dan alabilirsinKızlar bu ovülasyon testlerinden internetten sipariş vermek istiyorum nerden güvenilir kaliteli bulabilirim
Siz nerden siparil verdiniz??
Kapıda ödeme var mıGitti gidiyor dan alabilirsin
Gittı gidiyor dan laboquick Marka almıştım ben canimKızlar bu ovülasyon testlerinden internetten sipariş vermek istiyorum nerden güvenilir kaliteli bulabilirim
Siz nerden siparil verdiniz??
Kapıda ödeme var mı canım kredi kartı kullanmıyorumGittı gidiyor dan laboquick Marka almıştım ben canim
Kapıda ödemesi yok diye biliyorum gitti gidiyor daKapıda ödeme var mı
Ben kredi kartı ile almıştım. Bilmiyorm da. Paket paket ti hani yanında gebelik testi olan paketten almıştım mesela 25 lh 10 hcg testi gibi.Kapıda ödeme var mı canım kredi kartı kullanmıyorum
Ne kadar fiyatı? Kaç adet var?
maşallah size canimIyiyim cok şükür. Büyüdü valla. Onunla zaman çok hızlı :) seninkinin cinsiyet belli değil dini daha :)
Canimmm napdin. Geldin mi doktordan. Minnoş Nasıl mismaşallah size canimyok canim daha belli degil yarin gidecez bakalım doktora ikili test icin belkim soyler
![]()
geldim kuzum bir sorun yok cok sukur kilosu boyu ense kalinligi herseyi iyi kqn verdim 10 gune cikarmisCanimmm napdin. Geldin mi doktordan. Minnoş Nasıl mis