- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Ayy cevabı geç yazdım da. Umarım bugünün gecesi değerlendirilmiştir. Haydi inşallah bu ay gelsin bebissss
evet canım gece ilişki oldu, bugun sabah tekrar test yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy cevabı geç yazdım da. Umarım bugünün gecesi değerlendirilmiştir. Haydi inşallah bu ay gelsin bebissss
Ayy evet evet . İsabetli olmuş. Bak heyecan yaptım şimdi. 14 gün sonra bebis haber alcezsabahki testim böyle ne oldu şimdi çatladımı demek bu
Eki Görüntüle 2028599
Ayy evet evet . İsabetli olmuş. Bak heyecan yaptım şimdi. 14 gün sonra bebis haber alcez
Giremedim kaç gündür işyerinin yoğunluğundan. Bu olmuş valla. Denemişsindir inşallah bunu gördüğün gün:)kızlar bu sabahki testim
Eki Görüntüle 2028141
İnşallah hayırlısı ile bebeğine kavuşursun. Bir sorun yoksa zamanı geldiğinde olacaktır diye düşünüyorum. Ovulasyon testi ile takip et tabi ama mümkün olduğunca düşünmemeye, stres yapmamaya çalış. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla olur bu ay.S.A arkadaşlar merhaba ben de 2 bucuk senelik evliyim bir başarısız aşılama geçti başımdan rahim filme kadar butun tahliller yapıldı hirbir sorun yok bendede eşimdede tüp bebek düşünüyorum ama adetım dun bitti bir dahaki adetin 2. günü gidicem bu ay nasıl yöntemler yapsam ovilasyon testi alıcam tekrar baska ne yapabilirim ?
Giremedim kaç gündür işyerinin yoğunluğundan. Bu olmuş valla. Denemişsindir inşallah bunu gördüğün gün:)
Hadi bakalım 12-13 gün sonra alırız inşallah haberini. Ay çok heyecanlandım yaaaevet canım denedım :)
Hadi bakalım 12-13 gün sonra alırız inşallah haberini. Ay çok heyecanlandım yaaa![]()
Ben de testleri yapmaya başladım ama henüz silik çizgi. Takvim ayın 10'unu gösteriyor zaten. Hafta başında koyulaşmaya başlar sanırım.ogun ve ertesi gun denedım canım, bırde bugun denıcem
Ben de testleri yapmaya başladım ama henüz silik çizgi. Takvim ayın 10'unu gösteriyor zaten. Hafta başında koyulaşmaya başlar sanırım.
Koyuluk eşit değil ama sbaha bi test daha yapıver onü merak etti.m sımdı . Silik se hayırlı olsun diyekKızlar ne diyorsunuz? Bu gece denemeliyim değil mi?
Beynim yandı. Silik değil ama dünkü kadar koyu da değil. Şimdi yaptım bunu. 3-4 gibi bir tane daha yapayım bari. İyi ki yanıma almışım iki taneKoyuluk eşit değil ama sbaha bi test daha yapıver onü merak etti.m sımdı . Silik se hayırlı olsun diyek![]()
Sen bugün de dene istersenBenim yumurta çatlamayı unuttu galiba Ben de bu ay bebeği unutayım bari
Benim beş gün boyunca kopkoyuydu,beş günün beşi de çalışmıştıkBenim yumurta çatlamayı unuttu galiba Ben de bu ay bebeği unutayım bari
Aman boş geçmeyin canım.Dün böyleyse bugün iyice koyulaşmıştır.bugunkü testim koyulaşmaya devam :)![]()