- 25 Şubat 2015
- 397
- 394
- 43
Tebrik ederimm arkadasim saglikla kucagina al isallah.Bir saat önce kan tahlili vermiştim şimdi aradım öğrendim sonucu 97,9 çıkmış degerim.Sanırım bu gebeyim demek.
Darisi basimiza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimm arkadasim saglikla kucagina al isallah.Bir saat önce kan tahlili vermiştim şimdi aradım öğrendim sonucu 97,9 çıkmış degerim.Sanırım bu gebeyim demek.
Tebrikler canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sen folik asite başla Dr gitmeden ki değerin ikiye de katlansa şuan drun yapacağı pek bir şey olmuyor 1500 ken vajinal 3000 lerde karından gözüküyor hoş benim 1500 lerde gozukmuştu anladığım.kadarıyla henüz adetinde yeni geçti Dr icin sabredebilirsen biraz daha bekle derim strese giriyor insan çünkü. Ama folik asite basla ihmal etme derim. Tabiki için nasıl rahat edecekse öyle hareket et canımAmin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Yarın tekrar kan verip doktora gidecem inşallah güzel bi yükselme olur degerimde.
Daha adet tarihi gelmedi kasiklarim.belim agriyo adrt olacakmisim gibi,korkuyorum.
Ahhh canım valla benzemiyor pek evcilik oyununa oyuncak bebekler koyduğun yerde kalıyo,ağlamıyo,gazı da yok bu minnoşlar dünyasını şaşırtıyor insanaCanimmm günaydınlar. . Teşekkür ederim Rabbin hepimiz ı korusun . Oy minnoşumuz minamiz büyümüştür şimdi. Evcilik Oyunu gibi kız küçükken oynardım bebeklerle pispisla Giydir falan Oyyy. Yerim onları ben. Benim bebeğim de gelsin de oynayım onla;![]()
arada unutmayıp uğraman çok güzel . Öpüyorum ikinizi de
Evet canım mina hanım kendisi,sağol canım amin rabbim herkesin evladını esirgesin isteyene de tez zamanda nasip etsin inşallahProfildekı Mina galiba. Kız allah korusun nazarlardan bal bu yaaa. Ne kadar güzel bi bebek. Rabbim kem gozlerden esirgesin
Ay hayırlısı ile gelsin de dediğin gibi o zaman görürüm kendimiAhhh canım valla benzemiyor pek evcilik oyununa oyuncak bebekler koyduğun yerde kalıyo,ağlamıyo,gazı da yok bu minnoşlar dünyasını şaşırtıyor insanaama dünyaya bedeller bi gelsin minik paşa o zaman alalım yorumlarını
![]()
Canım döngün 30 sa 17 18 de koyulaşma olur testleri yapmaya devam . 9. Günden beri yapıp kendinj strese sokma gelecek ay. TaBi inşallah gerek kalmaz bebis gelir bu ayArkadaşlar testlerimi yorumlar mısınız döngüm 30 gün geç mi yumurtlayacağım acaba?
Çok güzel çıkmis değerin. Ay maşallah. Hayırlı kolay hamislik olsun . İlk bebek dimi. Sen çalışiyor musun ne iş yapion merak ettikBir saat önce kan tahlili vermiştim şimdi aradım öğrendim sonucu 97,9 çıkmış degerim.Sanırım bu gebeyim demek.
Evet nasip olursa ilk bebek :) Çalışıyorum öğretmenim. Hatta şu an bugünkü 10.saat dersime girdim ve 1 saat daha gireceğim sonra ölü bir ben :)Çok güzel çıkmis değerin. Ay maşallah. Hayırlı kolay hamislik olsun . İlk bebek dimi. Sen çalışiyor musun ne iş yapion merak ettik![]()
Canım döngün 30 sa 17 18 de koyulaşma olur testleri yapmaya devam . 9. Günden beri yapıp kendinj strese sokma gelecek ay. TaBi inşallah gerek kalmaz bebis gelir bu ay
kuzummm özlettın kendını ya ıyıymıssın şukur prensesımızı yerımıze öp canımSelamlar herkese,baya uzun zaman oldu topiğimize uğramayalı,pış pışla uyut,emzir,gaz çıkar,altını değiştir,pış pışla uyut,emzir.... bu eksende akıyor hayatımız mina hanımla
Yeni müjdeler vardır inşallah biraz okuma fırsatım olduvorones çok geçmiş olsun kuzum verilmiş sadakanız varmış canınıza gelmemiş ya mal yerine konur elbet rabbim can sağlığı versin herkese minik paşa nasıl az kalmış artık sağ salim kavuşun inşallah
Topiğe yeni katılan arkadaşlarda inşallah tez zamanda hayırlısıyla alırlar müjdeyi
kaç gun geçtı canım yumurtllamadanKizlar akintim devam ediyor. Yumurtlamam gecti diye dusunuyorum ama gecmedi mi acaba? Dollenme akintiya sebep olur mu boyle birsey yasadiniz mi?
ılışkıden sonra akan spermde olabılır canım benım ılışkıden sonra ıkı gun boyunca akıntı gıbı oluyor yınede testını yap ıstersenKizlar selam bir sorum olacak.
Benim cumartesi koyu gozuktu ctesi ve pazar gununu degerlendirdik hatta dun cizgi biraz siliklesmisti. Bugun test yapmadim ama vajinal akintim hala biraz var gibi. Yumurta aki gibi uzayan degil ama yumurtlamadan sonra boyle oluyor mu?
2 gun gecti cumartesi catladikaç gun geçtı canım yumurtllamadan
Hee evet o olabilir sendese oyle olduysa. Tesekkurler cevabin icin :)ılışkıden sonra akan spermde olabılır canım benım ılışkıden sonra ıkı gun boyunca akıntı gıbı oluyor yınede testını yap ıstersen
10. saatmıEvet nasip olursa ilk bebek :) Çalışıyorum öğretmenim. Hatta şu an bugünkü 10.saat dersime girdim ve 1 saat daha gireceğim sonra ölü bir ben :)