- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
amin saglAman aman maşallah iyi geçsin. Bütün hamilelerin ki iyi geçsin ve herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. Sıra da bize gelsiiiiiin
ya canin ummasindq ilk defa kusbasi kebap istiyorum yaninda bol nar eksili salata ben normaldede cok hazetmem kuşbaşından ama kaynanama söyledim hazirlamis bile sağolsun kuzum canin istemesin bak nolursunAynı ben tıpkı beninşallah canım. Kusma vs. Yok et cekiomu canin. Sankim oglun olacak gibi ..
benide hep uyariyorlar tup bebekten sonra ikincisi hemen olur korun falan diye :)Teşekkürler canım 1. Yı zor bulunca . Kolayindan 2. Olacak mı olur mu derken rabbim nasip etti. Oluyormuş
Evet biri 6'sında diğeri 11'inde çatladı. Hatta doktor ikiz ihtimalin yüksek bile dedi. Anlaşılan o ki ayın 6'sında çatlayan tutmamış yoksa artık idrarda çıkardı. 11'inde çatlayan tuttu mu acaba diye merakla bekliyorum. Bat bu durumda ayın 25'ine sarkmış oluyor değil mi? Bu iki yumurta işi benim kafamı karıştırdı. Normalde ayın 11'inde tekrar çatlama olmasa bat 2 gün önceydi. Matematiksel hesapların içinde kaldık vallaEvet test işi görüyor yani. Umarım istediğin gibi olur. . İki kere yum. Ha. O da iyimis . Daha fazla şans demek. İnsalalh olur bu ay
Süper olmaz mıbenide hep uyariyorlar tup bebekten sonra ikincisi hemen olur korun falan diye :)
Annammmm canım istedı vala. Nar eksili bişiler hemen yemeliyimamin sagl
ya canin ummasindq ilk defa kusbasi kebap istiyorum yaninda bol nar eksili salata ben normaldede cok hazetmem kuşbaşından ama kaynanama söyledim hazirlamis bile sağolsun kuzum canin istemesin bak nolursun
sanmam aslinda bilmiyorum yqni hep oyle diyorlar esim tirsmaya basladi simdiden :)))))Süper olmaz mıbir kız bir erkek.. peki senin erken menapoz bu durumda gerileme filan gösterir miymiş acaba? Belki de vücut kendini bir tazeler?
tuhhhh elimi kiraydim da yazmayaydim vardir insallah nar ekşin kiz ozur dilerim yw bos bulundum yazdim tuhhhh ben vicdan azabindan yerim dururum kendimi simdiAnnammmm canım istedı vala. Nar eksili bişiler hemen yemeliyim
Ben de hala ne zaman adet olacağım diye bekliyorum işte. Ben olmadan sipariş etmeyeyim dedim. Belli mi olur bir mucize olmuştur da belki gerek yoktur diye. Yollarsın yaptıkça fotoları yorumlamaya çalışırız.bugun 6. gunum, pazartesi testlerim gelir inş, 10. gun yapmaya baslayacagım. :)
Ben de hala ne zaman adet olacağım diye bekliyorum işte. Ben olmadan sipariş etmeyeyim dedim. Belli mi olur bir mucize olmuştur da belki gerek yoktur diye. Yollarsın yaptıkça fotoları yorumlamaya çalışırız.
Kızzz mesajini yeni okudum. Yemedin dimi kendini deli kız. Yedim yedim hem. Cigkofte ye nareksili oh misssssss. Ben dé şimdi senin canını mi cektrdm kituhhhh elimi kiraydim da yazmayaydim vardir insallah nar ekşin kiz ozur dilerim yw bos bulundum yazdim tuhhhh ben vicdan azabindan yerim dururum kendimi simdi
yok yok esim tam bir ustq cig koftecidir kaymak gibi yapıyor adam canim isterse soylerim yapar kuzumKızzz mesajini yeni okudum. Yemedin dimi kendini deli kız. Yedim yedim hem. Cigkofte ye nareksili oh misssssss. Ben dé şimdi senin canını mi cektrdm ki
Canım testine bakılırsa henüz değil yum günü. Ama akıntı önemli .!Eki Görüntüle 2027022 Eki Görüntüle 2027023 Ben de aranıza yeni katıldım ne zamandır okuyorum dün ovulasyon testi aldım bugün uyguladım 14.30 da yorumlar mısınız tecrübeli olanlarYalnız sonrasında yumurta akı gibi akıntı oldu baya fazla bu yumurta günüm mü o yüzden mi yoksa yaklaştığı için mi
Sabah olmayaydi iyidi test koyulastiktan sonra olsa daha iyi. Koyudan sonra Test silikleşince iyi haberEki Görüntüle 2027653
Teşekkür ederim bugün 3. Günüm ovulasyon testinde bu sabah ilişki oldu saat 3e doğruda test yaptım diğerlerine göre dahada koyu
Ayy cevabı geç yazdım da. Umarım bugünün gecesi değerlendirilmiştir. Haydi inşallah bu ay gelsin bebisssskızlar bu sabahki testim
Eki Görüntüle 2028141
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?