ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ömer erdi olacak teyzosu. Bak I imtisall teyzesi bize ne yaptı .él emeği göz nuru.
Su ara çok zor geçio be .mervem dayanamiom 2 hafta kaldı. İsteğe bağlı spinal sezeryan istedm bakalim.

Ay
Hadi gözün aydın. Değerin artsın artsn..sorunsuz bi gebelik geçir inşallah

ayyyy cokk güzel olmuş ya bu I imtisall hanımın ellerine sağlık çokkk güzel olmuş. keşke bir an önce bende hamile kalsam da bende hazırlıklara başlaya bilsem :)))

merhaba kızlar benim ovulasyon testini ilk defa bu ay kullandım ve adetimin 22,günü ve 23,günü çift çizgiyi yakaladım.yani mayısın 5 ve 6 sında...benim adetim gecikti bu ay geçen ayın 14 ünde hastalanmıştım...şimdi adet olacakmış gibi her ay olan hislerim yine var.benim durumumda olan varmı geç yumurtlayanlar tam 14 gün sonramı adet olunuyor kişiye göre değişiyor mu?evde test yaptım negatif çıktı ama kan testi yapmadım

Kızlar ilk foto sat dan itibaren 12.gün yani dün
İkinci foto 13. Gün yani bugün
İkisi de koyu
Yumurtlama ne Zaman olucak hiçbirşey anlamadım

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 79
  • image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 62
İkisi de koyu
Benimde senin ki gibi iki gün kırmızı çıktı...Sen değerlendir kaçırma ben çift çizgiden önce çalışma yapmıştım sonra iki günde bir devam ettim ... Üst üste ilişki olanda var kırmızı çizgiden itibaren ama sperm kalitesi açısında doktorum gün aşırı Dedi... Dün değerlendirmediysen bugünü ve sonrasını kaçırma

İkisi de koyu
Bence de bugun ve yarını değerlendirmelisin. İnşallah hamis olursun

Yumurtlama dan 14 sonra adet gelio canım. Bu değişmio die biliorum

evet kızlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet. bu sabit hiç değişmiyor.
diyelim ki döngünüz 30 gün.
10. günde 12. günde veya başka bir günde yumrtlayabiliriz bu değişken ama yumurtlamadan sonra 14. gün adet. bu değişmiyor sabit.

Canım benim ayın 5 ve 6 sı ovu testinde koyu çizgiydi o Zaman kaçı olur 19 ve 20 kesin

Tekrardan hayırlı olsun canım :) Kese göründükten sonraki artışı çok önemsemiyor doktorlar hatta keseyi görünce artık artışa bakmayıp keseyi takip ediyorlar, umarım kalp atışlarını da görürsün en yakın zamanda.. artık endişelenmene gerek yok bence aslında haklısın biraz da.daha önce düşük kayıp..vs yaşayınca insan daha pinpirikli oluyor ama bir defa öyle oldu diye hep olucak diye birşey yok.Sağ salim kucağına al inşallah darısı başımıza

ovulasyon testinde bugun gulen yuzu yani cift cizgiyi yakaldim.. isallah olurr... olmasini kesinlestirmek icin napmaliyim yaa. agustostan beri duzenli olmasada ugrasioruz.. ovulasyonu ilk kulllanisimm....??????

sağol kuzum inşallah Rabbim başta sizlere ve isteyen herkese nasip eder en kısa zamanda inşallah...çok öpüyorum canımmmm...

ovulasyon testinde bugun gulen yuzu yani cift cizgiyi yakaldim.. isallah olurr... olmasini kesinlestirmek icin napmaliyim yaa. agustostan beri duzenli olmasada ugrasioruz.. ovulasyonu ilk kulllanisimm....??????
Yataktan hemen çıkmamalı. Beline de bi yastık koy istersen

varones o senin ördüğün avi beyz bereyi gördüm geçen sayfalarda
o nedir ya ne kadar tatlı bşy
valla öyle tatlısını görmedim şu güne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…