ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Benim ovulasyon geç olmuştu ve 14. Gün bu gece ilk belirtiler geldi adet oluyorum maalesef :KK43:(( geç ovulasyon olduğumu ve 14 gün ekleyince adet olunduğundan emin oldum

Ömer erdi olacak teyzosu. Bak I imtisall teyzesi bize ne yaptı .él emeği göz nuru.
Su ara çok zor geçio be .mervem dayanamiom 2 hafta kaldı. İsteğe bağlı spinal sezeryan istedm bakalim.
Eki Görüntüle 1834206
Aman yarabbim ne güzel olmuşşş sağlıkla doğsun da giysin ömer erdi bey I imtisall ellerine sağlık canım benim ne güzel olmuşşş dayan canım az kalmış sağlıkla kavuşacaksınız inşallah

Aman yarabbim ne güzel olmuşşş sağlıkla doğsun da giysin ömer erdi bey I imtisall ellerine sağlık canım benim ne güzel olmuşşş dayan canım az kalmış sağlıkla kavuşacaksınız inşallah
Sağol canımmm. Ya bebisin çok şeker . Rabbim korusun nazarlardan. I imtisall im sağolsun . Bana hamis kalma yolunda da da çok yardımci oldu. Şimdi de doğum seçimi konusunda. Sen de sezeryan olmuştun sanırım. Ben de öyle istiyorm. Haftaya gelsin inşallah sağlıkla ömer erdimiz

Hayırlısı canım üzülme gelecek ay seni hamis gorcez inşallah
Can'ım inşallah... Ovulasyonu kaçırmamak için İki aydır Günaşırı ilişkiye girdik yani ovulasyonda oldu çift çizgiyi gördüm ... Klomen kullandığım ay yumurta takibinde yumurtalarda güzel Dedi doktor :KK43: şimdi iki ay yinede bu şartlarda normal mi tutmaması yoksa başka sorun olma ihtimali yüksek mi?

Can'ım inşallah... Ovulasyonu kaçırmamak için İki aydır Günaşırı ilişkiye girdik yani ovulasyonda oldu çift çizgiyi gördüm ... Klomen kullandığım ay yumurta takibinde yumurtalarda güzel Dedi doktor :KK43: şimdi iki ay yinede bu şartlarda normal mi tutmaması yoksa başka sorun olma ihtimali yüksek mi?
Rahim filmi cektirebilirsin tupler acikmi die . Benm filmden sonraki ay oldu. Tesadüf değildi bence

Sağol canımmm. Ya bebisin çok şeker . Rabbim korusun nazarlardan. I imtisall im sağolsun . Bana hamis kalma yolunda da da çok yardımci oldu. Şimdi de doğum seçimi konusunda. Sen de sezeryan olmuştun sanırım. Ben de öyle istiyorm. Haftaya gelsin inşallah sağlıkla ömer erdimiz
Sağol canım rabbim herkesin evladını esirgesin,evet canım bende sezaryen oldum sağlıkla atlatırsın inşallah normal doğumdan çekiniyorsun sanırım

Hayırlı kandiller herkese. Berat gecesi n de Çok isteyin Rabbimden. Hayırlı sağlıklı bi bebek yazsın anlimiza tüm bekleyenlere sağlıkla kucaklarina almak nasip etsin.
Her kandil günü elbette önemlidir ama ben berat gecesinde allahin bi yıllık insanların ne yasayacaklarini yazior die okumuştum. Biz isteyelim.. Rabbim bizim için en hayırlısını yazsın. Sağlık sihhatle kalın ey topic ahalisi ;) ;)

Duymuştum rahim filminden sonra hemen hamile kalanlar varmış peki bu film için belli bir gün istiyorlar mı adetten sonra şu kadar gün gibi bişey var mı
Var canım sen adetın 3. Günü git doktor kontrolüne o sana randevu verir . 9. Günü olmuştu benim.

Back
X