ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Teşekkürler cevap icin. Doktor da bişey olmaz dedi de .ne bilim her şey yolunda giderken böyle bişey duymak uzuyor endişelendiriyor. Umarım hersey güzel olur. Bebişim sağlıkla gelir
Canım son haftalarına gelmişsin,sıkıntı stres yapma son haftalar zor oluyor ağrılar,kramplar,hareket kısıtlanması ama geçip gidiyor hepsi hatta inanmazsın ama insan özlüyor hamileliği :oops: hatta ben 2 ay uykusuzluk ,gaz sancısı,doydu doymadı derdinden keşke daha kalsaymış içerde demiştim :skandal:
Kilo olayını da takma sakın ultrason ölçümleri geneldir o haftalardaki bebeklerin karın çevresi,femur kemiği uzunluğu,baş çevresi ortalamasından yaklaşık kiloyu verir bire bir ultrason tahmini çok az oluyor benim minnoş doktorumuz 3.200 gram demişti 3.770 gram doğdu ama 2.200 gelse ne olur sağlıkla doğsunda çabucak toparlar kiloyu.
Hayırlısıyla sağlıkla zamanında kavuşun inşallah paşanla ismi ne olacak bu arada

kızlar merhaba dr dan geldim şimdi cuma günü 340 olan değer bugün 1500 olmuş...karından usg ile baktı dr ve 2.1 mm minicik bir kese gördü...cumaya tekrar çağırdı...progesteron hala 13 küsür inşallah sağlıkla devam eder dua edin bana ne olur...

kızlar merhaba dr dan geldim şimdi cuma günü 340 olan değer bugün 1500 olmuş...karından usg ile baktı dr ve 2.1 mm minicik bir kese gördü...cumaya tekrar çağırdı...progesteron hala 13 küsür inşallah sağlıkla devam eder dua edin bana ne olur...
Canım benım cok sukurrrrr bak ne guzel dualarım senınle hayırlısıyla kıcagına al inşallah Allah korusun bşy olsa degerın cıkmazdı duserdı dimi oyle dusun ve stres yapıp uzme bebısını :KK74::KK36:

Canım benım cok sukurrrrr bak ne guzel dualarım senınle hayırlısıyla kıcagına al inşallah Allah korusun bşy olsa degerın cıkmazdı duserdı dimi oyle dusun ve stres yapıp uzme bebısını :KK74::KK36:
sağol canım inşallah hayırlısı olur hakkımızda...ben de sizlere dua ediyorum bebişim...

sağol canım inşallah hayırlısı olur hakkımızda...ben de sizlere dua ediyorum bebişim...
Aaaaa mutlaka et tatlım hamişlerin duası kabul olurmus 2 gun kaldı bata hayırlısı bakalım gogus hassasiyeti arıom belirti olarak ama yok adet belirtisi olarak cok nadir oldu hassasiyet sende oldu mu. Hamiş kadınnnnn :anneadayı::KK71:

Aaaaa mutlaka et tatlım hamişlerin duası kabul olurmus 2 gun kaldı bata hayırlısı bakalım gogus hassasiyeti arıom belirti olarak ama yok adet belirtisi olarak cok nadir oldu hassasiyet sende oldu mu. Hamiş kadınnnnn :anneadayı::KK71:
hem göğüs ağrısı hem adet belirtisi vardı bunda ama oğlumda hiç bişey olmamıştı kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişiyor galiba canım bol bol dua et...inşallah sağlıcakla hayırlısıyla

20160516_171615-1.webp
kizlar yazısı z olanı en son yaptım durumum nedir yorumlar misiniz

Canim klomenle yumurtalar gelismis miydi. Gelismeyince mi iğneye geçti. Yoksa gelişti de olmadı mi
Ben klomenle daha önce 2 defa gebe kalıp doğum yaptım canım.ilk bebeğimi kaybettim 1 yıl sonra yine klomenle gebe kaldım. bu defa kullanmamda yumurtam gelişti ama gebelik olmadı. 3-4 defa kullandım olmadı.daha önce sadece klomenle kalmıştım çatlatma iğnesi olmadan... dr iğne tedavisine gecelim dedi ama gitmedim bu ay.. oluruna bırakmak istedim biraz.hayırlısı bakalım keşke kendiliğinden oluverse tedavi süreçleri çok stresli gerçekten.Allah büyük inşallah ol der olur isteyen herkes için..

aaa kardelennn... hamilesinnn.. şimdi gördüm hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder. ne yapmıştın tedavi mi görmüştün sen bu ay.. ben test tedavi falan yapmayınca sık takip etmedim forumu ama çok sevindim cnm yaa :KK68:

aaa kardelennn... hamilesinnn.. şimdi gördüm hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder. ne yapmıştın tedavi mi görmüştün sen bu ay.. ben test tedavi falan yapmayınca sık takip etmedim forumu ama çok sevindim cnm yaa :KK68:
yok canım ocaktaki düşükten sonra 3 ay korundum şubat mart nisan...nisan 9 da adet oldum en son ondan sonra hamile kaldım işte...tedaviye gerek kalmadı şükür...beta hcg çok düzenli değildi dün baya artmış karından usg de göründü kese inşallah sağlıklıdır ve hayırlıdır...sağol canım darısı başınıza inşallah dualarım sizinle...

Mervecim maşallah Minnosa büyümüş :KK46: oysa yerim ben bunu Rabbim nazarlardan saklasin can parçalarımızı :KK200: M3rv3_gkn M3rv3_gkn

Arkadaşlar henuz regl günümdeyim ama 3 gün sonra bitecek. Testleri internetten aldım ama tam olarak nasıl kullanılır bilemedim. İkinci çizgi silik cikiyor bazen çıkmıyor. En koyuyu mu yakalamak gerekir. . Çifti gördükten sonra o gece ve sonrası mi ilişki olmalı . Üst üste denemek Sperm kalitesini düşürmez mi ya da gün aşırı olunca ya kaçırırsak günü. ... sorular sorular. Yardım edelim birbirimize
Bende bu ay kullandım onu kürtaj olmuştum 3 ay önce tam günü gününe olmadım adetlerimi bu ayda bebek istiyorum tekrar o yüzden kullandım bunu her gün düzenli olarak yaptım ben halada yapıyorum koyu reng çıktı geçenler de bakalım inşaallah hamis oluruz

Bende bu ay kullandım onu kürtaj olmuştum 3 ay önce tam günü gününe olmadım adetlerimi bu ayda bebek istiyorum tekrar o yüzden kullandım bunu her gün düzenli olarak yaptım ben halada yapıyorum koyu reng çıktı geçenler de bakalım inşaallah hamis oluruz
İnsallah olursun canım. Yeter ki pes etme. Çalışmak basarmanin yarısı ;)

20160516_171003-1.webp
canim sence bugün yumurtlama olmadı mı ki çok tuhaf ya sanki testlerim hep aynı çıkıyor anlamiyorum:((

Merhaba kızlar
Bugün son adetten itibaren 12. Gün
Sizce ovulasyon olmuş mu yoksa birkaç güne mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 56
Eki Görüntüle 1834051 canim sence bugün yumurtlama olmadı mı ki çok tuhaf ya sanki testlerim hep aynı çıkıyor anlamiyorum:KK43:(
Ay ikisi aynı test mj. Bu daha koyu ..öncekiler den en koyu bu ise çatlama olacak gibj. Hepsi aynı değildir ya bu gün koyudur. Senin adet döngün kaçtı 32 falan mı. Bugün de 17. Günse mümkün gibi yum. Günü olmasi

Merhaba kızlar
Bugün son adetten itibaren 12. Gün
Sizce ovulasyon olmuş mu yoksa birkaç güne mi
Bugünü değerlendir bence canım. Yumurtlama olacak belli ki. Yarın da siliklesme olursa değme keyfine .. ;) yarını da degerlendirirsiniz. . İnşallah tutar

Back
X