ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İşallah ne zamandır deniyorsunuz?

aa çok enteresan 5 gün koyu olması. Kutlarım darısı başımıza olsun.
Canim bir buvuk yildir evliyim panik atak tedavisi gordum hamilelik dusunemedik bu yuzden daha ilk ayimiz insallah hemen olur hayirlisiyla artik beklemek istemiyorum cok istirap cejtim bir senedir bebis icin

Canim bir buvuk yildir evliyim panik atak tedavisi gordum hamilelik dusunemedik bu yuzden daha ilk ayimiz insallah hemen olur hayirlisiyla artik beklemek istemiyorum cok istirap cejtim bir senedir bebis icin
ah canım o mu değil mi diyordum şimdi hatırladım sen yazınca..panik ataklı hamileler topiğinden değil mi oraya da yazıyordun sen?olur canım bebiş zamanında hayırlısıyla inşallah...

Evet dort gunde boyle oldu canim
Gun asiri dedi doktor oyle yapiyoruz canim
Ama koyu olunca biraz daha koyulasirsa o zamani beklesek dedim pek bilgim yok bu konularda
Koyulaşma olmuş canım gün aşırı dan ziyadeözellikle bugün ve sonrası değerlendirilmeli bence. Yat uzat ayaklarını kalcanin altına yastık koy inşallah bu ay gelir bebis

Cok gecmis olsun..

Isallah ilk ayinda tutar benim de ilk ayim. 2mize de ugurlu guzel gelecek bir ay olsun

Gunaydin kizlar bugun gulen surati yakaladim. Cok heyecanlandim. Persembe calisma yaptik. Bugun yapicaz. Yarin da yapalim mi?? Yoksa pazartesi mi yapalim yarini atlayarak?

sabah test yaptım negatif çıktı testten 5 dakika sonra da kırmızılar göründü zaten

vorones gecmis olsun cnm ya uzuldum baya yıpranmışsınız maddi acıdan ama gercekten bence Rabb'im sizi beterinden korumuş verilmiş sadakanız kabul olunmuş duanız varmış sen o arabada olsaydin hayali bile cok fena ne kadar az kalmış ya senin doğumuna bu arada iki ay resmen Nasıl gecti zaman :) .. Biz hala bekliyoruz bakalım NE zmn nasip olacak haftaya pazar bat gunü 18. ay bitiyor korunmayalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…