Sağol canım amin inşallah .İşallah ne zamandır deniyorsunuz?
aa çok enteresan 5 gün koyu olması. Kutlarım darısı başımıza olsun.
Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim Allah bize de tattirsin yakin zamandaBenim testim beş gün kopkoyuydu.bugün silindi yarın silindi derken beş günü de değerlendirdik.hamileyim canım:)
Canim bir buvuk yildir evliyim panik atak tedavisi gordum hamilelik dusunemedik bu yuzden daha ilk ayimiz insallah hemen olur hayirlisiyla artik beklemek istemiyorum cok istirap cejtim bir senedir bebis icinİşallah ne zamandır deniyorsunuz?
aa çok enteresan 5 gün koyu olması. Kutlarım darısı başımıza olsun.
ah canım o mu değil mi diyordum şimdi hatırladım sen yazınca..panik ataklı hamileler topiğinden değil mi oraya da yazıyordun sen?olur canım bebiş zamanında hayırlısıyla inşallah...Canim bir buvuk yildir evliyim panik atak tedavisi gordum hamilelik dusunemedik bu yuzden daha ilk ayimiz insallah hemen olur hayirlisiyla artik beklemek istemiyorum cok istirap cejtim bir senedir bebis icin
amin canım inşallah...Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim Allah bize de tattirsin yakin zamanda
Koyulaşma olmuş canım gün aşırı dan ziyadeözellikle bugün ve sonrası değerlendirilmeli bence. Yat uzat ayaklarını kalcanin altına yastık koyEvet dort gunde boyle oldu canim
Gun asiri dedi doktor oyle yapiyoruz canim
Ama koyu olunca biraz daha koyulasirsa o zamani beklesek dedim pek bilgim yok bu konularda
İnsallah hamişsindir. Mutlaka yazKızlar ocak ayındaki düşükten sonra adet tarihlerim 10 şubat 8 mart ve bugün 8 nisan itibariyle adet olmadım :) sabah test yapacağım...
Amaniinnnnn hadi hayırlısı....Kızlar ocak ayındaki düşükten sonra adet tarihlerim 10 şubat 8 mart ve bugün 8 nisan itibariyle adet olmadım :) sabah test yapacağım...
Mutlaka yazacağım canımİnsallah hamişsindir. Mutlaka yaz
İnşallah canım hayırlısı olsunAmaniinnnnn hadi hayırlısı....
İnsallah canim dua edinah canım o mu değil mi diyordum şimdi hatırladım sen yazınca..panik ataklı hamileler topiğinden değil mi oraya da yazıyordun sen?olur canım bebiş zamanında hayırlısıyla inşallah...
Koyulaşma olmuş canım gün aşırı dan ziyadeözell
Koyulaşma olmuş canım gün aşırı dan ziyadeözellikle bugün ve sonrası değerlendirilmeli bence. Yat uzat ayaklarını kalcanin altına yastık koyinşallah bu ay gelir bebis
Cok gecmis olsun..Canim bir buvuk yildir evliyim panik atak tedavisi gordum hamilelik dusunemedik bu yuzden daha ilk ayimiz insallah hemen olur hayirlisiyla artik beklemek istemiyorum cok istirap cejtim bir senedir bebis icin
Amin canım insallahCok gecmis olsun..
Isallah ilk ayinda tutar benim de ilk ayim. 2mize de ugurlu guzel gelecek bir ay olsun
Duacınım canımİnsallah canim dua edin
Yapın canım atlamayın:))Gunaydin kizlar bugun gulen surati yakaladim. Cok heyecanlandim. Persembe calisma yaptik. Bugun yapicaz. Yarin da yapalim mi?? Yoksa pazartesi mi yapalim yarini atlayarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?