ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kuzum bi de bisey sorucam, ayın 1,2,3u ovülasyon tarihinde ,o günden beri goguslerim siş, tamam ovülasyon döneminde gogus şişmesi normal,ya peki hala bu şişligin devam etmesi normal mi, dokununca bile aciyo
Valla göğüs hassasiyeti genelde olan bi durum oluo ama benim uçları acimisti bebis habercisi olarak umarım senin de bebis habercisidir

Kuzum ben ayın birinde başladım, ve her gun u değerlendirdik, işi şansa birakmak istemedim, bilmiyorum artık yanlış mı doğru mu yaptım.... Dua ediyorum hepimize ,Rabbim bi an önce hayırlı evlat versin bizede

Valla göğüs hassasiyeti genelde olan bi durum oluo ama benim uçları acimisti bebis habercisi olarak umarım senin de bebis habercisidir
İnşallah be Kuzum... Ne bileyim cook erken ve umutlanmayım istemiyorum, yumurtlamadan sonra azalır sanmistim, artmaya başladı sizlamasi

Yok şu an öyle uzayan değilde hafif nemli kalmasını sağlayan bi akıntı gbi. Akıntı değilde nem gibi aslında. Evet çok pahalı gerçekten insan kullanmaya kıyamıyor.
Hadi işallah iyi yapmışsınız. Bizde birkaç güne başlayacağız.

İnşallah bu ay bizimle olur bebeklerimiz...

Kuzum bi de bisey sorucam, ayın 1,2,3u ovülasyon tarihinde ,o günden beri goguslerim siş, tamam ovülasyon döneminde gogus şişmesi normal,ya peki hala bu şişligin devam etmesi normal mi, dokununca bile aciyo
Benimde oyle ovu gununden beri aciyor gogus ucu

Kızlar bende göğüs hassasiyeti falan yok ama bugün inanılmaz bir kasık Ağrım oldu psikolojik mi bilmiyorum :) doktorum pazartesi Çarşamba cuma değerlendirin demişti bakalım artık bu ay heyecanlı geçecek :) ben bu ay ilk defa klomen kullandım bat değişir mi adette gecikme falan oluyor mu acaba ? Benim normal adet döngüme göre bat 18 nisan kafamda deli sorular of of herkesin bu ay tutunsun Melek'leri inşallah :))

Benim şu soruma bi hayirsever cevap verse ne mutlu olurum bennnn :)

Benim şu soruma bi hayirsever cevap verse ne mutlu olurum bennnn :)
Canim adetle yumurtlama.arasi epey uzunmus birde 29 martta yumurtlama olduysa adetin 14 gun sonrasina denk geliyor 13 nisan gibi adet olma tarihin
Yunurtlamadan bir hafta sonra veya adete 5_6 gun kala cikacagini sanmiyorum zaten tuplerden rahme gelmesi 6 gun suruyor en iyisi adet tarihinin gecmesini beklemek yok ben sabirsizim diyorsanda 1 gun oncesinde yap
İnsallah hayirli haberlerle gelirsin

İnsallah canim bebis gelmistir

Çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırız hepimiz.Merak ettiğim şeylerden birisine de cevap vermissiniz.Yumurtlamadan 14 gün sonra mi adet yoksa iki adetin tam ortası mı yumurtluyoruz diye düşünmüştüm. Ona gore adet beklicem.14 gunse 13 nisan gibi olmam lazim.Diger turluyse 24 nisani bulacak.

Kızlar çok yalnızım. Eşimle sabah van à é bebek é gidecektim. Sonra ağrım olunca o tek gitti az önce aradı kaza yapmış. Araba pert olmuş. Sesi görüntüsü iyiydi şükür . Hala göremedim. Eşimı. Çok kötü kafamda çizdiğm her senaryo. Arabanın borcu ödemeler haciz borclari hala bitmemişken yeniden boyle maddi kayıp eşimi çok sarsacak zaten herseyin sorumlusu kendi die düşünür .. Ben ne kadar can à . Sana bana bişi olmadı die teselli etsem.de. en yakinlarim hemen yapistirdi lafı sen fakirlikten korkardın hep allah seni siniyor bilmem ne. Teselli edilecek halé düşmekten ben de yoruldum.
Buraya yazdım çünkü çaresiz hissediyorum annem ablam kimseyi aramak istemiyorum . Bıktım artık kötü şeyler yaşayıp onları aramaktan. Kötü şey bu olsun aman varsın. Deyip teselli edilmekten.
Neyse hersey dua ile . Ona siginmaktan başka neyim varki..
Buraya yazdım çünkü burda ki gibi kimse samimi değil .yüzüne gülüp arkandan vah yazık demelri bile sinir edio

Ah kuzum çok üzüldüm,neyse ki Allah eşini bağışlamış çok şükür.Benim eşim ehliyetini çok sonradan aldı araba kullanmayı da öyle çok sonradan öğrendi.aldığı arabayı zar zor aldı ve ona çok bağlıydı,kına gecesi günü başladı aksilikler annemler bursada ya benim.o da iki araba k.deniz ereğliden geliyordu.arabası yolda bozuldu kınaya yetişemedi tekrar ereğliye gitti falan.kınam zehir oldu kaynana üzgün görümce üzgün.düğünde gelin arabası yapamadık arabayı hala tamirdeydi ve bir sürü borç olmuştu motor komple yenileniyordu falan.aklı fikri arabadaydı buna çok bozuluyordum.evlendik ve ikinci gün altınları da isteyince kavga patladı vermeyince.o mülayim adam yokoldu arabanın stresinden.arabayı güç bela aldıktan sonra ne oldu biliyor musun?evin iki sokak arkasından ÇALINDI!arabanın nerde olduğunu biliyorum deyip bir de dolandırdı adamın biri bunu neler neler...seni çok iyi anlıyorum vorones olacağın önüne geçilemiyor ve teselliler de boş gelir insana iyi bilirim.Allah güç kuvvet sağlık versin yardımcımız olsun,bunlar da bizim sınavımızmış,mal ile sınandık,çok acı olaylar ama muhakkak bir hayır vardı ki böyle oldu.geçmiş olsun kuzum.

Evet canim yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor sen 13 nisan gibi hesapla

Kuzum cok gecmis olsun ya bosver mala gelsin duaunsene senin agrin olmasaydi sende binseydin neler olurdu elalemi birak pasa sizi korumus
Bazen insanlar karsidakinin kotu duruma dusmesinden zevk alıyor kiskancliklarindan fesatliklarindan tam tersi davranman gerek yorulmus yikilmis gibi degilde buda gecer modu takin allah korusun eşinebirsey olsaydi borcu harci dusunebilecekmisin
Cok sukur ikinizde calisiyorsunuz bir sekilde altindan kalkarsiniz sen yeterki inan buna

Canım çok geçmiş olsun. Allah esinide senide bebegini de korumuş. Ya sende arabada olsaydın yada eşine birşey olsaydı Allah korusun o zaman o arabanın borcu kimin aklına gelirdi. Herkesin sınavı farkli. Ben hep herşey çok yolunda giderse korkardim. Çünkü sanki Allah seni unutmuş gibi hissederdim. Tabiki verdiğine sukretmekte bir sınav. Rabbim kaldiramayacagimiz şeyler yüklemesin inşaallah. Şimdi esine en çok senin destek olman lazım. O cok konusan insanlari duyma. Yere dustugunde ilk en yakınların sevinip seni daha da üzer.
Eşine de ki çok sukur sana birşey olmadı ya bizde arabada olsaydık neyapardik de. İkinizde sagliklisin çalışıyorsunuz. Rabbim çoktan açmıştır başka kapı şimdi sizin için. Allah borclarinizi kolay ve tez odeme kolaylığı versin canim.

Canım çok geçmiş olsun. Allah esinide senide bebegini de korumuş. Ya sende arabada olsaydın yada eşine birşey olsaydı Allah korusun o zaman o arabanın borcu kimin aklına gelirdi. Herkesin sınavı farkli. Ben hep herşey çok yolunda giderse korkardim. Çünkü sanki Allah seni unutmuş gibi hissederdim. Tabiki verdiğine sukretmekte bir sınav. Rabbim kaldiramayacagimiz şeyler yüklemesin inşaallah. Şimdi esine en çok senin destek olman lazım. O cok konusan insanlari duyma. Yere dustugunde ilk en yakınların sevinip seni daha da üzer.
Eşine de ki çok sukur sana birşey olmadı ya bizde arabada olsaydık neyapardik de. İkinizde sagliklisin çalışıyorsunuz. Rabbim çoktan açmıştır başka kapı şimdi sizin için. Allah borclarinizi kolay ve tez odeme kolaylığı versin canim vorones

Yanlış alıntı yapmisim canım:) sana da çok geçmiş olsun kotu günler geride kalmış sukur ki

Evet canim.. varsın malla sınanmak olsun diosun. Eşim geldigünden beri vücudunda ki morarmalar czikleer. Hele ki arabanın pert fotosuna baktıkça şurda ben olcaktim. Die düşünüp ağlamaktan bi hal oldum.ama dediğin gibi geri de kaldı hepsi. Rabbin bizi bugün yeniden dünyaya getirdi. .bağışladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…