ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Günaydın arkadaşlar
Birisi bana yardımcı olabilir mi?
Ovulasyon tuttum 22.si çift çizgiyi gördüm en uzun ihtimal 24 ü çatlasa 14 gün sonra adet olmam gerekmezmi 2 gün geciktim bu soruyu merak ediyorum yumurta çatladıktan kaç gün sonra adet oluyoruz benim 18.gün bugün gelen giden yok

Ovulasyondan ortalama 14 gün sonra adet oluyormusuz ben de yeni öğrendim :) kisiye göre 16 17 güne cikabiliyormus.

Canım herseyin başı sağlık. Rabbim eşimin benim canlarımizi bize bağışladı. Tabi bebişı de. İyi ki gitmemis o koltuğa oturmamışm. AyNen bence de en kadar az kalmış dimi. 2 ay diorum. Ama tabi gün sayınca o da geçmek bilmio. Hoş ben yum.günlerini nasıl sayar beklerdim bu mu geçmeyecek yani. Allahım kalbimizé göre versin

Canım test yaptın mj. Bence hamişşşşsin. Hsg den sonra ben de 1 - 2 gün gecikmemi ondan sanmıştım bebistemis
Canım sağlıkla al kucağına ama belirtim hiç yok senin olmuştur mutlaka en azından göğüs ağrısı bişey olmuştur bende adet ne hamilelik belirtisi yok maalesef

Birde yumurtlama günü kayabilir ama üstüne sayılan 14 gun Kaymaz. Diebiliyorum
Yumurtlama testi yaptım 22 martta koyu çift çizgi 23 Marta çok silikti çatlamış 18 gün oldu bilemiyorum ki 1 kere birlikte olduk idrar enfeksiyonu oldum hep bu olumsuzluklar tutmamıştır dedirtti şimdiye kadar Allah bilir tabi

Arkadaslar ustteki cuma cumartesi bugun. Dun koyuydu. Bugun acilmis biraz ama hala koyu ve digital test yapiyorum gulen surat cikti. Bugun mu olucak catlama? Yarin mi olucak?

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım burada son adet 3 mart yumurtlama 29 martti benim adete 3 gün kala testlerim bu şekilde üstteki erken gebelik testi alttaki ucuz testlerden.Dün de yapmıştım biraz daha silikti ama belliydi.

Soracağım şey ise şu: yumurtlamadan sonra olduysa bebek yaklaşık 10 günlük fln ve p günlük bebek bu kadar net çıkar mı yoksa benim yumurtlamadan önce hamile kalmış olma ihtimalim var mı?

Eklentiler

• 20160410_090922-1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 58
Canım bariz hamilesin tebrik ederim

Hamilesinn cok sevindim saglikla buyut bebisini isallah.

Evet cikiyor. Yumurtlamadan 8 gun sonra hcg nin kanda tespit edilebildigi yaziyor.

Eki Görüntüle 1811527

Arkadaslar ustteki cuma cumartesi bugun. Dun koyuydu. Bugun acilmis biraz ama hala koyu ve digital test yapiyorum gulen surat cikti. Bugun mu olucak catlama? Yarin mi olucak?
Gülen surat için bişi diyemicem de bence çatlama olmuş gece . Gece ve bugün çalisma olmalı bence . İnşallah hamis olursun bu ay

Ay tatlimmm hamişşşş sinyok bacim yok tam iyi net değil hem 3 gün önce çıkan da var yön değil. Aslında Abu sorunun cevabı kan testinde. Kan değerin kaç acaba

Canım sağlıkla al kucağına ama belirtim hiç yok senin olmuştur mutlaka en azından göğüs ağrısı bişey olmuştur bende adet ne hamilelik belirtisi yok maalesef
Canım belirti aramak çok da doğru değil ya kişiden kişiye çok değişiyor. Benim kafamı karıştıran tek ilişki olmasaydı keşke ihtimal ı çok düşürmüş sunuz. Ama olabilir yani. Bence bi test yapmalısın elinde varsa. Günün geçmiş cunku

Ay tatlimmm hamişşşş sinyok bacim yok tam iyi net değil hem 3 gün önce çıkan da var yön değil. Aslında Abu sorunun cevabı kan testinde. Kan değerin kaç acaba
Böyle bi teste kaç çıkması gerekir ki acaba kaç görünce sevinmeliyim :)

Hepinize çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin canim isallah
Gülen surat için bişi diyemicem de bence çatlama olmuş gece . Gece ve bugün çalisma olmalı bence . İnşallah hamis olursun bu ay
Vorones cok sevindim catlama oldu demek. Ben testleri cok anlamiyorum silikligini koyulastigini simdi daha iyi anladim. Dun gece calistik bu aksam da calisalim uyusunda biraz kocama iyice damizlik gibi davraniyorum. Pekmez yedin mi ginseng ictin mi hadi uyu dinlen surekli boleyim.

Isallah bu ay olurum hamile cok saol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…