ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar catlatma iğnesi olan varsa bşy soracağım herkeste agrı yapar mı bende agrı fılan olmuo dun sadece biraz kasıklarımda baskı hissettim onun dısında bşy olmadı ıgne olalı 2 gunum bugun
Canım ben iğne olmadım ama Ağrısı olanlar olmuştu öyle okumuştum ama her insanda aynı etkiyi yaratmaz herkeste Ağrı olacak diye bir kural yok bence gönlünü ferah tut :) dualarım seninle :) ben de bugün gittim doktora klomen ve dostinex kullandık ya bu ay 2 tane tam büyümüş bir tane de orta büyüklükte yumurtam olmuş çatlama iğnesi vurmayacağım çünkü çoğul gebelik olma ihtimali olur sıkıntı olur dedi. Çatlaman çok yakın Zaman'da olacak gibi görünüyor dedi ilk klomen tedavim hemen sonuç alır mıyız bilmiyorum ama ne bileyim heyecanlandık sevindim bu işe :) senin kaç yumurta büyümüş kuzum bu ay ?

Canım benım 3 yumurtam buyumus doktor bana mecbur iğne verdi cunku bende pko var catlama sorun oluomus sanırım pko lularda 2 gun oldu ıgne yapılalı 3 gun ust uste deniycem sonra gunasırı doktor gun asırı dedı ama ben risk olmasım die 3 gun ust uste yapıcam inş bebısı mız bu ay gelir gobusumuze bat ne zaman tatlım :)

Kızlar catlatma iğnesi olan varsa bşy soracağım herkeste agrı yapar mı bende agrı fılan olmuo dun sadece biraz kasıklarımda baskı hissettim onun dısında bşy olmadı ıgne olalı 2 gunum bugun
Yok canım merak etme bende şaşırmıştı herkes ağrı var diyordu ama bende de olmamıştı. Sorun yoktur inşaallah Allah emeklerinin karşılığını verir canim

Ay inşallah canım benim ya çok zormuş beklemek ama sağlıklı bebişlerimiz olsun yeter be kuzum

Aynen tatlım rabbim buyuk ayakları havaya dikmeyi unutma inş tutar :)))

Kızlar, ben bu ay Preseed jel kullandım, bu jelle ilgili bilgisi olan var mı, araştırdım ancak, sizin yorumlarınızı daha önemli benim için...

Kızlar, ben bu ay Preseed jel kullandım, bu jelle ilgili bilgisi olan var mı, araştırdım ancak, sizin yorumlarınızı daha önemli benim için...
Canım ben duydum ama hiç kullanmadım ama kullananlar olumlu sonuç aldılar dıger topiklerde denk geldim :)

Bende zaten bi umut denedim bu ay o jeli, artık beklemedeyim ,adetime 14 gün var ve bunca gün nasıl geçecek bilmiyorum yumurtlama testim 1i ve 2sinde koyuydu değerlendirdik o günleri... Duaya ihtiyacımız var bundan sonra artık...

Hayırlosı ile inşallah olur canım rabbim buyuk

Benim adetim 12 gün önce oldu. Ovülasyon testine başladım. Clearblue kullanıyorum bugün boş surat gözüktü. Bakalım gün atlayarak devam edicem haftasonuna kadar. Sonra hergün. Gülen suratı işallah yakalayacağım.

Adetlerim de 3- 4 gün oynama oluyor. Tam tarihi yakalayabilmek için emin olamıyorum.

Adetin 12 gün önce olduysa gün atlayarak test yapma bence her gün yap. Ki günü yakala. Laboquick marka var kullandın mj hiç onu.

Ben de bebişim den önce Son çare onu alıyim demistim şükür kullanmadann geldi minnak. Ben eşimde hız düşüklüğü var die . Kolaylaştırsin die.kullanacaktım.. Rahim filmi çektirdim de oldu benim sen çektirdin mi

Kuzum bi de bisey sorucam, ayın 1,2,3u ovülasyon tarihinde ,o günden beri goguslerim siş, tamam ovülasyon döneminde gogus şişmesi normal,ya peki hala bu şişligin devam etmesi normal mi, dokununca bile aciyo

Adetin 12 gün önce olduysa gün atlayarak test yapma bence her gün yap. Ki günü yakala. Laboquick marka var kullandın mj hiç onu.
Bugün yapmadım. Laboquick te kullandım ama onda anlayamadım. Tam koyu renk yakalayamadım.

Benim adet düzenim 29 gün ile 32 gün arasında gidip geliyor. Son 2 aydır 32 gün oldu. Ondan yumurtlama 18 19. gün oluyor diye gün aşırı yapayım dedim ama yanlış mı yaptım ki?

Bir yandan böyle bir akıntı var gibi hissediyorum. Ama test yapınca da silik çıkıyor. Yumurtlama öncesindeki vajinal akıntı kaç gün önceden başlıyor?

Canim

Canım, benimde bu ay öyle akintim oldu, ilk başta silik çıkıyordu, sonraki bi iki gün içinde net çizgiyi gördüm.meraklanma,sen de teste devam et canım, bak foto atayom sana

Eklentiler

• IMG_20160404_111132.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 46
Canim

Canım, benimde bu ay öyle akintim oldu, ilk başta silik çıkıyordu, sonraki bi iki gün içinde net çizgiyi gördüm.meraklanma,sen de teste devam et canım, bak foto atayom sana
Baya belirgin olmuş senin çizgin. İşallah bende de öyle olur.

Bu benim kullandığım testte güzel yüz çıkıyormuş. Bakalım o gülsün beni de güldürsün :)

Teste devam ediyorum. Haydi işallah hepimize yarasın bu ay. Bahar kedileri gibi bereketli olsun.

Bir de gün aşırı ilişki deniyor ya genelde. O koyu renk çizgi görülünce de gün aşırı mı yoksa orda sıklaştırabilir miyiz?

Aslinda iyi yapmışsın . 32 gün ise döngün dediğin gibi 18 17 falandir. İnşallah yakalarsin gunü. Valla akıntı hani yumurta akı gibj uzayan akıntı çatlama günü oluo ağrı ile birlikte. . Diğer markalar ı kullanıp kullanıp atmak kolay da ondan dedimdi bü gülen yüzler biraz pahalı da.

Çektirmedim Kuzum, rahim filmi ne işe yarıyor ki biraz anlatır mısın?
Tupler acikmi kapalı mj onu öğreniosun ya da yapisiklik varsa film esnasında verilen ilacla açılıo. Tam yum. Gününu yakalayıp da iliski oluyor ve bebis 6 aydan fazla gelmiosa bence araştırmak şart. Doktorüna sormalisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…