ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım hem klomen hem pko .. anlamadım ben. Klomen yumurtà sayısını arttırır. Var olanı geliştirir. Kürler kullanmadan önce doktora sordun mu
Valla canım doktor verdi klomeni kullan salı gunj gel dedi 2 gunluk ilacım kaldı pko da klomen kullanılmıo mu corek otu kurunu sprdum yap dedı anlaadıgım pko isem nasıl duzenli adet oluyorum bu mualla ama lh fsh dan 7 kat fazla cıktı demek ki pko yum

Kürlerle falan kendinı strese sokma tatlım. Salı günü gidince gelişmiş yumurta varsa çatlama iğnesi verir belki. O zaman da gelir bebis. . Bi de rahim filmini sor bakalım doktorà ona der. Yapalım derse yapıver tupleré baksın. Benim klomen ve filmde n sonra geldi minnakim

Gıdınce bı soruyum canım ne diycek bakalım senin minnaka az kalmıs saglıkla al kucağına ınsallah canim :)))

selamlar kızlar. çatlatma iğnemi vurulalı yarın 15 gün olacak doktor 15 gün sonra test yap dedi ama içimde sanki öyle bir hamileymişim gibi bir his yok bazıları iğneden 7-8 gün sonra test yapınca sonuç alıyormuş ama ben hiç düşünmedin test yapmayı zaten iğne vurulduğumdan beri adet sancısı gibi karnım ve belim ağrıyor ((

bende pko yokmuş canım en son muayenede kist görünmüyor dedi doğum kontrol hapını bırakınca olmuş ilk ay, sonra düzeldim...ama başka sağlık sorunları çıktı mide karaciğer şimdi iyiyim Allah a şükür bu seferde adamla kavga ettik ayrı yatıyoruz... (

Canım iğneden sonra ağrı olur inşaallah gelmiştir minisin seni sasirtip bende klomen ve iğne kullanmıştım o ay olmadı stres yapma. Ayrıca iğnenin vücuttan çıkma suresi 14 gün 7-8 günler yanlış yönlendirir. Adetine kaç gün kaldı. İstemiyorsan bekle adetin gecikince yaparsin

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Ama pko anne karnında beri olan bir hastalık yeni bir sebeple çıkıp sonra tekrarlamıyor. Hayatimizin sonuna kadar boyleyiz. Ama kendi kendimize adet olabildiğimiz için çok şanslıyız pkoyla ilaçsız adet olmak çok zor. En önemli şey kilo kilo almamaliyiz. Ayrıca geç yumurtladigimiz için en iyi ya takip yaptırmak yada klomen ve çatlatma iğnesi kullanmak. Esinle de düzeltirseniz arayi skma canını ama yataklarinizi ayirmasaydiniz keske

Kizlarrr günaydın. Sabah tartıldım 73 kiLo olmusummmmm . Aman yarabbeiiii. . 35. Haftadan sonra yuvarlanip gitcem bu hızla 58 le başlamıştım
Gunaydın canım hıc dert etme ya doğumda zaten 6_7 kılo gıdıyormus gerı kalanıda paşanın pesınde koşturmaktan verırsın

İnşallah canım o kadar çok şaşırmak isterim ki inan. Normalde adetim 2 nisan da olmalı ama doktor iğne yapıldıktan 15 gün sonra test yap dedi sanırım iğneden dolayı erken olacak adetim. Senin var mı şu anda minisin????

Evet canım erken olacaksın. Bence kendini topla yarın ilk idrarinla yaparsın. Evet canım benim minisim var sukur . Ben klomen ve çatlatma ignesinden sonra Dr gitmedim o ay kalan klomenimi kullandim günde 1 tane pko olduğu için. Geçen sene erken doğum yapıp bebegimi kaybettim ben prof a kontrolum vardı o baktıktan sonra yunurtan oluşmuş dedi bugun yarın catlar ama tutmayabilir dedi rahim filmi istemişti çünkü sukur ki o ay bebeğim geldi karnima. Darısı isteyen herkesin başına inşaallah. Bende inşaallah bi sefer sağlıkla alırım kucağıma. Dua edicem senin içinde.

sağol canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dua et canım çok ihtiyacım var. Allah razı olsun. Ne kadarlık şimdi bebişin.

Aaaa gecmiş olsun canım duxelirsin inşqllah bende yumurtlamıyomusum klomen verdi onu ıcıom ama ıcımde olmuycak gıbı gelio kocanıda takma barısırsınjz accık cilve yap

sağol canım benim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini rabbim isteyen herkese nasip etsin. Dua et canım çok ihtiyacım var. Allah razı olsun. Ne kadarlık şimdi bebişin.
Daha kucuk canım 14. Haftaya yeni girdik. Dualarim seninle. Rabbim isteyen herkesin karnını kucağını doldursun.

Sağlıkla zamanında kucağına al canım inşallah bu arada benim test negatif ((

SElam kızlar. Uzun zamandır gelemedim yanınıza başımdan geçenleri anlatayım istedim. Geçen ay doktora gittim yumurta takibi için yumurta sayılarım iyi çıktı ama yumurtalarım büyümedi ne yazık ki. Yumurta tembelliği var dedi dr. Bu arada hormon testlerinde prolaktin (süt hormonu) 81 çıktı bu da gebeliği engelleyici bir durummuş ne yazık ki su anda adetimin 3.günü 5.günü klomene başlıyorum 12. Gün tekrar gideceğim ayrıca prolaktini düşürmek için de dostinex diye bir ilaca başlıyorum bu ilacın da yan etkileri oldukça fazla imiş ama prolaktini düşürmek zorunda olduğumuz için mecburen kullanmak zorundaymışım Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun kızlar özlemişim sizleri... Umarım herşey yolundadır sizler için şimdi yazıları geriye doğru okumaya başlıyorum bile :))

çözülemeyecek sorunlar değilmiş neyse canım,klomen yumurtalarını büyütür,dostineks te prolaktini düşürür,sonra gelsin ikizler

çözülemeyecek sorunlar değilmiş neyse canım,klomen yumurtalarını büyütür,dostineks te prolaktini düşürür,sonra gelsin ikizler
Bakalım canım hayırlısı olsun başladık bir yola Allah en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. Doktorum 2 ay kullanalım klomen olmazsa rahim filmi dedi. En yakın zamanda bebişlerimize kavulaşım inşallah bir de ikiz olursa aman yarabbi :))

Aaaa gecmiş olsun canım duxelirsin inşqllah bende yumurtlamıyomusum klomen verdi onu ıcıom ama ıcımde olmuycak gıbı gelio kocanıda takma barısırsınjz accık cilve yap
Canım klomen yoldaşı olmuşuz desene , herşey güzel olacak içini ferah tut bol bol dua edelim birbirmize :)

Klomenle beş yumurtası birden büyüdü sitede bir arkadaşın.üçü döllendi.yani üçüzleri oldu

Canım klomen yoldaşı olmuşuz desene , herşey güzel olacak içini ferah tut bol bol dua edelim birbirmize :)
Evet canım :)) yarın kontrolum var v cok heycanlıyım ya buyumedıyse yumoslarım spgan suyu ıcıyorum ıcımı temızlesın dıe ayrıca bal tarcın corek otu yapıyorum doktorum klomen cok dusu etki yapar destekleyebbilirsin dedi bakalım kısmet ben denedım klomenle hiç bir yan etkisinş gormedım arkadaşım ıstersen sende yap doktoruna danısıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…