ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Daha catlamamis olabilirmi

Daha catlamamis olabilirmi
1490.sayfada fotoğrafı var.Son adet tarihim 3 Marttı.Adet düzensizliğim vardı son 2 ayda ilaç kullandım doktora gittim bütün değerler normal dedi.Hiç çizgi olmaması normal mi?

Adiyla yasasin inşallah kuzum allahım hayirli evlat olmasını nasip etsin fun oldum kuzum 2 gun oncesinden oldum adet
Sağol canımm . Sana da Gelecek bebisin zamanını beklio bakalım. İyi geceler yarın okul var bana . Oy şu 32 . Hafta geleydi izin kullanirdim

Sağol canımm . Sana da Gelecek bebisin zamanını beklio bakalım. İyi geceler yarın okul var bana . Oy şu 32 . Hafta geleydi izin kullanirdim
Anam sik disini az kaldi ayyy gecmis geldi aklima ne gunlerdi ya pasamizda doğaydı bi isirirdik minnosumuzu

1490.sayfada fotoğrafı var.Son adet tarihim 3 Marttı.Adet düzensizliğim vardı son 2 ayda ilaç kullandım doktora gittim bütün değerler normal dedi.Hiç çizgi olmaması normal mi?
Baktim canim ikinci çizgi silik daha acaba gecmi yunurtlayacaksin ilac falanda kullanmissin ondanda kaynaklaniyor olabilir gec yumurtlaman

Baktim canim ikinci çizgi silik daha acaba gecmi yunurtlayacaksin ilac falanda kullanmissin ondanda kaynaklaniyor olabilir gec yumurtlaman
Evet silik görünüyor da gittikçe koyulasmasi gerekirken dün hiç çizgi çıkmadı kafam karıştı :/ bekleyip göreceğiz artık.

Anam sik disini az kaldi ayyy gecmis geldi aklima ne gunlerdi ya pasamizda doğaydı bi isirirdik minnosumuzu
Günaydınlarrrr. Ay ebet inşallah sağ salim gelsinnnnnn paşa teyzosu da çok seviyo ki hem senjn minnoş ü da seveceğimz günler gelecek. .

Evet silik görünüyor da gittikçe koyulasmasi gerekirken dün hiç çizgi çıkmadı kafam karıştı :/ bekleyip göreceğiz artık.
Duzenli bir sekilde yap bakalim canim ozellikle aksam 5 gibi yapmaya calis en dogru sonuclar o saatlerde oluyormus

Benim testler anlaşmış siliklesmemek için dun ikinci çizgi birinciyi geçmişti bugün de ikiside yine aynı koyulukta bu iyi mi kötü mü yumurtlama oldu siliklesmesi gerekmez mi

Eklentiler

• P_20160320_121509_1_p.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba kızlar nasılsınıx uzun zamandır siteye yazmıodum bu ay basıma ne geldı gecen ay adetım 21 gun gectı ve sonunda sokturucu ıle adet olup ohhh sukur demıstım bu ay ıse hormon ve progesteron yaptırdım progesterona gore sonuc 1.79 cikti doktorum yumurtlama olmamıs dedı neyse bende umıdı kestım tabı adetımj bekliodum dun adet gunumdu peceteye kahve leke geldı sevındım ama tık kesıldı bugun yıne leke seklinde gelmiş basja yok normalde hosur hosur olmam gerekliydi yumlama olmadıgı ay boyle mı olunur bi cvp verın kızlar kafam cpk karısık

xkardelenx canım senle aynı kaderı paylaşıyorum ve banada pko teshisi kondu ama benım adetlerım duzenli dedimolabilir dedi lh fsh dan yuksek cıktı 22 kusur 7 kat fazla dedi doktor klomene basladım bal tarcın corek otu yapıyorum ve bogurtlen koku kuru yapıcam netten bakıp oda gıderıomus pko yu sende yap canım

Kizlarrr günaydın. Sabah tartıldım 73 kiLo olmusummmmm . Aman yarabbeiiii. . 35. Haftadan sonra yuvarlanip gitcem bu hızla 58 le başlamıştım

Canım hem klomen hem pko .. anlamadım ben. Klomen yumurtà sayısını arttırır. Var olanı geliştirir. Kürler kullanmadan önce doktora sordun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…