- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Daha catlamamis olabilirmiYa arkadaşlar ben geçenlerde testlerimi atmıştım. Silik gibi duruyordu hepsi.Bir de benim t deki çizgi c deki gibi değil şekil olarak ince bi çizgi oluyodu hep acaba testler mi bozuk? Bugünkü testte de hiç çıkmadı çizgi emin olmak için 2 tane yaptım üstelik ne oluyo bu şimdi :/
1490.sayfada fotoğrafı var.Son adet tarihim 3 Marttı.Adet düzensizliğim vardı son 2 ayda ilaç kullandım doktora gittim bütün değerler normal dedi.Hiç çizgi olmaması normal mi?Daha catlamamis olabilirmi
Ay içince de saniye de wc ye çıkmaktan bıktım vallaSağol canım inşaallah su iciyorum bol bol sende dikkat et kendine suyunu hiç eksiltme bol bol iç.
Sağol canımm . Sana da Gelecek bebisin zamanını beklio bakalım. İyi gecelerAdiyla yasasin inşallah kuzum allahım hayirli evlat olmasını nasip etsin fun oldum kuzum 2 gun oncesinden oldum adet
Anam sik disini az kaldi ayyy gecmis geldi aklimaSağol canımm . Sana da Gelecek bebisin zamanını beklio bakalım. İyi geceleryarın okul var bana . Oy şu 32 . Hafta geleydi izin kullanirdim
Baktim canim ikinci çizgi silik daha acaba gecmi yunurtlayacaksin ilac falanda kullanmissin ondanda kaynaklaniyor olabilir gec yumurtlaman1490.sayfada fotoğrafı var.Son adet tarihim 3 Marttı.Adet düzensizliğim vardı son 2 ayda ilaç kullandım doktora gittim bütün değerler normal dedi.Hiç çizgi olmaması normal mi?
Evet silik görünüyor da gittikçe koyulasmasi gerekirken dün hiç çizgi çıkmadı kafam karıştı :/ bekleyip göreceğiz artık.Baktim canim ikinci çizgi silik daha acaba gecmi yunurtlayacaksin ilac falanda kullanmissin ondanda kaynaklaniyor olabilir gec yumurtlaman
Günaydınlarrrr. Ay ebet inşallah sağ salim gelsinnnnnn paşaAnam sik disini az kaldi ayyy gecmis geldi aklimane gunlerdi ya pasamizda doğaydı bi isirirdik minnosumuzu
Gunaydiiiiinnn Ay sevmezmiyim ben onuGünaydınlarrrr. Ay ebet inşallah sağ salim gelsinnnnnn paşateyzosu da çok seviyo ki hem senjn minnoş ü da seveceğimz günler gelecek. .
Duzenli bir sekilde yap bakalim canim ozellikle aksam 5 gibi yapmaya calis en dogru sonuclar o saatlerde oluyormusEvet silik görünüyor da gittikçe koyulasmasi gerekirken dün hiç çizgi çıkmadı kafam karıştı :/ bekleyip göreceğiz artık.
Sana söylemiştim ya canım benim beş gün silinmedi:)sabret canım silinirBenim testler anlaşmış siliklesmemek için dun ikinci çizgi birinciyi geçmişti bugün de ikiside yine aynı koyulukta bu iyi mi kötü mü yumurtlama oldu siliklesmesi gerekmez mi
Canım seninde boyle olmuştu acaba birden fazla mi yumurtladık bizSana söylemiştim ya canım benim beş gün silinmedi:)sabret canım silinir
Canım o çok çok ender bir durum.olanda da çift yumurta ikizi olur.Canım seninde boyle olmuştu acaba birden fazla mi yumurtladık biz
Kizz bu kadar koyu olmaya tutmuştur inşallah :)Canım o çok çok ender bir durum.olanda da çift yumurta ikizi olur.
inşallah canım:)Kizz bu kadar koyu olmaya tutmuştur inşallah :)
Canım hem klomen hem pko .. anlamadım ben. Klomen yumurtà sayısını arttırır. Var olanı geliştirir. Kürler kullanmadan önce doktora sordun muxkardelenx canım senle aynı kaderı paylaşıyorum ve banada pko teshisi kondu ama benım adetlerım duzenli dedimolabilir dedi lh fsh dan yuksek cıktı 22 kusur 7 kat fazla dedi doktor klomene basladım bal tarcın corek otu yapıyorum ve bogurtlen koku kuru yapıcam netten bakıp oda gıderıomus pko yu sende yap canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?