Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin artık sonucun çıkar diye tahmin ediyorum ama idrar tahlili mi yaptın ? İdrarda bazen çıkmıyor ya bir de kan ver istersen inşallah bebeğin seninledir ...arkadaşlar günaydın cts günü çat. iğnesi vurulalı 15 gün oldu ve test negati ama hala adet olamadım normal mi bu durum
idrar tahlili yaptım canım laboquik erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. Kan vermekte pek istemiyorum hüsran olacak diye adet sanıcısı gibi karnım ve belim ağrıyor. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım inşallah benimledir darısı isteyen herkesin başına inşallahCanım senin artık sonucun çıkar diye tahmin ediyorum ama idrar tahlili mi yaptın ? İdrarda bazen çıkmıyor ya bir de kan ver istersen inşallah bebeğin seninledir ...
Canım naptın bugün testi tekrarladın mı merak ettim :)idrar tahlili yaptım canım laboquik erken gebelik testini yaptım negatif çıktı. Kan vermekte pek istemiyorum hüsran olacak diye adet sanıcısı gibi karnım ve belim ağrıyor. Güzel dileğin için çok teşekkür ederim canım inşallah benimledir darısı isteyen herkesin başına inşallah
Canım naptın bugün testi tekrarladın mı merak ettim :)
Ben onu kullandım canım ,iyi bir test markasıdır..arkadaslar
laboquıck ovulasyon testı nasıl sızce var mı kullananınız?
Bende laboquick kullandım canım gayet memnundum :)arkadaslar
aaa hadı yaaa.... 50 li testı aldım. pekı poztf oldugu gun mu ılıskı olacak neolurrr yazzzzBende laboquick kullandım canım gayet memnundum :)
Pozitif olduğu gün ve ertesi tatlımaaa hadı yaaa.... 50 li testı aldım. pekı poztf oldugu gun mu ılıskı olacak neolurrr yazzzz![]()
ertesı gun sılık mıydı test?Pozitif olduğu gün ve ertesi tatlım![]()
Aaaa cok ilginc canim,gec yumurtladın galiba,ya da hamilesin:)Ya benim son adet tarihim 3 mart.Tahmini ovulasyon günüm 17 martti o tarihteki testler silik.Aslında fotoğrafta belli olmuyor çünkü şerit halinde çıkmadı sorun mu cardi testte bilmiyorum ama renk olarak c ile aynı olmuştu. Ama 28 29undaki testi görünce şaşırdım geç mi yumurtladim ben.Öyleyse 25 gün sonra mı adet olcam ben yaa
Kafamda deli.sorular dolanıyor vallahi yaa ama muhtemelen geç yumurtladim ve 25 gün sonra adet olcam..bekle bekle bekle...Aaaa cok ilginc canim,gec yumurtladın galiba,ya da hamilesin:)
arkadaslar
Ya benim son adet tarihim 3 mart.Tahmini ovulasyon günüm 17 martti o tarihteki testler silik.Aslında fotoğrafta belli olmuyor çünkü şerit halinde çıkmadı sorun mu cardi testte bilmiyorum ama renk olarak c ile aynı olmuştu. Ama 28 29undaki testi görünce şaşırdım geç mi yumurtladim ben.Öyleyse 25 gün sonra mı adet olcam ben yaa
Canım normalde koyu cizgiyi gordukten 24,36 saat sonra yumurtan çatlıyor.tam iliski zamanları..benim beş gün silinmedi koyu cizgilerim,ha silindi derken beş günü de degerlendirdik hamile kaldım canım.Kızlar 2 gün aynı koyulukta çizgi çıkarsa ne olacak
2 günden sonra silikleşti
Silikleştiği gün mü önemli
çizgi olduğu günler mi