ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet canım ovulasyonu yakalamışsın çalışma yapamamışsınız ama bugün ve sonrasını deneyebilirsiniz sanırım yumurtlama günün bugün hayırlısı inşallah umarım bu ay gebelikte de çift çizgiyi görürsün
inşşlh hamilelik testindede aynı çizgileri görürüm diyeceğim ama ben daha çok ovulasyon testi yaparım gibime geliyor çikolata kistim engel hamileliğe ne yazıkki

ben laboguick aldım canım n11.comdan almıştım hemen geldi kargoda çok hızlı inan ve testlerde hiç bir sorun yaşamadım 3er damla damlattım hep idrarımdan hiç dağılmadı tavsiye ederim 20 ovulasyon+6gebelik testi 19.90 canım sen bilirsin yinede
evet cnm benmki de aynı neden öyle oldu ki acaba? 4-5 damla damlatıyodum ondan mı acaba? bugün 3 damla ile deneyim bi bakayım o zaman

Ay bilmiyorum ki dikkat etmedm genelde akıntı var ama cok cok yogun degil.

Denedim ama okulda yapamiyrm malum kreslerde lavabolarin önünde gorevli olur daima cocuklari gozetlemek icin utandm yaa..
hmm anladım canım. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur :KK66: ama olur da negatif sonuç alırsan bu ay eve geldiğin saati falan sabit saat olarak belirle :KK66:

Sagol cnm benim benim adet oncesi baya tranvatik geciyo butun belirtileri yogun yasiyorum adetimde cok sancili oluyo zaten istahim adete yakin acilmaya basliyo tatli istegim artiyo birde duygusallasiyom ki sorma cnm suan basladi bunlarin hepsi yavas yavas adet belirtilerim cikiyo diger aylarda ayniydi cunki bir farklilik yok :KK20:bende cnm sizin icin bol bol dua ediyorum :21:ins hepiniz ayin sonunda mutlu haberi alirsiniz. Ee illa bu ay olacak diyyee birsey yok benimde birdahaki aya ins :KK68: :KK49:
Hepimiz için hayırlı olan ay ne zamansa o zaman olsun inşallah canım benim :KK15:

kızlar buda günlük yaptığım testler daha önceside var tabi ama onlar silikti diye çekmedim bugün en kalın çizgiye ulaştım sanırım hergün aynı saatte ikinci idrarımla yaptım
evet canım bugün yapış kocacığına :KK45:

Kızlar 25 26 subat yumurtlama tarihimdi 9 Mart bat tarihim gec yumurtladim 15 gunu geçmedi oyuzdenmi çıkmadığı yada Hamis degilim.bugun test yaptım ilk idrarla yapmadım ama negatif cikti 9 Mart beklicem bakalım keske testi yapmasaydım iyice ümitsizliğe kapıldım
Canım yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur. Bu standarttır. Senin BAT 9 Şubat değil bu söylediğine göre, 26 şubat yumurtlama olsa 12 mart olur senin BAT dikkat et:KK66: ayrıca 6-9 gün arası rahime yerleşiyor döllenen yumurta ve öncesinde HCG salgılanmıyor. Sen erken yapmışsın testi canım daha rahime ya yeni yerleşti ya da yerleşmek üzere, dua edelim tutunsun bebişin müsait bir yere :)

kızlar ben geçen ay ilk defa olarak denedim bu testleri labo... markaydı gitti...com dan aldım. testler berbat çıktı. sona doğru iyice cozuttular ikinci çizginin orası dağılıyo mürekkeple kırmızı nokta atmışım gibi oluyo enine bi çizgi daha çıkıyo. falan hiçbişey anlamadım kısaca. ama sizin resimlerde attığınız gibi çift çizgi de hiç görmedim. ben testi tekrar denesem acaba hangi marka alsam? güvenilir olan hangisi sizce?

ben laboguick aldım canım n11.comdan almıştım hemen geldi kargoda çok hızlı inan ve testlerde hiç bir sorun yaşamadım 3er damla damlattım hep idrarımdan hiç dağılmadı tavsiye ederim 20 ovulasyon+6gebelik testi 19.90 canım sen bilirsin yinede
Ben de gitti gidiyor'dan aynı marka aldım. Him sorun yaşamadım hatta bu sayede erekn yumurtladığımı öğrendim. K Kelebek_10 'ın dediği gibi testler oda sıcaklığında tutulmalı. hep aynı damla sayısı ile yapılmalı test. ben 4 damla ile aynı saatlerde yaptım sorun yaşamadım.

inşşlh hamilelik testindede aynı çizgileri görürüm diyeceğim ama ben daha çok ovulasyon testi yaparım gibime geliyor çikolata kistim engel hamileliğe ne yazıkki
benin yakın bir arkadaşım daha geçen ay çikolata kisti varken, doktor ameliyat olman lazım gebe kalamazsın derken hamile kaldı, bilgin olsun :KK66:

Kızlaaaaarrr bugün yumurtlamadan beri 7.günüm (6-9.günler rahime yerleşme günü) bugün öğle arası acayip ateş bastı, yanaklarım al al oldu bildiğiniz, çarpıntı gibi bir şey oldu, oturdum hemen yarım saat-45 dakika kadar ateşliliğim geçmedi. Kasığımda da ince bir his oldu ağrı gibi sızı gibi gaz gibi ama çok hafif. Dedim bir de lekenmem olsun da seyret sen :) Eve geldim ki çamaşırımda kahverengi lekelenme var affedersiniz 1-2 damla kadar :) Allah'ımmm yoksa kuzucuğum rahmime mi yerleşiyor ne dersiniz yaaa:-) ayyy inşallah adet olmam yaaa. lekeyi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamammm

Kızlaaaaarrr bugün yumurtlamadan beri 7.günüm (6-9.günler rahime yerleşme günü) bugün öğle arası acayip ateş bastı, yanaklarım al al oldu bildiğiniz, çarpıntı gibi bir şey oldu, oturdum hemen yarım saat-45 dakika kadar ateşliliğim geçmedi. Kasığımda da ince bir his oldu ağrı gibi sızı gibi gaz gibi ama çok hafif. Dedim bir de lekenmem olsun da seyret sen :) Eve geldim ki çamaşırımda kahverengi lekelenme var affedersiniz 1-2 damla kadar :) Allah'ımmm yoksa kuzucuğum rahmime mi yerleşiyor ne dersiniz yaaa:-) ayyy inşallah adet olmam yaaa. lekeyi görünce nasıl heyecan yaptım anlatamammm
hadi inşallah canım yaa, kaç gün kaldı bata ?

Ayy ins bebegim yaaa cok sevindim bence bebis geliyoo :emir_bebek: :KK73:

hmm anladım canım. Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur :KK66: ama olur da negatif sonuç alırsan bu ay eve geldiğin saati falan sabit saat olarak belirle :KK66:
Aksam 9 gibi yapma sansim oluyor çünkü aksam okulumda var öyle yaparm artk.

Ay insallahhhhhh canim icimizden biride hamile olsun artkk :KK48:

kızlar ben geçen ay ilk defa olarak denedim bu testleri labo... markaydı gitti...com dan aldım. testler berbat çıktı. sona doğru iyice cozuttular ikinci çizginin orası dağılıyo mürekkeple kırmızı nokta atmışım gibi oluyo enine bi çizgi daha çıkıyo. falan hiçbişey anlamadım kısaca. ama sizin resimlerde attığınız gibi çift çizgi de hiç görmedim. ben testi tekrar denesem acaba hangi marka alsam? güvenilir olan hangisi sizce?
canım fazla damlatınca öyle kafayı yiyor testler. ben de ovula.. marka testle yapıyordum da . zamanı , sıvı alım zamanı, idrar miktarı etkiliyor

ayyyyyyy ay kuzucummm. inşallah inşallah. peki dayanabilecekmisin bat gününe kadar . erkenden yapası gelior insanın . ben de hiç bi belirti yok yahu . gene aynıyım ateş basması belirti diyorlar. hele ki 1 - 2 damla da bebiş yerleşme çalışması bence . ay hadi inşallah. bu ay en azından birimizden biri hamile kalsa da topic uğurlu geldi diye devam etsek yoksa insanın içinden gelmesss. ama güzel tarafı da şu olur ki hepimiz kırmızıları görmüş depresyondayken:KK11: :) dertleşirisss:KK50:

Ayyy hadi inşallah canım müjdeli haberi alırsın bu ay.Benimde kasık batmaları bel ağrısı çekiyorum ama psikolojik bunlar diye frenliyorum kendimi benim bat 14 hepimizin aynı günler hemen hemen en azından içimizden birkaç kişi çift çizgiyi görür insallahhh:emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::nazar:

X