ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Artık bu yumurtlama Döllenme Rahime tutunma okuyorum o kadar tuhaf ve mükemmel bir şey ki bunların hepsi benim içimde mi olacak diyorum. Bu arada doktor bana gün aşırı olsun dedi ama olursa çift çizgiyi görürsem üst üstede olurkii :eek: yaa sağlıklı sıhhatle olsunda o vaktini bilir ama meleklerimiz inşallah çok özletmezler kendilerini :)
insallah canim. Bundan sonrasi Dua.. Çok istiyorum olsun Ya. Uğraştık bu ay. ÇOK ugrastirmadaN gelsin bebik lerr

Ayın 2sinde yaptgm testi cekmemisim o da silik gerci puff hic bisey anlamadm :KK14:
Bir de neden aynı saatte yapmadın canım? Kimi 3'te, kimi 4'te, kimi 9'da ? Doğru sonuç için 12-3-5 saatlerinden müsait olduğunu seçip hep aynı saatte birkaç saat idrarını tutarak yapmalısın. Gün içinde hormon salınımı çok değişiyor.

Canlarım benim testler bu şekilde. Gitgide silikleşti. Cok koyuda olmamış zaten yumurtladmmi yumurtlamadim mi anlamadim. Siz ne dersiniz??
1'inde yumurtlama olmuş gibi gözüküyor ama aslında pozitif demekte zor aynı koyuluğa gelmemiş,ama benimde aynı senin testlerin gibi oldu 26'sında belirgin bir koyuluk vardı sonra gitgide silikleşti ama c ile eşit değildi çizgi ve evet dolunay haklı bu hormonları saat ve sıvı alımı etkiliyor hergün aynı saatte yapmaya dikkat et canım

Bir de neden aynı saatte yapmadın canım? Kimi 3'te, kimi 4'te, kimi 9'da ? Doğru sonuç için 12-3-5 saatlerinden müsait olduğunu seçip hep aynı saatte birkaç saat idrarını tutarak yapmalısın. Gün içinde hormon salınımı çok değişiyor.
Denedim ama okulda yapamiyrm malum kreslerde lavabolarin önünde gorevli olur daima cocuklari gozetlemek icin utandm yaa..

Aaa bak atlamışım burayı benimde 1 hafta önceden başlar belirtiler ama takılma araştırdım hamilelik belirtileri ile aynı adet belirtileri olur inşallahhh :))
Sagol cnm benim benim adet oncesi baya tranvatik geciyo butun belirtileri yogun yasiyorum adetimde cok sancili oluyo zaten istahim adete yakin acilmaya basliyo tatli istegim artiyo birde duygusallasiyom ki sorma cnm suan basladi bunlarin hepsi yavas yavas adet belirtilerim cikiyo diger aylarda ayniydi cunki bir farklilik yok :KK20:bende cnm sizin icin bol bol dua ediyorum :21:ins hepiniz ayin sonunda mutlu haberi alirsiniz. Ee illa bu ay olacak diyyee birsey yok benimde birdahaki aya ins :KK68: :KK49:

kızlar bugün ovulasyonun 3.günü tam koyu çizgiyi elde ettim sanırım bakarmısınız

Eklentiler

• DSCN2368.JPG
    DSCN2368.JPG
    97,4 KB · Görüntüleme: 8.595
kızlar buda günlük yaptığım testler daha önceside var tabi ama onlar silikti diye çekmedim bugün en kalın çizgiye ulaştım sanırım hergün aynı saatte ikinci idrarımla yaptım

Eklentiler

• DSCN2371.JPG
    DSCN2371.JPG
    95,9 KB · Görüntüleme: 23.656
Kızlar 25 26 subat yumurtlama tarihimdi 9 Mart bat tarihim gec yumurtladim 15 gunu geçmedi oyuzdenmi çıkmadığı yada Hamis degilim.bugun test yaptım ilk idrarla yapmadım ama negatif cikti 9 Mart beklicem bakalım keske testi yapmasaydım iyice ümitsizliğe kapıldım

kızlar buda günlük yaptığım testler daha önceside var tabi ama onlar silikti diye çekmedim bugün en kalın çizgiye ulaştım sanırım hergün aynı saatte ikinci idrarımla yaptım
Evet canım ovulasyonu yakalamışsın çalışma yapamamışsınız ama bugün ve sonrasını deneyebilirsiniz sanırım yumurtlama günün bugün hayırlısı inşallah umarım bu ay gebelikte de çift çizgiyi görürsün

Kızlar 25 26 subat yumurtlama tarihimdi 9 Mart bat tarihim gec yumurtladim 15 gunu geçmedi oyuzdenmi çıkmadığı yada Hamis degilim.bugun test yaptım ilk idrarla yapmadım ama negatif cikti 9 Mart beklicem bakalım keske testi yapmasaydım iyice ümitsizliğe kapıldım
Keşke gününü bekleseydin canım ama daha zamanın var inşallah günü gelince görürsün çift çizgiyi

kızlar ben geçen ay ilk defa olarak denedim bu testleri labo... markaydı gitti...com dan aldım. testler berbat çıktı. sona doğru iyice cozuttular ikinci çizginin orası dağılıyo mürekkeple kırmızı nokta atmışım gibi oluyo enine bi çizgi daha çıkıyo. falan hiçbişey anlamadım kısaca. ama sizin resimlerde attığınız gibi çift çizgi de hiç görmedim. ben testi tekrar denesem acaba hangi marka alsam? güvenilir olan hangisi sizce?

kızlar ben geçen ay ilk defa olarak denedim bu testleri labo... markaydı gitti...com dan aldım. testler berbat çıktı. sona doğru iyice cozuttular ikinci çizginin orası dağılıyo mürekkeple kırmızı nokta atmışım gibi oluyo enine bi çizgi daha çıkıyo. falan hiçbişey anlamadım kısaca. ama sizin resimlerde attığınız gibi çift çizgi de hiç görmedim. ben testi tekrar denesem acaba hangi marka alsam? güvenilir olan hangisi sizce?
ben laboguick aldım canım n11.comdan almıştım hemen geldi kargoda çok hızlı inan ve testlerde hiç bir sorun yaşamadım 3er damla damlattım hep idrarımdan hiç dağılmadı tavsiye ederim 20 ovulasyon+6gebelik testi 19.90 canım sen bilirsin yinede

X