ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

arkadaşlar ıyı aksamlar benım adet olma tarıhım 16 sı esımle ger cekme yontemıyle ılıskıye gırıyorduk yumurtalama donemınde korunmasız ılıskıye gırdık ve gırdıgımız gun sabahı bel agrısı karın agrısı ya cok usuyorum ya da ayaklarımdan ates fıskırıyor bırdeasırı bacaklarım agrıyor sızce hamılelık gıbı bır sey soz konusu olabılırmı
Ben de genelde ilişki sabahı zaman zaman kasık ağrısı oluyor. Maalesef bu döllenme belirtisi değil. Sen deyince fark ettim şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra ayaklarımın altı deli gibi yandı, hatta yatakta serin yer aradım durdum. Ama bu yediklerimden de olabilir tabi. Senin de günün bizlere yakınmış, inşallah hamilesindir :KK66: muhtemelen 2 martta yumurtladın yani yumurtacık henüz rahmine ulaşmadı belirti için erken canım :KK66:

Ben de genelde ilişki sabahı zaman zaman kasık ağrısı oluyor. Maalesef bu döllenme belirtisi değil. Sen deyince fark ettim şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra ayaklarımın altı deli gibi yandı, hatta yatakta serin yer aradım durdum. Ama bu yediklerimden de olabilir tabi. Senin de günün bizlere yakınmış, inşallah hamilesindir :KK66: muhtemelen 2 martta yumurtladın yani yumurtacık henüz rahmine ulaşmadı belirti için erken canım :KK66:
:KK43::KK43::KK43:

canım eğer hamileysen ovulasyon testinde çift çizgi çıkarmış geçen okumuştum burada
Öyle diyorlar evet. Ama BAT'a 2-3 gün kala ikisi de kopkoyu olması lazım. Benim daha 9 gün var ve öyle koyu değil ama umut dünyası işte. İnşallah içine doğmuştur da hamileyimdir :p bu arada bugünkü testim:

Eklentiler

• PicsArt_5_3_2015 18_44_33.jpg
    PicsArt_5_3_2015 18_44_33.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 141
Öyle diyorlar evet. Ama BAT'a 2-3 gün kala ikisi de kopkoyu olması lazım. Benim daha 9 gün var ve öyle koyu değil ama umut dünyası işte. İnşallah içine doğmuştur da hamileyimdir :p bu arada bugünkü testim:
inşlh canım benimde dün ve bugün yumurtlama günlerim ovulasyon testlerimde hafif koyulaştı ancak eşim rahatsız ilişki olmuyor ne yazıkki bu ayda böyle geçecek napalım nasip

allahım yaaa aynıyız.. ben de takvime bakıp bakıp duruyorum . bazen parmak hesabı yapıyorum . ama farkettim ki geçmez dedğimiz günler bir bir geçiyor. bu ay 28 i ni 1 ini çok beklemiştim . bak üstünden ne çok gün geçti. şimdi de ne kadar kendime engel olmaya çalışsam da adete günler kala ki beliritleri okuyor. kendim de arıyorum . neyse ama kızmıcam kendime . bu davranışlarım belki dua niyetine geçiyordur. bu ay vermese rabbim gelecek aylarda verir. o her şeyi görüyor nasılsa
Öyle valla :KK66: inşallah canım ya. Bir umutsuzum, bir umutluyum. Ama dilimde hep bir dua, hep bir dilek... O mucizeyi biz de yaşayalım hayırlısı ile...

inşlh canım benimde dün ve bugün yumurtlama günlerim ovulasyon testlerimde hafif koyulaştı ancak eşim rahatsız ilişki olmuyor ne yazıkki bu ayda böyle geçecek napalım nasip
Geçmiş olsun. Üzülme eşin sağlığına kavuşsun öyle devam edersiniz canım. Sağlık her şeyden önemli. :KK66:

Çok şükür tatlım o zaman :) Yumurtlama gününe kadar iyileşmeye bak o zaman :KK66:

Yumurtlama günüm 8 Mart gösteriyor bakalım son 6 test :) günde 1 tane aksam 5 te yapıyorum su an belirti bile yok 11ine kadar devam edeceğim zaten adete 14 gün kala gerçekleşiyormuş Hakkımızda Hayırlısı :))

Yumurtlama günüm 8 Mart gösteriyor bakalım son 6 test :) günde 1 tane aksam 5 te yapıyorum su an belirti bile yok 11ine kadar devam edeceğim zaten adete 14 gün kala gerçekleşiyormuş Hakkımızda Hayırlısı :))
Zaten bir anda koyu oluyor. Hadi yakalarsın inşallah canım. Foto yüklersin yorumlarız beraberce :KK66:

inşallah canım ya ben de sizi çok sevdim . sanki yalnız değilim ve oturup kahve içeceğim sohbet edip dertleşeceğim arkadaşlarım oldu. güzel haberlerle inşallah topiciğimizi ovulasyon testiyle hamiş kalnlar diye güncelleriz. ama şu da var ki varsın olmasın . daha elimizde testler var :) deneriz umut tüketmeden. forum da çok ümitsiz olup da en fazla 5 ay içinde hamiş kalanlar var. darısı bize...

Artık bu yumurtlama Döllenme Rahime tutunma okuyorum o kadar tuhaf ve mükemmel bir şey ki bunların hepsi benim içimde mi olacak diyorum. Bu arada doktor bana gün aşırı olsun dedi ama olursa çift çizgiyi görürsem üst üstede olurkii :eek: yaa sağlıklı sıhhatle olsunda o vaktini bilir ama meleklerimiz inşallah çok özletmezler kendilerini :)

Zaten bir anda koyu oluyor. Hadi yakalarsın inşallah canım. Foto yüklersin yorumlarız beraberce :KK66:

İnşallah olur o çift çizgi :) yoksamm ben de vardır bi tuhaflık bu Konuları kimseyle konuşamıyorsun çok iyi oldu böyle dertleşmek Konuşmak rahatlamak süperrrrr :KK19:

Benim adet belirtileri bazen 10 gun onceden basliyo yavas yavas son haftada yogun yasiyorum belirtileri o yuzden hamilelikmi adetmi kestiremiyorum ben ee :KK12: bu sitede benim disimda herkes hamile kalacak gorursun bak icime doguyo mart ayi herkese ugurlu gelecek :nazar::anneadayı:

Inşallah canım ama umutsuz olma inşallah sende güzel haberler verirsin kalbinden umudunuzu duanı eksik etme :)) bizleride unutma olur mu :KK66:

İnşallah olur o çift çizgi :) yoksamm ben de vardır bi tuhaflık bu Konuları kimseyle konuşamıyorsun çok iyi oldu böyle dertleşmek Konuşmak rahatlamak süperrrrr :KK19:
Garantilemek için koyu çıktığında doktora gidebilirsin, ultrasonda görünüyor içerdeki her şey :p aynen ya rahatça konuşuyoruz burada :)

Benim adet belirtileri bazen 10 gun onceden basliyo yavas yavas son haftada yogun yasiyorum belirtileri o yuzden hamilelikmi adetmi kestiremiyorum ben ee :KK12: bu sitede benim disimda herkes hamile kalacak gorursun bak icime doguyo mart ayi herkese ugurlu gelecek :nazar::anneadayı:

Aaa bak atlamışım burayı benimde 1 hafta önceden başlar belirtiler ama takılma araştırdım hamilelik belirtileri ile aynı adet belirtileri olur inşallahhh :))

Canlarım benim testler bu şekilde. Gitgide silikleşti. Cok koyuda olmamış zaten yumurtladmmi yumurtlamadim mi anlamadim. Siz ne dersiniz??

Eklentiler

• 20150305_221326.jpg
    20150305_221326.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 140
Ayın 2sinde yaptgm testi cekmemisim o da silik gerci puff hic bisey anlamadm :KK14:

Canlarım benim testler bu şekilde. Gitgide silikleşti. Cok koyuda olmamış zaten yumurtladmmi yumurtlamadim mi anlamadim. Siz ne dersiniz??
Senin de benim gibi 1 ı gibi gözüküyor. Sıvı alımı ve saate dikkat ediyormuydun. Benim c t den koyu çıkmış ti 1 inde. Saat 9 da 2. İdrarla yapmıştım

Eklentiler

• 2015-03-01 09.03.13.jpg
    2015-03-01 09.03.13.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 132
Senin de benim gibi 1 ı gibi gözüküyor. Sıvı alımı ve saate dikkat ediyormuydun. Benim c t den koyu çıkmış ti 1 inde. Saat 9 da 2. İdrarla yapmıştım
T c den diyecektim ertesi gün de buna yakın. Çıktı. Ben de kafayı siyirir gibi oldum da. Takma. Sağlıklı çalışmalarà bak sen. Bundan sonra gerçi çalışma yapmana gerek yok gibi. Ben yapmıyorm da:KK22::KK75:

X