Ben de genelde ilişki sabahı zaman zaman kasık ağrısı oluyor. Maalesef bu döllenme belirtisi değil. Sen deyince fark ettim şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra ayaklarımın altı deli gibi yandı, hatta yatakta serin yer aradım durdum. Ama bu yediklerimden de olabilir tabi. Senin de günün bizlere yakınmış, inşallah hamilesindirarkadaşlar ıyı aksamlar benım adet olma tarıhım 16 sı esımle ger cekme yontemıyle ılıskıye gırıyorduk yumurtalama donemınde korunmasız ılıskıye gırdık ve gırdıgımız gun sabahı bel agrısı karın agrısı ya cok usuyorum ya da ayaklarımdan ates fıskırıyor bırdeasırı bacaklarım agrıyor sızce hamılelık gıbı bır sey soz konusu olabılırmı
Ben de genelde ilişki sabahı zaman zaman kasık ağrısı oluyor. Maalesef bu döllenme belirtisi değil. Sen deyince fark ettim şüpheli ilişkiden birkaç gün sonra ayaklarımın altı deli gibi yandı, hatta yatakta serin yer aradım durdum. Ama bu yediklerimden de olabilir tabi. Senin de günün bizlere yakınmış, inşallah hamilesindirmuhtemelen 2 martta yumurtladın yani yumurtacık henüz rahmine ulaşmadı belirti için erken canım
Öyle diyorlar evet. Ama BAT'a 2-3 gün kala ikisi de kopkoyu olması lazım. Benim daha 9 gün var ve öyle koyu değil ama umut dünyası işte. İnşallah içine doğmuştur da hamileyimdircanım eğer hamileysen ovulasyon testinde çift çizgi çıkarmış geçen okumuştum burada
inşlh canım benimde dün ve bugün yumurtlama günlerim ovulasyon testlerimde hafif koyulaştı ancak eşim rahatsız ilişki olmuyor ne yazıkki bu ayda böyle geçecek napalım nasipÖyle diyorlar evet. Ama BAT'a 2-3 gün kala ikisi de kopkoyu olması lazım. Benim daha 9 gün var ve öyle koyu değil ama umut dünyası işte. İnşallah içine doğmuştur da hamileyimdirbu arada bugünkü testim:
Öyle vallaallahım yaaa aynıyız.. ben de takvime bakıp bakıp duruyorum . bazen parmak hesabı yapıyorum . ama farkettim ki geçmez dedğimiz günler bir bir geçiyor. bu ay 28 i ni 1 ini çok beklemiştim . bak üstünden ne çok gün geçti. şimdi de ne kadar kendime engel olmaya çalışsam da adete günler kala ki beliritleri okuyor. kendim de arıyorum . neyse ama kızmıcam kendime . bu davranışlarım belki dua niyetine geçiyordur. bu ay vermese rabbim gelecek aylarda verir. o her şeyi görüyor nasılsa
Geçmiş olsun. Üzülme eşin sağlığına kavuşsun öyle devam edersiniz canım. Sağlık her şeyden önemli.inşlh canım benimde dün ve bugün yumurtlama günlerim ovulasyon testlerimde hafif koyulaştı ancak eşim rahatsız ilişki olmuyor ne yazıkki bu ayda böyle geçecek napalım nasip
evet bu ay rahatım takmıycam olacakmı olmayacak mı diye inşlh sizin olur bizde sevinirizGeçmiş olsun. Üzülme eşin sağlığına kavuşsun öyle devam edersiniz canım. Sağlık her şeyden önemli.
Çok şükür tatlım o zaman :) Yumurtlama gününe kadar iyileşmeye bak o zaman
Hayırlısı ile inşallah canım :)evet bu ay rahatım takmıycam olacakmı olmayacak mı diye inşlh sizin olur bizde seviniriz
Zaten bir anda koyu oluyor. Hadi yakalarsın inşallah canım. Foto yüklersin yorumlarız beraberceYumurtlama günüm 8 Mart gösteriyor bakalım son 6 test :) günde 1 tane aksam 5 te yapıyorum su an belirti bile yok 11ine kadar devam edeceğim zaten adete 14 gün kala gerçekleşiyormuş Hakkımızda Hayırlısı :))
inşallah canım ya ben de sizi çok sevdim . sanki yalnız değilim ve oturup kahve içeceğim sohbet edip dertleşeceğim arkadaşlarım oldu. güzel haberlerle inşallah topiciğimizi ovulasyon testiyle hamiş kalnlar diye güncelleriz. ama şu da var ki varsın olmasın . daha elimizde testler var :) deneriz umut tüketmeden. forum da çok ümitsiz olup da en fazla 5 ay içinde hamiş kalanlar var. darısı bize...
Zaten bir anda koyu oluyor. Hadi yakalarsın inşallah canım. Foto yüklersin yorumlarız beraberce
Benim adet belirtileri bazen 10 gun onceden basliyo yavas yavas son haftada yogun yasiyorum belirtileri o yuzden hamilelikmi adetmi kestiremiyorum ben eebu sitede benim disimda herkes hamile kalacak gorursun bak icime doguyo mart ayi herkese ugurlu gelecek
Garantilemek için koyu çıktığında doktora gidebilirsin, ultrasonda görünüyor içerdeki her şeyİnşallah olur o çift çizgi :) yoksamm ben de vardır bi tuhaflık bu Konuları kimseyle konuşamıyorsun çok iyi oldu böyle dertleşmek Konuşmak rahatlamak süperrrrr
Benim adet belirtileri bazen 10 gun onceden basliyo yavas yavas son haftada yogun yasiyorum belirtileri o yuzden hamilelikmi adetmi kestiremiyorum ben eebu sitede benim disimda herkes hamile kalacak gorursun bak icime doguyo mart ayi herkese ugurlu gelecek
Ayyy ne güzel şeyler yazıyosunuz inşallah canım yaaaa neden olmasın .. aynı dönem hamile kalırsak 9 ayı da beraber geçirelim . alışveriş için paylaşım yapalım :) kızlaaaar bebeğimin gazı var :) diye komik komik çareler de sorarım ben .
Senin de benim gibi 1 ı gibi gözüküyor. Sıvı alımı ve saate dikkat ediyormuydun. Benim c t den koyu çıkmış ti 1 inde. Saat 9 da 2. İdrarla yapmıştımCanlarım benim testler bu şekilde. Gitgide silikleşti. Cok koyuda olmamış zaten yumurtladmmi yumurtlamadim mi anlamadim. Siz ne dersiniz??
T c den diyecektim ertesi gün de buna yakın. Çıktı. Ben de kafayı siyirir gibi oldum da. Takma. Sağlıklı çalışmalarà bak sen. Bundan sonra gerçi çalışma yapmana gerek yok gibi. Ben yapmıyorm daSenin de benim gibi 1 ı gibi gözüküyor. Sıvı alımı ve saate dikkat ediyormuydun. Benim c t den koyu çıkmış ti 1 inde. Saat 9 da 2. İdrarla yapmıştım