Ovulasyon testi ile hamile oldugunu ogrenenler

Coooook saol cnm.cvbin icin var testim yapcm yine

Benimki de hala 1. Kadar koyu olamadı.

Eklentiler

• 20161221_164907-1.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 142
Kızlar sarı akintim var böyle hasta olacakmış gibi hissim var ama bata 9 gün var arada da kasigim ağrıyor

Dikkat ettim canım herseyine. Anlamadım bu işleri. Artık ovulasyon da yapmicam takip etmicem hiçbirşey
Aynn bende bu ay cook strese girdim bendede bi sacmalik oldu net cizgiyi gordum ogunu ve ertesi gunu degerlendirdim ama benim net cizgiden sonra yogun akintim oldu anlamadim bise ve adetim 25 bu ayda bise yok test yaptim bundan sonra kullanmiycm gun asiri yapcm stres etkilio herseyi sanda tavsiyem su ovulasyonla ugrasan kadar esmaul husna cekelim dua edelim veren Allah bizde elimizdn geleni yapalim

Eşimde morfoloji sorunu var canım bizim doğal yolla olması çok zor. Ağustos a kadar doğal deneyip tüpe gecicez. İnş Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

Kalmadım canım. 1.5 yıllık evliyim 6 ay oldu çocuk isteyeli. 1 yıl boşuna korunmusuz bilseydim hiç korunmazdik
Olsun ya tedaviyle olur insallah gec olsun guc olmasin sende tadini cikar evliligin stres yapma esine ceviz yedir keciboynuzu ver benim fazla bilgim yok morfolojiyle ilgili ama bunlarinda faydasi olur

Olsun ya tedaviyle olur insallah gec olsun guc olmasin sende tadini cikar evliligin stres yapma esine ceviz yedir keciboynuzu ver benim fazla bilgim yok morfolojiyle ilgili ama bunlarinda faydasi olur
İlaç kullanıyo bakalım cuma teste gidecek tekrar artış var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…