• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Eğer hamilelik varsa bu kadar çabuk belli edeceğini düşünmüyorum ama takdiri ilahi tabi benim şahsi düşüncem ilkinden daha koyu olursa asıl şimdi yumurtlamış olabilirsin bide o acıdan bak ve ne olmaz yine degerlendir o günü derim
Yumurtlamam 13. Gunde oldu T cizgisi C den daha koyuydu ve hemen belirginlesti ertesi gunlerde tekrar silik olmaya basladi ve dun tekrar biraz koyulasti 1 ayda 2 yumurtlama olur mu şaşkınım

Buarada Bat tarihim 11 Aralk 7 gun var yani
7 gün var ve koyulaşmaya başladı ya ben kendimden biliyorum ümidinin boşa çıkması çok kötü bir duygu takipte kal bakalım git gide daha da koyulasirsa gebelik olma ihtimali yüksek ama insan korkuyor işte o kadar kolay gebesin diyemiyorum her şeyi uyduruyorum kafamda iyi olan bizimdir zaten diye

İlk yumrtadgn tarihten pay biçerek bir yol izle canım mesela 14 ncü günmü yumurtladın eger döllenme olduysa yumrtanın bölünerek rahme olan yolculugu 6 gün sürer ve 6 mcı günde yerlesme olurmus bebek yerlestikten snra vücüt hcg hormonu salgılamaya baslarmıs ama iste ilk zamanlarda kiminde yüksek kiminde alcak dozda cıkarmıs yani hamileligini adetten bir hafta once ogrenen insan sayısı cok fazla degildir ama adrtine yedi gün vrsa ikinci kezde yumurtlama olasılıgın cok yüksek

Hiç ummadıgınız bir anda gelip sizi musmutlu etsin bebebisleriniz insAllah :KK200: bunun adı mucizeden baska birsey degil bisürü topikte herks hamileyiiiiim sonundaaa diye haykırırken hem mutlu olup hemde bende bunu yasayabilckmiyim diyor ihtml bile vermiyordum :emir_bebek:smdi 6 aylk olduk okdr net hissediyorumki varlıgını hala inanmıyorum rabbim inşAllah hepinizin evini cennet kokusuyla doldursn insAllah hc beklemediginz anda umudunuz olsn bebeklernz canı gönülden dua ediyrum sizde rabbime dua etmeyi hc untmayın

Dün gbidir unutmam ramzan ayı kadir gecesi camide hamile bir bayana dalıp uzun uzun bakısım dua edisim icimin yanısı Allahım nasip ett diye icimden ettigm onca dua negüzel Rabbimiz var bizim gönülden edilen duaya nasılda cvp verirmis ilk kez yasadm resmn bunu ettigim duaya ilk kz bukdr erkn cvp aldım o gönülleri bilendr arkdslr duayla oluck sey degl diynlr var ama duayla olucak sey tamda rabbim gönlünüze göre versin kendi hamileligimi duymaya hevesli oldugum kadar hevesliyim suraya girdigimde hamileymm diye yazısınızı gormek Allah biliyo kalpleri hayırlı günler

kizlar ya ben bu ovulasyon testini sabah idrarıyla yapıyorum yanlış mı yapiyorum :110: en uygun vakit nedir nasil yapmalıyım

kizlar ya ben bu ovulasyon testini sabah idrarıyla yapıyorum yanlış mı yapiyorum :110: en uygun vakit nedir nasil yapmalıyım

ben saatine dikkat etmedeb yaptmıştım ama savah ilk idrarla yapmayın
çok yemek içmemek gerekiyor diye biliyorum

Dün gbidir unutmam ramzan ayı kadir gecesi camide hamile bir bayana dalıp uzun uzun bakısım dua edisim icimin yanısı Allahım nasip ett diye icimden ettigm onca dua negüzel Rabbimiz var bizim gönülden edilen duaya nasılda cvp verirmis ilk kez yasadm resmn bunu ettigim duaya ilk kz bukdr erkn cvp aldım o gönülleri bilendr arkdslr duayla oluck sey degl diynlr var ama duayla olucak sey tamda rabbim gönlünüze göre versin kendi hamileligimi duymaya hevesli oldugum kadar hevesliyim suraya girdigimde hamileymm diye yazısınızı gormek Allah biliyo kalpleri hayırlı günler
Dua kesinlikle önemli Rabbim inşallah bebislerimizi saglikla bize nasip eder

Kızlar merhaba konu baya yakın zamanın belki buralardasınuzdır. Bu ay çok garip bi durum yaşıyorum 23 ocakta testte çift çizgi görüp iki gün değerlendirdik beş gün sonra rast gele bida yaptım yine pozitif yine değerlendirdik ama anlayamadım neden böyle bu Arada ikisi arasında yaptıklarım hep negatifti resmî paylaşıyorum üstteki 23 Ocak alttaki 28 Ocak

Eklentiler

• 9C612FD3-94AC-438A-B27C-4EC8F86915C5.jpeg
    9C612FD3-94AC-438A-B27C-4EC8F86915C5.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 242
Kızlar merhaba konu baya yakın zamanın belki buralardasınuzdır. Bu ay çok garip bi durum yaşıyorum 23 ocakta testte çift çizgi görüp iki gün değerlendirdik beş gün sonra rast gele bida yaptım yine pozitif yine değerlendirdik ama anlayamadım neden böyle bu Arada ikisi arasında yaptıklarım hep negatifti resmî paylaşıyorum üstteki 23 Ocak alttaki 28 Ocak
2. Çizginin de diğer çizgi kadar koyu olması gerekiyor.

Back