- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi 1bal1kaymakannesi
Sen nasılsın naptın sonuç nedir acaba
selam canım
ben test yapmadım birdaha
beklemedeyim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasılsın naptın sonuç nedir acaba
Yumurtlamam 13. Gunde oldu T cizgisi C den daha koyuydu ve hemen belirginlesti ertesi gunlerde tekrar silik olmaya basladi ve dun tekrar biraz koyulasti 1 ayda 2 yumurtlama olur mu şaşkınımEğer hamilelik varsa bu kadar çabuk belli edeceğini düşünmüyorum ama takdiri ilahi tabi benim şahsi düşüncem ilkinden daha koyu olursa asıl şimdi yumurtlamış olabilirsin bide o acıdan bak ve ne olmaz yine degerlendir o günü derim
Buarada Bat tarihim 11 Aralk 7 gun var yaniEğer hamilelik varsa bu kadar çabuk belli edeceğini düşünmüyorum ama takdiri ilahi tabi benim şahsi düşüncem ilkinden daha koyu olursa asıl şimdi yumurtlamış olabilirsin bide o acıdan bak ve ne olmaz yine degerlendir o günü derim
7 gün var ve koyulaşmaya başladı ya ben kendimden biliyorum ümidinin boşa çıkması çok kötü bir duygu takipte kal bakalım git gide daha da koyulasirsa gebelik olma ihtimali yüksek ama insan korkuyor işte o kadar kolay gebesin diyemiyorum her şeyi uyduruyorum kafamda iyi olan bizimdir zaten diyeBuarada Bat tarihim 11 Aralk 7 gun var yani
Sabrının sonu mutlulukla biter inşallah yaselam canım
ben test yapmadım birdaha
beklemedeyim :)
Sabrının sonu mutlulukla biter inşallah ya
Şu halimize bak ya allahım sen görüyorsun rabbim hayırlısıyla sevindir hepimizi inşallahamin canım Allah razı olsun
hepimizin inşallah
az önce karbonat testi yaptım :)))
ilkinde dogru çıkmıştı işte mutlu oluyorum :)
Bazı kadınlar ayda iki kere de yumurtlayabiliyor öyle birşeyde olmuş olabilirInsallah bizede gosterir Rabbim o gunleri ovulasyon testim gun gun su sekilde 2. Cizginin rengi siliklestikten sonra tekrar koyulasti acaba diyorummm bir yandan da umitlenmek istemiyorum
Şu halimize bak ya allahım sen görüyorsun rabbim hayırlısıyla sevindir hepimizi inşallah
kizlar ya ben bu ovulasyon testini sabah idrarıyla yapıyorum yanlış mı yapiyorum en uygun vakit nedir nasil yapmalıyım
En uygun sabah 10 ile aksam 19.00 arasi yapmak. Ilk idrarla yapilmamasi gerekiyor. Yaklasik 4 saat sonunda idrari yapacakdin ve fazla sivi tuketmedenkizlar ya ben bu ovulasyon testini sabah idrarıyla yapıyorum yanlış mı yapiyorum en uygun vakit nedir nasil yapmalıyım
Ayrica genelde oglen 13.00 gibi en iyisi diye biliyorumkizlar ya ben bu ovulasyon testini sabah idrarıyla yapıyorum yanlış mı yapiyorum en uygun vakit nedir nasil yapmalıyım
Dua kesinlikle önemli Rabbim inşallah bebislerimizi saglikla bize nasip ederDün gbidir unutmam ramzan ayı kadir gecesi camide hamile bir bayana dalıp uzun uzun bakısım dua edisim icimin yanısı Allahım nasip ett diye icimden ettigm onca dua negüzel Rabbimiz var bizim gönülden edilen duaya nasılda cvp verirmis ilk kez yasadm resmn bunu ettigim duaya ilk kz bukdr erkn cvp aldım o gönülleri bilendr arkdslr duayla oluck sey degl diynlr var ama duayla olucak sey tamda rabbim gönlünüze göre versin kendi hamileligimi duymaya hevesli oldugum kadar hevesliyim suraya girdigimde hamileymm diye yazısınızı gormek Allah biliyo kalpleri hayırlı günler
2. Çizginin de diğer çizgi kadar koyu olması gerekiyor.Kızlar merhaba konu baya yakın zamanın belki buralardasınuzdır. Bu ay çok garip bi durum yaşıyorum 23 ocakta testte çift çizgi görüp iki gün değerlendirdik beş gün sonra rast gele bida yaptım yine pozitif yine değerlendirdik ama anlayamadım neden böyle bu Arada ikisi arasında yaptıklarım hep negatifti resmî paylaşıyorum üstteki 23 Ocak alttaki 28 Ocak