• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Evet buda net cikti aksam bidaha yapicam bakalim bunlar oglen saati. Dun geceyi degerlendirdik bu gece ve yarinda gerekicek sanirim bugun oyle kasik agrim varki zor yuruyorum eli kulaginda belliki..
O zaman catlamak üzere demek ki sen yap bu gece de bence

Eklentiler

• 2018-02-02 14.05.48.jpg
    2018-02-02 14.05.48.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 383
arkadaslar klomen kullanmaya basladım bugun acaba klomenle birlikte kür yapan varmı aranızda testere dişli aslan pencesi kürü vs.

Bugün basladıgım için klomene 5 gün kullanıp gitcem dr. takip etcekler ama bu arada ovulasyon testi kullansammı yoksa klomenden sonramı kullanmalıyım benimle aynı durumu yasayan varmı acaba aranızda

Bugün basladıgım için klomene 5 gün kullanıp gitcem dr. takip etcekler ama bu arada ovulasyon testi kullansammı yoksa klomenden sonramı kullanmalıyım benimle aynı durumu yasayan varmı acaba aranızda
Klpmen kullaniosan zaten catlatma iğnesi verir zaten ovulasyon testi anlamsiz olur

Vee son durum 3 gundur sabah aksam yaptigim testler sanirim bu aksam olay bittiyooo

Eklentiler

• 20180202_214151.jpg
    20180202_214151.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 368
Rezerv duru
Insallah kaliteli buyuyordur da bu ay da fos cikmayiz.. 1 yil olucak Esimde bisey yok ama bende yok yok masallah..hasimato kan pihtilasmasi iltihapli romatizma bide smdi yumurta rezv. brz sikintili cikti..elinizi cabuk tutun diyo doktorum.allahin izniyle olur insallah.1 kizim var 4.5 yasinda. Ikinci zorlayacak bizi:emir_bebek:
Amh baktirdiniz mi

E Erva33 baktirdim canim 1.66 cikti. 2 ve uzeri olmasini beklerdim dedi dr um cok begenmedi :KK43: sen baktirdin mi kac cikti ve nasil yorumladi doktorunuz
Canim benim amh 0.02 çıktı benim için herşey bitmiş dendi.tup bebek merkezlerindeki doktorlar boşuna para harcama evine git dediler.benim bir oğlum var.erken menopoz dedi doktorlar.

Canim benim amh 0.02 çıktı benim için herşey bitmiş dendi.tup bebek merkezlerindeki doktorlar boşuna para harcama evine git dediler.benim bir oğlum var.erken menopoz dedi doktorlar.

Canim..evet bu degere tup bebegi bile onermiyorlar. Yaşin kac peki? Ama bak benim yakin arkadasim 0.01 degerle dogal hamile kaldi saracoglunun kürleriyle fsh ini dusurdu once sonrada allahin izniyle oldu. Rabbim ol desin yeterki canını sıkma olacagina inan insallah mucizen gelir..allah ogluna uzun omurler versin. Benimde bir kizim var. Ikinci cocuk istiyoruz ama rabbim verirse olur..

Kızlar bu postun altında bastan belli bulunup hamis kalan varmı :anneadayı::KK200: cok merak ettim yolculuguma burda basladım simdi 36+3 üm dogumum yaklastı bana dua edin inşAllah bende sizlere bol bol dua ediyorum rabbim :emir_bebek:Rabbim herksn yuvasını evlat kokusu cennet kokusu huzur kokusu ile doldursn inşAllah :anne:

Arkadaşım sende dene koyulaşma olduğu günlerde bakalım sonuca bizde stres yapma çünkü stresten de olmaz yanlış olabilir takvimin belki geç olmuşundur adet az çok kendin de anlarsın benim mesela kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor ovalasyon günümde

Back