Bende sürecimden biraz bahsedym bi cok yerde bi cok kez bahsettim ama evlendm ve ilk günden belli hic korunmadım cocuk istedigim icin her ay sonu ümitle test yapardım evlenmeden once hamile kalmanın bukadar zor oldugunu bilmiyodum istersin be hemn olur zannetigim icin adetime 2-3 gün kala test yapmaya baslıyodum iyce sitres olmustm ve her mğnesabet cocuk icindi
evligimin ilk zamanları nekadr bos gecirmisim megerse neyse infertilite bolumune basladım üstelik yalan soyledim 1 bucuk yıllık evliyim dedim kan testlerimi yaptrdm altan muayene oldm rahim filmi cekildm. Hicbir sorunum yoktu
sadece esime sperm testi yaptırmamıstık ama onu kırmaktn incitmekten okdr korktmki cok istedgm halde hamile kalmayı bu konuda ustune gitmedim ha bu ay ha bidahaki ay yaptırırz derken zaman gecti ve ben bu klubu kesf ettim sonra ovulasyon testlerni hemn internetten 50 adet siprs ettim be baslaıdm hergun yapmaya tabi esimde artk benim sitresmle sitreslenmis durumda hamile kalaym diye hersy artk duygusal hc bisi yok sanki neyse artk ovlsyn testi yapıyodm ve kesin hamile kalıcaktm kendimce o ay ve adetm o ay gecikmisti heöde 5 gün nasl mutlu nasl sevincliym ama gecti ya adet kesin hamileyim diyorum her ay test ypan ben test bile yapmadm bi hevesle temizlik yapıyorm esime nasl suprz yapıcagmı dusunyorum bi baktm adet olmsm
gelsn sonraki maceram klomene basladım bu sefer iki yumurtam oldu o ayda kesin hamile kalacaktm diye dusunyodum cnki hc bi problemim yoktu o ayda adet oldum ve adet oldgmda ramazanın 4 günüydü boyle sitres dolu 9 ay gecirdim derken geldi cattı ramazan ben fark ettmki okdr Allahtan ümidi kesmisim ki haşa
okdr unutmusumki o ol deyince olucerdigini her ay oldurmak icin cabalamısım resmen kaderi unutmus her ay bi sans pesinde kosmusum ve bunlr dank edince icimdeki butun skntı gitti o aya kadr belirtilerimi gozlemlerdim hep vucudumu dinlerdm noluyo diye deli gbi neyse ramaznda ugrsmıycam bu ay ibadet ayı zaten cokta münesabet yasayamam diye dusundm oruc agız gelll zaman git zman bayramdan snra adetim 3 gün gecti ama oncdnde sitrestn geciktigi oluyodu ümtlenmedm ama hc bir belirtimde yoktu ne adet icin ne gebelik icin snra sureklı gecikmeyi dusundgm icin bırzda psikolojk olrk o gece ruyamda test yapıyodm ve pozitfti sabah dayanmdm bir test aldm ama negatifi goreyimde rahatlıyım artk diye snra ayptr soylemsi idrarı damlattm ustumu toparlayana kadr net bir sekilde cift cizgi ama nasl aglyrm hala inanamıyodum ve hemen kan testi verdim poztfti iki gunde bir tekrarladım hep katlanarak yukseldı ve Allah mucizemi verdi ve ogunden belli tüm isteyenler icin gönülden dua ediyorum suan 9 haftalıgım tam ama yine Allah buyuk diyorum Allah kucagıma Almayıda nasip eder tüm evlat isteyenlere de evlt nasip edr insAllah öpüyoruö sizi sitres yapıp istmesizce esinizide sitrese sokmayn Allah ol deyince ne guzelde oluyo o dikkt ettigim aylar bosaymıs Allah kaderni yazmıs bebegimin
Ve ayıptr soylemsi oldr dikkt etmeler bosunaymıs bir ayda 3 kere münesabet yasıdık ustelk oncdn 3 saat ayak diker beklerdim gece oyle yatr sabah yıknrdm hemen akmasn diye ramaznda hc beklemedm hemn yıkndm ve Allah nasip etti oldu eminim sizin meleklerinizinde vaktı zamanı yazılı