Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Bana o bölümün linkini atabilirmisin, bulamadım ben onu canm ya, baktım gecen gün dediğindede ama..

Ben gitti gidiyordan hamilelik testine benzer bir ovulasyn testi aldm markasını hatırlamıyorum canım ama sanırım 60 tane vardı ve adetim bietr bitmez hergun iki ay boyunca yapmaya karar verdim ve bittigi gunden basladım benimde adetim hep 27-28-29 aralıgında olur ama arada hamile kalma sitresinden 3-4 günde gecikmeye basladım evlendikten snra velhasılkelam testleri yapmaya basladım bende 14 -15 gun yumurtluyorum diye dusundum cıft cızgi cıkmadı ama yinede test bozuktr diye degerlendirdim testi bidahaki adetime kadar uyguladım ama nekadr sinirlensemde ve test 18 gün koyu cift cizgi oldu ertsi gun siliklesti yok artk oldum ve ogunu degrlendremedk ve test bozuktr diye dusunrken bir yerde okudum kdınlar yumrtladıkları gunden snra 14 üncü günde adet olur diye ve o ay gercektende geciktim umutlandm 32 gunumde yanı ovlsyn testine gore yumrtladıgım tarihten 14 gün snra adet olmstm ama snra sitresten yumurtlamam gecikti diye sinirle cope attm hersyi cok bunalmstm cnki

Ve şöyle birşey söylemek istiyorum evlendigim günden belli bu foruma üyeyim arkadaslar cok cocuk istiyor ve kafama takıyordm evledikten 3 ay sonra infertilite bölümüne 2 senelik evliyim diye yalan söyleyerek basladım amacım hormonlarımı flan kendimi bastan asagı kontrol etmekti cünki infertilite sebepsiz kısırlıgı arastıran bir bölüm kan tahlillerim vajinal ulturasonum rahim filmim herseyim tertemiz cıktı daha cok takmaya basladım neden birseyim yokken evladım olmuyordu ? Haşa Ama Allahın takdirini kaderini unutmus gibiydim estagfirullah sonra özel hstaneye tahlillerimi götürüp klomen tedavisine basladım ve bu sırada 18- yasımdan 19 a yeni girdim etrafımdaki herkes bana kızıyordu ama anlayamıyodum kotu bisi yapmıyodumki tedavilerle kendimi yıprattıgımın farkında degildim ama onlar farkındaydi rahim filmi cekildikten snraki ay klomen tedavisi ne basldımilac ictim yumurtam oldu ikitane karından igne vuruldum o ayda birsey olmadı ve yıkıldım sonra mubarek ramazan ayı geldi devam edicektm klomene ama vazgectim o mubarek ay beni kendime getirdi kader var dedm kendine gel Allah nasip etmedikce olmaz dedim ve buna bianda kendimi odakladım ve kendime bu ay dinlenicem bu ay sonunda hc bir beklentim olmuycak dedim cnki ayıptr soylemesi ramazn ayında oruc nedeni ile esimle cok iliski yasayamayacagımı biliyodum ve her ay yumrtlamayı takip eden kocasını bile bezdiren ben olsn olmasn her ay sonu test yapan ben uzay boslugunda gbi hersyi bos verdim huzurla ramazan ayımı geciriyordum esimlede tamamen nefsi bir sekilde iki kere ilski yasadım ama hangi günler inanın hc dikkat etmemistm ve bilmiyordum bu arada ramazana girerken regldim snrasında ise ramazan bitti benim kırmızılar gelmez oldu 3 gün geciktm ama daha oncde sitresten bir hafta gecitgim olmustu yapmıycam test zaten cocuk olması imkansız diyorum cnkü ayıptır soylemsi cocuk icin duzenli ilski yasayan ben ilskiden snra ayaklrnı 1 2 saat havaya diken sırf buyuzden sabah banyo aden ben rmaznda oldu bitti ile iki kere ilski yasadım ve hemen klkp lavobaya gidip dus aldım ve snra rüyamda gordum ama boyle seyler hic inanmaz ruyada gordugun gerck olsn flan inanmazdm ruyamda bir hemsire bi kadına test yaptı canm maalesf senin negtf dedi bana yaptı seninde poztf hayırlı olsun dedi uyandm geciktgm icin psikolojk ruya goruyorum cıldırcam galiba dedim cıktım bi avmye gittm kafa dgtmaya ve dayanamadım test aldm yapaym negtfi gorsunde su gozler inansn dedin ve test yaptm anında cift cizgi ve ben sok nasl aglıyorum herks bana bakıyor ve bisuru kan tahlılı o bu su evresnden sonra suan tam 6 aylık hamileyim :) Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin zor biliyorum ama bosverin ve deyinki Rabbim yasayacaklarımı nasıl anlıma yazdıysa dogmadan kader diye nasıl ananı babanı esini tanıstıgın arkadaslarını kaderne yazdıysa inanın bana minik meleginizinin gununude bir gune yazdı ve ogun gelmeden siz nekadr isterseniz isteyn cabalayın olmayacak ben hamileyim ama kucagıma almadan hala diyorum belki nasibim belkide degil Allah herseyin en iyisini en dogrusunu en guzelini bilendir guzel gönlünüzü kalbinizi ferah tutun ve ona bırakın hersyi

bir haftadır silik çıkan ovu testim bugün yeniden koyulaşmaya başladı
yorum yapmak isteyen varmı?

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere olsun

bir haftadır silik çıkan ovu testim bugün yeniden koyulaşmaya başladı
yorum yapmak isteyen varmı?

Ovulasyon testi kesinlikle değişik çalışıyor. Ben bu ay çift çizgiyi yakalayamadım..hatta ilk defa bu ay denediğim için, hatalı bişey yaptığımı düşündüm..sürekli çift çizgi yakalama derdiyle ilişkiyide beklettik..belki yarındır bekleyelim falan diye..bir kere 10.gün bir kere 17.gün ilişki oldu spontan olarak. 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim 28 günde bir regl olan biriyim 14gün standart ovu. Günü ama ya 4gün önce ya 4gün sonra yumurtlama oldu.. çünkü 11.günden 16.güne kadar test yapmıştım.sıkıldım,anlamadım ve elimdeki testte bitince bıraktım..

Yani teste erken başlamak ve sonuna kadar yapmak lazım diye düşünüyorum .umarım kısa zamanda Allah gönlünüze göre versin..

Tebrik ederim canım bebişin sağlıkla gelsin sana inşallah

günaydın hanımlar
ovu testim yeniden giderek koyulaşıyor gibi sanki

Eklentiler

• 7958D2DD-FFB3-45AE-8D6B-C519F12F343A.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 383
Allahım hepinizin gönlüne göre versin bizamanlar bende burdan cıkmaz burda sizin gibi arkadaslarımla sohbet ettikce hamile olanları duydukca cok sevinirdim biyandan bana cok uzakmıs gibi hissederdim ama nasibiniz sizi bekliyor kızlar bi gün burda haaaaamiiiiiiileeeeeeyiiiiiiiiiim diye müjdeler vericeksiniz Allahın izni ile insAllah

Insallah bizede gosterir Rabbim o gunleri ovulasyon testim gun gun su sekilde 2. Cizginin rengi siliklestikten sonra tekrar koyulasti acaba diyorummm bir yandan da umitlenmek istemiyorum

Eklentiler

• 20171202_230447.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 223
Insallah bizede gosterir Rabbim o gunleri ovulasyon testim gun gun su sekilde 2. Cizginin rengi siliklestikten sonra tekrar koyulasti acaba diyorummm bir yandan da umitlenmek istemiyorum
Eğer hamilelik varsa bu kadar çabuk belli edeceğini düşünmüyorum ama takdiri ilahi tabi benim şahsi düşüncem ilkinden daha koyu olursa asıl şimdi yumurtlamış olabilirsin bide o acıdan bak ve ne olmaz yine degerlendir o günü derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…