• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Canım en son mayısta regl olmussun okudum tüm yorumları klomen mi kullandın bende 10aydır evliyim olmadı hiç bu ay 3.klomen kullanışım şuan adetimin 4.günü başladım klomene ne önerirsin?
Canım soyle oldu nisanda kullandım mayısta adet oldum snra devam edecektm ama psikolojk olrak cok yoruldm ve maddi olark surekli para harcamakta yordu beni ramzandı önümz zten bu ay dinleyeym bidahki ay devam edrm dedim ramaznda hamile kaldm yani klomen kullandgm ay degil sonraki ay hamile kaldm

Canım en son mayısta regl olmussun okudum tüm yorumları klomen mi kullandın bende 10aydır evliyim olmadı hiç bu ay 3.klomen kullanışım şuan adetimin 4.günü başladım klomene ne önerirsin?
Ne önerdigimi sorarsanda 9 aydr okdr taktım okdr sitres yaptmki her ayım hastanede gecti her ay snu adetm gelmeden birsürü test yaptım adete cıldırmıs gibiydm esimide buna adapte etmistim resmen ve inanılr gbi degil evlilign en guzel aylarını mahfetmistm resmn esimle cocugmz olsn diye münasebet yasar olduk ve ramaznda mubarek ayın rahatlıgımı nedir bu ay ztn bisi yapmayz oruc kafa dinleneym dedim o ay cocuk knsunu nasl oldysa birkere bile acmadm esimde sitresten uzaklastı basında hep bu konuları knstgm icn hep benim trfndn bi baskı sitres altndaydı derken sitres gitti cocuk oldu en onemliside Allah oyle yazms oyle oldu tabiki ama sitres cok onemli yazarlardı hep topiklerde inanmazdm o insanlara guler gecrdm ne Alaka diye cok dogruymus biz kadınlar kendimiz sitres edip eslerimizede cok yansıtıyorz ve olacagı varsada olmuyo

Benimde adetim geçti bugun aile hek
Kan verdim 5,5 cikti sonuc hanımlar yarın da dr kontrol gidicem iki hafta geçti ov.testini yapali bakalım ne olacak bu değer normalde 5 in üstünde olmadı hamilelik değil mi bilgisi olan var mi??

bu degere gore geb
Benimde adetim geçti bugun aile hek
Kan verdim 5,5 cikti sonuc hanımlar yarın da dr kontrol gidicem iki hafta geçti ov.testini yapali bakalım ne olacak bu değer normalde 5 in üstünde olmadı hamilelik değil mi bilgisi olan var mi??
bu degere gore gebelik yok gibi benim 3 gün gecti idrar testinde cift cıktı ozelde kan testi yaptrdm 256 cıkmıstı cnm ama dr daha iy bilir tabi hem yuksele bilirde ancak dr iyi bir sonuc soyleyeblr

bu degere gore geb

bu degere gore gebelik yok gibi benim 3 gün gecti idrar testinde cift cıktı ozelde kan testi yaptrdm 256 cıkmıstı cnm ama dr daha iy bilir tabi hem yuksele bilirde ancak dr iyi bir sonuc soyleyeblr
Canım bende bu ay son olacak eger gebelik olmazsa bidahaki ay ara verecegım çok bunaldım yeter artık

reglin bittikten sonra 2 yda 3 günde bir birliktelik olsun cnm bide o şekilde deneyin bizde tuttu yani.
ovu testlerininde iki çizgininde aynı koyulukta olması gerekir ayrıca yaşın küçük ve evliliğiniz cok yeni acele edip strese sokma kendini akışına bırak :)

bu degere gore geb

Canim peki adet gunun gelmeden oncesinde test yaptin mi hic? Illaki gunun gecince mi sonuc verir bu gebelik testleri?

Canim peki adet gunun gelmeden oncesinde test yaptin mi hic? Illaki gunun gecince mi sonuc verir bu gebelik testleri?
Şöyle söyliyim ben her ay adet gelmeden once birsürü test yapan biriydim adetime bir hafta kala test ala ala bir hal olurdum negatif cıkması bile tatmin etmezdi beni ona ragmen baska test alır yapar birde ayyy acaba surda silik bise varmı sanki var gibi sanki diye kendimi avutrdn o derecydim:110: en son ramaznda esimle 2-3 kez münesabet ysadıgım ıcın ve ovlsyn gunlerne hc dikkat etmeden yasadıgım icin ay sonuna yani bayramda hic bir beklentm yoktu adet olmayı bekliyodum buna ragmen beni birseyler dürtüyodu adete bir gün kala alcaktm tam vazgctm bir gün gecti iki gecti uc gecti ama daha once bes gun gecikmisligim bile oldugu icin sitrsten heves etmedim 3 ncü günü aldm dayanamadım ve ıdrarı damltmamla cift cizgiyi görmembir oldu ben de bir iki ay oncesine kdr o cift cizgiyi hc goremeyecegini zannedenlerdndm snki hc bi zaman anne olamıycakmısım gbi Ama vakti zamanı var canım benden sana tavsiye kendinde belirti arama reglin ciddi bir süre gecikmedigi surece test yapma hatta regl tarihini unut mümkünse inan goruceksn birden gerceklesicek mücizen :anneadayı: ben adet im yaklsırkende hc belirti yasamayan bi insandım oyuzdn bazen kasıklrma ufak bi sızı girse hamilelik belirtisi sanırdım kendimde bıkmadan usanmadan hep bir belirti arardım ama o kendimi raht bıraktgm ay hamile kaldgm ay ne adet tarihime kdr nede adetim gectktn snra hc bir belirtim olmadı yok lekelenme bulantı bas donmesi istah acıklıgı hc birsey olmadı suan iki aylık oldum hala hc belirtm yok sadece arada kasık ve gogus sızılaması oluyo İNŞALLAH RABBİM CÜMLEMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :dua:

bu degere gore geb

Benim bugünde yaptırdım pazartesi bi daha vereceğiz bugün 9 çıktı iki günde bir artıyor ya bakalım hayırlısı artık

Benim bu ayda verebilecegim guzel haberim yok adet oluyorum malesef.. :KK43:
Canım yorumları okudum inşallah allah tez zamanda bebeğini nasip ederse sana.. Bende bayramda öğrendim hamile olduğumu ve o ana kadar İnan bende çok takmıştım sürekli stres ovulasyon testleri saçma sapan bir sürü şey 10 ay .. ve haziran ayında eşimle sadece 3 gün ilşki yaşadım üst üste oda çiğ yumurta akı kıvamındaki akıntımı fark ettikten sonra.. ve inan 3 gün boyunca ilşkiden sonra bildiğin amuda kalktım ve spermler dışarı hiç akmadı :) bunca ay kendimi boşuna strese sokmuşum aslında çnkü hep dışarı akıyordu Sana demem o ki yumurtlama akıntısını mutlaka takip et ve duanı eksik etme dilinden..

Canım yorumları okudum inşallah allah tez zamanda bebeğini nasip ederse sana.. Bende bayramda öğrendim hamile olduğumu ve o ana kadar İnan bende çok takmıştım sürekli stres ovulasyon testleri saçma sapan bir sürü şey 10 ay .. ve haziran ayında eşimle sadece 3 gün ilşki yaşadım üst üste oda çiğ yumurta akı kıvamındaki akıntımı fark ettikten sonra.. ve inan 3 gün boyunca ilşkiden sonra bildiğin amuda kalktım ve spermler dışarı hiç akmadı :) bunca ay kendimi boşuna strese sokmuşum aslında çnkü hep dışarı akıyordu Sana demem o ki yumurtlama akıntısını mutlaka takip et ve duanı eksik etme dilinden..
Bende ovulayon testleriyle ugrasmicam artik. Evde 3-5 tane bisey kalmisti attim hepsini.. daha kotu oluyorum onlari kullandikca iyice psikolojim bozuldu onu anladim. Cunku teste guvenip bu ay olcak diye kendini inandiriyosun tutmayinca da milyon tane soru olusuyo kafanda.. artik biraktim hepsini bu aydan itibaren ne test ne baska bisey.. kafami yorup kendimi yipratmak istemiyorum :( gun asiri iliskiye ragmen tutmadi benim bu ay.. Artik Allaha kalmis diyorum.. hayirlisi...

Bende ovulayon testleriyle ugrasmicam artik. Evde 3-5 tane bisey kalmisti attim hepsini.. daha kotu oluyorum onlari kullandikca iyice psikolojim bozuldu onu anladim. Cunku teste guvenip bu ay olcak diye kendini inandiriyosun tutmayinca da milyon tane soru olusuyo kafanda.. artik biraktim hepsini bu aydan itibaren ne test ne baska bisey.. kafami yorup kendimi yipratmak istemiyorum :KK43: gun asiri iliskiye ragmen tutmadi benim bu ay.. Artik Allaha kalmis diyorum.. hayirlisi...
Dediğim gibi akıntı kontrolu yap ve amuda kalk inan olucak Allah'ın izniyle ☺️

Kimyasal gebelik dedi Dr arkadaşlar sizinle paylaşayım dedim artık akışına birakcam çünkü çok ümit edince çok üzülüyor insan Rabbim herkese hayırlısı versin inşallah

Hep dua ediyorum rabbim tez zamanda muradınızı verir inşAllah arkadaşlar her bekleyişin sonu güzel bitiyo ümit etmekten vazgecmeyin ama sitreste etmeyin

Bende 4 buçuk yıldır bebek istiyorum.hafif polikistik overim.1 yıl önce bi gebelik geçirdim.kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.1 yıldır yine hamile kalamiyorum.nette görünce bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.son adetim 19 temmuz.salı günü test yaptım.silikti.çarşamba yapmadım.yine de çarşambayı değerlendirdik.perşembe sabah yaptığım testte iki cizgide aynı koyulukta idi.o akşamı da değerlendirdik.bu sabah yine yaptım test.baya silik olmuş.kafam karıştı.bir günde renginin bu kadar açılmasına.teste devam edeyim.bikac günü daha değerlendirelim mi.kafam çok karıştı.lütfen yardım edin.

Bende 4 buçuk yıldır bebek istiyorum.hafif polikistik overim.1 yıl önce bi gebelik geçirdim.kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum.1 yıldır yine hamile kalamiyorum.nette görünce bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım.son adetim 19 temmuz.salı günü test yaptım.silikti.çarşamba yapmadım.yine de çarşambayı değerlendirdik.perşembe sabah yaptığım testte iki cizgide aynı koyulukta idi.o akşamı da değerlendirdik.bu sabah yine yaptım test.baya silik olmuş.kafam karıştı.bir günde renginin bu kadar açılmasına.teste devam edeyim.bikac günü daha değerlendirelim mi.kafam çok karıştı.lütfen yardım edin.
Yaa inanki benzer şeyler yasamisiz bence biraz akışına bırakmak lazım bi kuaför bayan vardı gittiğim bugün gittim 1 seneye yakın ugrasiyordu aman artık hayırlısı demiş ve hamile suan. Bu testler filan hikaye bence sağlık durumuna baktırıp Dr desteği de tabiki lazım geri kalanı Rabbimimize birakmaliyiz canım

Back