Çatlama görünüyor gibi geldi canım bana.Eki Görüntüle 3137385 merhaba buda benim ovulasyon testim sizce pik olmus mu yumurta catlamismidir
Canım senin pik gözükmüyor devam et senÇatlama görünüyor gibi geldi canım bana.
Ne zamanlar değerlendirmek gerekiyor tam bilemiyorum ben de yumurta mı çatlama mı
Yaa en alttan bi üstteki 2çizgi en alttaki yani bugünkü sipsilik niye böyle oldu kiCanım senin pik gözükmüyor devam et sen
Adetinin kaçıncı günü belki olgunlasiyordur benim dun pik di bugünde pozitif gibi görünüyor belki yarin catlarYaa en alttan bi üstteki 2çizgi en alttaki yani bugünkü sipsilik niye böyle oldu ki
Bugün 17. gün canım ben de anlamadım test yanlış herhaldeAdetinin kaçıncı günü belki olgunlasiyordur benim dun pik di bugünde pozitif gibi görünüyor belki yarin catlar
Ya benimde 16. Günüm bende siliklesmesini bekliyorumBugün 17. gün canım ben de anlamadım test yanlış herhalde
Silikleşince ilişki gerekir miYa benimde 16. Günüm bende siliklesmesini bekliyorum
Evet canim pik gunu dahil siliklestigi gunden sonraki 2 gunde onemliSilikleşince ilişki gerekir mi
Tamamdır teşekkürlerEvet canim pik gunu dahil siliklestigi gunden sonraki 2 gunde onemli
Rica ederimTamamdır teşekkürler
Ya çok özür dilerim yeni gördüm hakkınızı helal edin, bazı testlerde daha koyu gösteriyor bu biraz daha farklı sanırım ama evet yumurtlama göstermişEki Görüntüle 3137385 merhaba buda benim ovulasyon testim sizce pik olmus mu yumurta catlamismidir
Sizinde yumurtlama gösteriyor evetHanımlar benimkine de bakın sondaki 2 test sırayla dün ve bugün 16.30du
Sat 13eylül döngünün 28.günüydü.
Birden böyle olması normal mi yavaş yavaş bekliyordum. Bugün de felaket akıntım oldu
Ne demek canım dunden itibaren catlamis gözüküyor testler negatife dondu yorumun icinde teşekkür ederimYa çok özür dilerim yeni gördüm hakkınızı helal edin, bazı testlerde daha koyu gösteriyor bu biraz daha farklı sanırım ama evet yumurtlama göstermiş
Hem yumurtlama gününü hemde çatlama gününü değerlendirmek gerekiyor canım ve gerekirse eğer mümkünse 4-5 gün arka arkaya öneriliyor fakat arada saatler olsun ki sperm azlığı olmasınÇatlama görünüyor gibi geldi canım bana.
Ne zamanlar değerlendirmek gerekiyor tam bilemiyorum ben de yumurta mı çatlama mı
Genelde 2 gün yumurtlama gösteriyor bende mesela öyle ama sizde bir gün de gösteriyor olabilir normal bir durumNe demek canım dunden itibaren catlamis gözüküyor testler negatife dondu yorumun icinde teşekkür ederim
Yok canim benimde 3 gunun sonunda catladiGenelde 2 gün yumurtlama gösteriyor bende mesela öyle ama sizde bir gün de gösteriyor olabilir normal bir durumben geçen ay denedim tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim, 3 veya 4 denemeden sonra doktor tavsiye ediliyor bende bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında
A evet sizinde benimki gibi olmuşYok canim benimde 3 gunun sonunda catladi Eki Görüntüle 3138272
A evet sizinde benimki gibi olmuşama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size
Eki Görüntüle 3138278A evet sizinde benimki gibi olmuşama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size
Diğer testlerden bir tık daha pahalı ama daha güvenilirA evet sizinde benimki gibi olmuşama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?