canım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlendirebildim.Kızlar merhaba, ben ovulasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum, Cumartesi ve Pazar günü yumurtlamayı gördüm fakat Cuma ve Cumartesi değerlendirme yaptım Pazar günü yani dün degerlendiremedim maalesef.. testime bakınca bugün yumurta çatlaması görünüyor ama yinede bugün ve yarın değerlendirme yapacağım riske atmamak adına, bu şekilde hamile kalan var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacim var nolur yorum yapın yardımcı olun
canım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlen
29u değerlendirdin mi peki canım ? Benim bir günüm eksik kalıyorcanım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlendirebildim.
Ben problem olmaz diyebiliyorum çünkü sperm 3 gün canlı kalıyormuş öyle duymuştum29u değerlendirdin mi peki canım ? Benim bir günüm eksik kalıyoroda yumurtlamadan bir gün sonra yani çatlama henüz olmadan
İnşallah öyle olurBen problem olmaz diyebiliyorum çünkü sperm 3 gün canlı kalıyormuş öyle duymuştum
Umutsuz olma iyi düşün iyi olsun ben mesela 5,5 senenin sonunda hamile kaldım çok şükürİnşallah öyle olur
Doğru söylüyorsun ben biraz fazla takıyordum ama şuan daha iyiyimUmutsuz olma iyi düşün iyi olsun ben mesela 5,5 senenin sonunda hamile kaldım çok şükür
yok canım 29 u değerlendirmedim ama 30 unda sabahın köründe birliktelik oldu 29 unu değerlendiremedim diye çok gerilmiştim çünkü ama boşuna stres yapmışım :)29u değerlendirdin mi peki canım ? Benim bir günüm eksik kalıyoroda yumurtlamadan bir gün sonra yani çatlama henüz olmadan
Benim gece oldu inşallah tutaryok canım 29 u değerlendirmedim ama 30 unda sabahın köründe birliktelik oldu 29 unu değerlendiremedim diye çok gerilmiştim çünkü ama boşuna stres yapmışım :)
Merhabalar yardımcı olurmusunuz rica etsem ovulasyon testinizin markası neydi acaba dun 2 tabe erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün vardi sizce hala bi umudum olmalimi adet olursam bi dahaki ay ovulasyon testi kullanmayi düşünüyorumcanım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlendirebildim.
Yumurta çatlamasını nasıl anlıyorsunuz?Kızlar merhaba, ben ovulasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum, Cumartesi ve Pazar günü yumurtlamayı gördüm fakat Cuma ve Cumartesi değerlendirme yaptım Pazar günü yani dün degerlendiremedim maalesef.. testime bakınca bugün yumurta çatlaması görünüyor ama yinede bugün ve yarın değerlendirme yapacağım riske atmamak adına, bu şekilde hamile kalan var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacim var nolur yorum yapın yardımcı olun
Merhaba, yumurtlama da testte çift çizgi çıkıyor ya ve koyu oluyor, eğer o testin bi çizgisi silik olunca çatlama demiş oluyorYumurta çatlamasını nasıl anlıyorsunuz?
Ben bu testten bir gün sonra yaptım. Çatlama olmuş mu oluyor tam anlayamadığımdan soruyorum kusura bakmayınMerhaba, yumurtlama da testte çift çizgi çıkıyor ya ve koyu oluyor, eğer o testin bi çizgisi silik olunca çatlama demiş oluyor
Evet şuan kesinlikle yumurtlama varBen bu testten bir gün sonra yaptım. Çatlama olmuş mu oluyor tam anlayamadığımdan soruyorum kusura bakmayın
Ay pardon yumurtlama sordunuz sandımEvet şuan kesinlikle yumurtlama vargenelde 2-3 gün sürüyor benim mesela 2 gün sürüyor
Bu testi yapalı tam 10 gün oldu maalesef reglime 10 gün kaldı kan testi verdim ancak düşük çıktı 0.320Ay pardon yumurtlama sordunuz sandımhenüz çatlama görünmüyor canım yarın tekrar yapıp at bakayım tekrar
Bende o bile çıkmıyor meselaBu testi yapalı tam 10 gün oldu maalesef reglime 10 gün kaldı kan testi verdim ancak düşük çıktı 0.320
Bugün denedim bu şekildeBende o bile çıkmıyor meselazaten hamile iseniz şuan o değer normal çünkü çok başındasiniz inşallah yükselir
Yeni gördüm kusura bakma canım çatlama gösteriyor testinBugün denedim bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?