Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Esra6905

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
60
5
6
27
Kızlar merhaba, ben ovulasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum, Cumartesi ve Pazar günü yumurtlamayı gördüm fakat Cuma ve Cumartesi değerlendirme yaptım Pazar günü yani dün degerlendiremedim maalesef.. testime bakınca bugün yumurta çatlaması görünüyor ama yinede bugün ve yarın değerlendirme yapacağım riske atmamak adına, bu şekilde hamile kalan var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacim var nolur yorum yapın yardımcı olun

canım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlendirebildim.

canım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlen

canım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlendirebildim.
29u değerlendirdin mi peki canım ? Benim bir günüm eksik kalıyor oda yumurtlamadan bir gün sonra yani çatlama henüz olmadan

29u değerlendirdin mi peki canım ? Benim bir günüm eksik kalıyor oda yumurtlamadan bir gün sonra yani çatlama henüz olmadan
Ben problem olmaz diyebiliyorum çünkü sperm 3 gün canlı kalıyormuş öyle duymuştum

yok canım 29 u değerlendirmedim ama 30 unda sabahın köründe birliktelik oldu 29 unu değerlendiremedim diye çok gerilmiştim çünkü ama boşuna stres yapmışım :)

Merhabalar yardımcı olurmusunuz rica etsem ovulasyon testinizin markası neydi acaba dun 2 tabe erken gebelik testi yaptım negatif çıktı adetime 2 gün vardi sizce hala bi umudum olmalimi adet olursam bi dahaki ay ovulasyon testi kullanmayi düşünüyorum

Yumurta çatlamasını nasıl anlıyorsunuz?

Merhaba, yumurtlama da testte çift çizgi çıkıyor ya ve koyu oluyor, eğer o testin bi çizgisi silik olunca çatlama demiş oluyor
Ben bu testten bir gün sonra yaptım. Çatlama olmuş mu oluyor tam anlayamadığımdan soruyorum kusura bakmayın

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-22-16-19-14-695_com.whatsapp.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 2.867
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…