Kesinlikle öyle bende bu ay ilk kez denedim ama tutmadı maalesef, zaten yumurta gününün birini değerlendiremedim de o yüzden olmadı büyük ihtimalle ama illa ilk denemede olacak diye birşey yok sabırlı olmak lazımİnşallah tutar, denemeye yeni başlamış bile olsam zaman geçmiyor ne yazıkki
Ben çok değerlendiremedim. 2 gün yalnızca oda aralarında 5 6 gün vardıKesinlikle öyle bende bu ay ilk kez denedim ama tutmadı maalesef, zaten yumurta gününün birini değerlendiremedim de o yüzden olmadı büyük ihtimalle ama illa ilk denemede olacak diye birşey yok sabırlı olmak lazım
Yumurtlama günlerini arka arkaya iki veya üç gün olarak değerlendirin diyorlar ama tabi bilemeyiz belki ilkinde de olurBen çok değerlendiremedim. 2 gün yalnızca oda aralarında 5 6 gün vardı
Ovulasyon testim hala bu şekilde 1 hfta geçmesine rağmen bu ne demek oluyor?29u değerlendirdin mi peki canım ? Benim bir günüm eksik kalıyoroda yumurtlamadan bir gün sonra yani çatlama henüz olmadan
Ovulasyon testim hala bu şekilde 1 hfta geçmesine rağmen bu ne demek oluyor
Çok sebepleri olabilir ya hamilelik belirtisi canım çünkü sürekli pozitif çıkarsa hamile demektir yada bilindik bir rahatsızlığın var mı bilmiyorum ama mesela arkadaşimda pcos var onunda testi sürekli böyle gösterdi, pcosta sürekli pozitif gösterirOvulasyon testim hala bu şekilde 1 hfta geçmesine rağmen bu ne demek oluyor?
Hiçbir hastalığım yok dün silik çizgi vardı bugün merak ettim çizgi netleşmiş yineÇok sebepleri olabilir ya hamilelik belirtisi canım çünkü sürekli pozitif çıkarsa hamile demektir yada bilindik bir rahatsızlığın var mı bilmiyorum ama mesela arkadaşimda pcos var onunda testi sürekli böyle gösterdi, pcosta sürekli pozitif gösterir
Yarın kan ver bence belki hamilesindir
Regle 9 günn var diye vermekten korkuyorumÇok sebepleri olabilir ya hamilelik belirtisi canım çünkü sürekli pozitif çıkarsa hamile demektir yada bilindik bir rahatsızlığın var mı bilmiyorum ama mesela arkadaşimda pcos var onunda testi sürekli böyle gösterdi, pcosta sürekli pozitif gösterir
Yarın kan ver bence belki hamilesindir
Biraz daha sabret canım regli bekle inşallah hamilesindirRegle 9 günn var diye vermekten korkuyorum
Aynen öyle sperm azlığı oluyor canım o yüzden zaten çoğu hamilelik tutmuyor ama çiğ kabak çekirdeği öneriliyor, doktorlar bile öneriyor eşinize her gün bir avuç yedirin diyorlar, sperm çokluğu oluşsun diye :)Ben de eşime ovülasyon testi önerdim, o da "niye riske atıyoruz, her gün deneyelim" dedi.
Aynı şey olmaz muhtemelen, sperm yoğunluğu azalır o zaman. Böyle söyleyince de yanlış anlaşılabilir. Erkek milleti neticede, cinsel hayatımız bir tavsiye yüzünden zedelenmesin. Ben de zihnimi serbest bıraktım.
İyi akşamlar bende buğu innovitanin ovulasyon testini sipariş ettim ve bugün reglimin 1. Günü malesef ne zaman başlamalıyım nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz rica etsem hic bi bilgim yokcanım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlendirebildim.
Adetiniz bittikten sonra başlayın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakın. İlk idrarla testi yapmayın. Ben adetim bittikten 1 hafta sonra yumurtlamayı yakaladım. Yumurtlama olduğunda t çizgisi c çizgisinden önce çıkıyor zaten aradaki farkı anlıyorsunuz. Yumurtlama olunca ilişki olsun çatmayı görene kadar. Çatlamanın olduğu günde ilişki olsun mutlakaİyi akşamlar bende buğu innovitanin ovulasyon testini sipariş ettim ve bugün reglimin 1. Günü malesef ne zaman başlamalıyım nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz rica etsem hic bi bilgim yok
Adetiniz bittikten sonra başlayın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakın. İlk idrarla testi yapmayın. Ben adetim bittikten 1 hafta sonra yumurtlamayı yakaladım. Yumurtlama olduğunda t çizgisi c çizgisinden önce çıkıyor zaten aradaki farkı anlıyorsunuz. Yumurtlama olunca ilişki olsun çatmayı görene kadar. Çatlamanın olduğu günde ilişki
İnşallah sizede uğur getirirTamam çok teşekkür ederim inşallah önümüzdeki ay olur
Hayırlı sabahlar canım kusura bakma yeni gördüm, benimde bugün adetimin ikinci günü, ben genelde adet bitiminden 3-4 gün sonra başlıyorum çünkü yumurtlamam hep ortasına denk geliyor ama herkeste aynı olmuyor o yüzden hemen adet bittikten sonra yapİyi akşamlar bende buğu innovitanin ovulasyon testini sipariş ettim ve bugün reglimin 1. Günü malesef ne zaman başlamalıyım nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz rica etsem hic bi bilgim yok
Hayırlı sabahlar canım kusura bakma yeni gördüm, benimde bugün adetimin ikinci günü, ben genelde adet bitiminden 3-4 gün sonra başlıyorum çünkü yumurtlamam hep ortasına denk geliyor ama herkeste aynı olmuyor o yüzden hemen adet bittikten sonra yap
Ayy cok sevinirim hic bilgim yok cnku sanırım biz yumurtlama zamanjnj kaçırıyoruz insallah ekimde olur dua edin bana lütfen adetlerim surekki 2 3 gün gecikiyo ondan bilemiyoruz sanırımTakibini yapamıyorsan email veya Instagram yazayım özelden, ordan iletişime geçeriz
Özelden Instagram adresimi yolladımAyy cok sevinirim hic bilgim yok cnku sanırım biz yumurtlama zamanjnj kaçırıyoruz insallah ekimde olur dua edin bana lütfen adetlerim surekki 2 3 gün gecikiyo ondan bilemiyoruz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?