• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

İnşallah tutar, denemeye yeni başlamış bile olsam zaman geçmiyor ne yazıkki
Kesinlikle öyle bende bu ay ilk kez denedim ama tutmadı maalesef, zaten yumurta gününün birini değerlendiremedim de o yüzden olmadı büyük ihtimalle ama illa ilk denemede olacak diye birşey yok sabırlı olmak lazım 🙏🏻❤️

Kesinlikle öyle bende bu ay ilk kez denedim ama tutmadı maalesef, zaten yumurta gününün birini değerlendiremedim de o yüzden olmadı büyük ihtimalle ama illa ilk denemede olacak diye birşey yok sabırlı olmak lazım 🙏🏻❤️
Ben çok değerlendiremedim. 2 gün yalnızca oda aralarında 5 6 gün vardı

29u değerlendirdin mi peki canım ? Benim bir günüm eksik kalıyor 😔 oda yumurtlamadan bir gün sonra yani çatlama henüz olmadan
Ovulasyon testim hala bu şekilde 1 hfta geçmesine rağmen bu ne demek oluyor?

Eklentiler

• IMG_20220923_195843.jpg
    IMG_20220923_195843.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 417
Ovulasyon testim hala bu şekilde 1 hfta geçmesine rağmen bu ne demek oluyor

Ovulasyon testim hala bu şekilde 1 hfta geçmesine rağmen bu ne demek oluyor?
Çok sebepleri olabilir ya hamilelik belirtisi canım çünkü sürekli pozitif çıkarsa hamile demektir yada bilindik bir rahatsızlığın var mı bilmiyorum ama mesela arkadaşimda pcos var onunda testi sürekli böyle gösterdi, pcosta sürekli pozitif gösterir
Yarın kan ver bence belki hamilesindir ☺️🙏🏻

Çok sebepleri olabilir ya hamilelik belirtisi canım çünkü sürekli pozitif çıkarsa hamile demektir yada bilindik bir rahatsızlığın var mı bilmiyorum ama mesela arkadaşimda pcos var onunda testi sürekli böyle gösterdi, pcosta sürekli pozitif gösterir
Hiçbir hastalığım yok dün silik çizgi vardı bugün merak ettim çizgi netleşmiş yine

Regle 9 günn var diye vermekten korkuyorum

Ben de eşime ovülasyon testi önerdim, o da "niye riske atıyoruz, her gün deneyelim" dedi.
Aynı şey olmaz muhtemelen, sperm yoğunluğu azalır o zaman. Böyle söyleyince de yanlış anlaşılabilir. Erkek milleti neticede, cinsel hayatımız bir tavsiye yüzünden zedelenmesin. Ben de zihnimi serbest bıraktım.

Ben de eşime ovülasyon testi önerdim, o da "niye riske atıyoruz, her gün deneyelim" dedi.
Aynı şey olmaz muhtemelen, sperm yoğunluğu azalır o zaman. Böyle söyleyince de yanlış anlaşılabilir. Erkek milleti neticede, cinsel hayatımız bir tavsiye yüzünden zedelenmesin. Ben de zihnimi serbest bıraktım.
Aynen öyle sperm azlığı oluyor canım o yüzden zaten çoğu hamilelik tutmuyor ama çiğ kabak çekirdeği öneriliyor, doktorlar bile öneriyor eşinize her gün bir avuç yedirin diyorlar, sperm çokluğu oluşsun diye :)

canım ben 1 seneye yakındır gebe kalamıyordum ovülasyon testi ile ilk ayda hamile kaldım 28-29 da yumurtlama oldu 30 da ise çatlama ben 28-30 ve 31 ini değerlendirebildim.
İyi akşamlar bende buğu innovitanin ovulasyon testini sipariş ettim ve bugün reglimin 1. Günü malesef ne zaman başlamalıyım nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz rica etsem hic bi bilgim yok 🥺

İyi akşamlar bende buğu innovitanin ovulasyon testini sipariş ettim ve bugün reglimin 1. Günü malesef ne zaman başlamalıyım nasıl yapmalıyım yardımcı olurmusunuz rica etsem hic bi bilgim yok 🥺
Adetiniz bittikten sonra başlayın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakın. İlk idrarla testi yapmayın. Ben adetim bittikten 1 hafta sonra yumurtlamayı yakaladım. Yumurtlama olduğunda t çizgisi c çizgisinden önce çıkıyor zaten aradaki farkı anlıyorsunuz. Yumurtlama olunca ilişki olsun çatmayı görene kadar. Çatlamanın olduğu günde ilişki olsun mutlaka

Adetiniz bittikten sonra başlayın. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakın. İlk idrarla testi yapmayın. Ben adetim bittikten 1 hafta sonra yumurtlamayı yakaladım. Yumurtlama olduğunda t çizgisi c çizgisinden önce çıkıyor zaten aradaki farkı anlıyorsunuz. Yumurtlama olunca ilişki olsun çatmayı görene kadar. Çatlamanın olduğu günde ilişki

Hayırlı sabahlar canım kusura bakma yeni gördüm, benimde bugün adetimin ikinci günü, ben genelde adet bitiminden 3-4 gün sonra başlıyorum çünkü yumurtlamam hep ortasına denk geliyor ama herkeste aynı olmuyor o yüzden hemen adet bittikten sonra yap ☺️

Takibini yapamıyorsan email veya Instagram yazayım özelden, ordan iletişime geçeriz ☺️🙏🏻
Hayırlı sabahlar canım kusura bakma yeni gördüm, benimde bugün adetimin ikinci günü, ben genelde adet bitiminden 3-4 gün sonra başlıyorum çünkü yumurtlamam hep ortasına denk geliyor ama herkeste aynı olmuyor o yüzden hemen adet bittikten sonra yap ☺️

Takibini yapamıyorsan email veya Instagram yazayım özelden, ordan iletişime geçeriz ☺️🙏🏻
Ayy cok sevinirim hic bilgim yok cnku sanırım biz yumurtlama zamanjnj kaçırıyoruz insallah ekimde olur dua edin bana lütfen adetlerim surekki 2 3 gün gecikiyo ondan bilemiyoruz sanırım

Back