Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovulasyon testi ile hamile kalanlar
- Konu Sahibi Esra6905
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik #lh ovulasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çatlama görünüyor gibi geldi canım bana.Eki Görüntüle 3137385 merhaba buda benim ovulasyon testim sizce pik olmus mu yumurta catlamismidir
Ne zamanlar değerlendirmek gerekiyor tam bilemiyorum ben de yumurta mı çatlama mı
- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 18
- 24
Canım senin pik gözükmüyor devam et senÇatlama görünüyor gibi geldi canım bana.
Ne zamanlar değerlendirmek gerekiyor tam bilemiyorum ben de yumurta mı çatlama mı
Yaa en alttan bi üstteki 2çizgi en alttaki yani bugünkü sipsilik niye böyle oldu kiCanım senin pik gözükmüyor devam et sen
- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 18
- 24
Adetinin kaçıncı günü belki olgunlasiyordur benim dun pik di bugünde pozitif gibi görünüyor belki yarin catlarYaa en alttan bi üstteki 2çizgi en alttaki yani bugünkü sipsilik niye böyle oldu ki
Bugün 17. gün canım ben de anlamadım test yanlış herhaldeAdetinin kaçıncı günü belki olgunlasiyordur benim dun pik di bugünde pozitif gibi görünüyor belki yarin catlar
- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 18
- 24
Ya benimde 16. Günüm bende siliklesmesini bekliyorumBugün 17. gün canım ben de anlamadım test yanlış herhalde
Silikleşince ilişki gerekir miYa benimde 16. Günüm bende siliklesmesini bekliyorum
- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 18
- 24
Evet canim pik gunu dahil siliklestigi gunden sonraki 2 gunde onemliSilikleşince ilişki gerekir mi
Tamamdır teşekkürlerEvet canim pik gunu dahil siliklestigi gunden sonraki 2 gunde onemli
- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 18
- 24
Rica ederimTamamdır teşekkürler
- 13 Ağustos 2022
- 60
- 5
- 6
- 27
Ya çok özür dilerim yeni gördüm hakkınızı helal edin, bazı testlerde daha koyu gösteriyor bu biraz daha farklı sanırım ama evet yumurtlama göstermişEki Görüntüle 3137385 merhaba buda benim ovulasyon testim sizce pik olmus mu yumurta catlamismidir
- 13 Ağustos 2022
- 60
- 5
- 6
- 27
Sizinde yumurtlama gösteriyor evet zaten belirtiler arasında akıntı kasik ağrısı göğüs ağrıması gibi gibi belirtiler varHanımlar benimkine de bakın sondaki 2 test sırayla dün ve bugün 16.30du
Sat 13eylül döngünün 28.günüydü.
Birden böyle olması normal mi yavaş yavaş bekliyordum. Bugün de felaket akıntım oldu
- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 18
- 24
Ne demek canım dunden itibaren catlamis gözüküyor testler negatife dondu yorumun icinde teşekkür ederimYa çok özür dilerim yeni gördüm hakkınızı helal edin, bazı testlerde daha koyu gösteriyor bu biraz daha farklı sanırım ama evet yumurtlama göstermiş
- 13 Ağustos 2022
- 60
- 5
- 6
- 27
Hem yumurtlama gününü hemde çatlama gününü değerlendirmek gerekiyor canım ve gerekirse eğer mümkünse 4-5 gün arka arkaya öneriliyor fakat arada saatler olsun ki sperm azlığı olmasın bunun için eşinize çiğ kabak çekirdeği veya keçiboynuzu özü verebilirsiniz ve sizin içinde avokado tavsiye ederim, doktorlar bile öneriyor yumutlama günün öncesinde ve yumurtlama gününde yemek gerekiyorÇatlama görünüyor gibi geldi canım bana.
- 13 Ağustos 2022
- 60
- 5
- 6
- 27
Genelde 2 gün yumurtlama gösteriyor bende mesela öyle ama sizde bir gün de gösteriyor olabilir normal bir durum ben geçen ay denedim tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim, 3 veya 4 denemeden sonra doktor tavsiye ediliyor bende bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkındaNe demek canım dunden itibaren catlamis gözüküyor testler negatife dondu yorumun icinde teşekkür ederim
- 29 Nisan 2022
- 159
- 32
- 18
- 24
Yok canim benimde 3 gunun sonunda catladiGenelde 2 gün yumurtlama gösteriyor bende mesela öyle ama sizde bir gün de gösteriyor olabilir normal bir durum ben geçen ay denedim tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim, 3 veya 4 denemeden sonra doktor tavsiye ediliyor bende bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında
- 13 Ağustos 2022
- 60
- 5
- 6
- 27
A evet sizinde benimki gibi olmuş ama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım sizeYok canim benimde 3 gunun sonunda catladi Eki Görüntüle 3138272
- 13 Ağustos 2022
- 60
- 5
- 6
- 27
A evet sizinde benimki gibi olmuş ama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size
- 13 Ağustos 2022
- 60
- 5
- 6
- 27
Eki Görüntüle 3138278A evet sizinde benimki gibi olmuş ama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size
Diğer testlerden bir tık daha pahalı ama daha güvenilir ben eczaneden 5 tanesini 45 TL'ye almıştım sanırım şimdi aynı mıdır bilmiyorumA evet sizinde benimki gibi olmuş ama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size