• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Hanımlar benimkine de bakın sondaki 2 test sırayla dün ve bugün 16.30du
Sat 13eylül döngünün 28.günüydü.
Birden böyle olması normal mi yavaş yavaş bekliyordum. Bugün de felaket akıntım oldu

Eklentiler

• 16644614544676497822454022093144.jpg
    16644614544676497822454022093144.jpg
    143,8 KB · Görüntüleme: 1.067
Hanımlar benimkine de bakın sondaki 2 test sırayla dün ve bugün 16.30du
Sat 13eylül döngünün 28.günüydü.
Birden böyle olması normal mi yavaş yavaş bekliyordum. Bugün de felaket akıntım oldu
Sizinde yumurtlama gösteriyor evet ☺️ zaten belirtiler arasında akıntı kasik ağrısı göğüs ağrıması gibi gibi belirtiler var

Ya çok özür dilerim yeni gördüm hakkınızı helal edin, bazı testlerde daha koyu gösteriyor bu biraz daha farklı sanırım ama evet yumurtlama göstermiş
Ne demek canım dunden itibaren catlamis gözüküyor testler negatife dondu yorumun icinde teşekkür ederim

Çatlama görünüyor gibi geldi canım bana.
Ne zamanlar değerlendirmek gerekiyor tam bilemiyorum ben de yumurta mı çatlama mı
Hem yumurtlama gününü hemde çatlama gününü değerlendirmek gerekiyor canım ve gerekirse eğer mümkünse 4-5 gün arka arkaya öneriliyor fakat arada saatler olsun ki sperm azlığı olmasın 🙏🏻 bunun için eşinize çiğ kabak çekirdeği veya keçiboynuzu özü verebilirsiniz ve sizin içinde avokado tavsiye ederim, doktorlar bile öneriyor 🙏🏻 yumutlama günün öncesinde ve yumurtlama gününde yemek gerekiyor ☺️

Ne demek canım dunden itibaren catlamis gözüküyor testler negatife dondu yorumun icinde teşekkür ederim
Genelde 2 gün yumurtlama gösteriyor bende mesela öyle ama sizde bir gün de gösteriyor olabilir normal bir durum 🙏🏻 ben geçen ay denedim tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim, 3 veya 4 denemeden sonra doktor tavsiye ediliyor bende bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında

Genelde 2 gün yumurtlama gösteriyor bende mesela öyle ama sizde bir gün de gösteriyor olabilir normal bir durum 🙏🏻 ben geçen ay denedim tutmadı bu ay tekrar deneyeceğim, 3 veya 4 denemeden sonra doktor tavsiye ediliyor bende bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hepimiz hakkında
Yok canim benimde 3 gunun sonunda catladi
IMG_20220930_141807.jpg

A evet sizinde benimki gibi olmuş 😅 ama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size
Eki Görüntüle 3138278
img_20220812_120231-jpg.3138279

A evet sizinde benimki gibi olmuş 😅 ama bu testler çok beyaz gösteriyor bunlar hangi marka acaba? Ben eczaneden alıyorum strip tarzı oda ve çok çok iyi markasını da atarım size
Diğer testlerden bir tık daha pahalı ama daha güvenilir 🙏🏻 ben eczaneden 5 tanesini 45 TL'ye almıştım sanırım şimdi aynı mıdır bilmiyorum

Back