• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
460
147
23
Arkadaşlar bugün adetimin son günü diye gittim ovulasyon testi aldım bir kaç kere eşimle denedik hep sonunda hüsrana uğradım gebe kalamadim bende internetten araştırdım baya ovulasyon testi ile hamile kalanlar olmuş bende alayım deneyim belki bende yumurtlama gününü denk getiremiyorumdur diye düşünerek gittim aldım ve biraz önce yaptım bu şekilde çıktı 5 tane aldım bu şekilde hamile kalanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

Eklentiler

• IMG_20220404_112118.webp
    IMG_20220404_112118.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 263
Arkadaşlar bugün adetimin son günü diye gittim ovulasyon testi aldım bir kaç kere eşimle denedik hep sonunda hüsrana uğradım gebe kalamadim bende internetten araştırdım baya ovulasyon testi ile hamile kalanlar olmuş bende alayım deneyim belki bende yumurtlama gününü denk getiremiyorumdur diye düşünerek gittim aldım ve biraz önce yaptım bu şekilde çıktı 5 tane aldım bu şekilde hamile kalanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?
Keşke çoklu paketlerden alsaydın 5 tane yetmeyebilir her gün düzenli bir şekilde 2 saat önce sıvı alımını keserek öğlen 1 ile 5 arası akşam 7 9 arası yapman gerek

kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm :( testlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış mı

Eklentiler

• 04.04.2022 (2).webp
    04.04.2022 (2).webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 263
  • WhatsApp Image 2022-04-01 at 14.39.13.webp
    WhatsApp Image 2022-04-01 at 14.39.13.webp
    27 KB · Görüntüleme: 272
  • 02.04.2022.webp
    02.04.2022.webp
    33 KB · Görüntüleme: 229
  • 03.04.2022.webp
    03.04.2022.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 249
kızlar merhaba lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm :KK43: testlerimin resimlerini paylaşıyorum burada pazar günü koyuydu ama o günü değerlendirmedik ama ondan önce cuma cmt değerlendirdik. pazar günü tam koyu değildi.dedim pzt daha koyu olacak demek ki o gün yumurtlama olacak bugün yaptım silik çıktı şok oldum daha koyu beklerken silik çıktı sinirden ağlayacam. nasıl olabilir gerçekten ya koyu değildi pazar günü çok net şekilde. yani bu resimlerden anladıgım pazar gunu yumurtlama olmuş bugün de çatlamış mı
hiçbiri yumurtlama değil bunların teste devam edin canınızı sıkmayın :)

Back