Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

Mylovebaby

Minik kuş...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
460
147
Arkadaşlar bugün adetimin son günü diye gittim ovulasyon testi aldım bir kaç kere eşimle denedik hep sonunda hüsrana uğradım gebe kalamadim bende internetten araştırdım baya ovulasyon testi ile hamile kalanlar olmuş bende alayım deneyim belki bende yumurtlama gününü denk getiremiyorumdur diye düşünerek gittim aldım ve biraz önce yaptım bu şekilde çıktı 5 tane aldım bu şekilde hamile kalanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi?

Eklentiler

• IMG_20220404_112118.jpg
    IMG_20220404_112118.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 362
Arkadaşlar bugün adetimin son günü diye gittim ovulasyon testi aldım bir kaç kere eşimle denedik hep sonunda hüsrana uğradım gebe kalamadim bende internetten araştırdım baya ovulasyon testi ile hamile kalanlar olmuş bende alayım deneyim belki bende yumurtlama gününü denk getiremiyorumdur diye düşünerek gittim aldım ve biraz önce yaptım bu şekilde çıktı 5 tane aldım bu şekilde hamile kalanlar varsa bana yardımcı olabilirler mi

Henüz daha çok erken. 5. Günü baslamani tavsiye ederim. Benim bugün 12. Günüm ve bugün daha net çıkmaya başladı . Ben 5. Günden itibaren başlamistim

Yok gayet doğru gidiyosun. Ben her gün saat 1 de yapmaya başladım . Ama şuna çok dikkat et. İlk idrarinla sakın yapma doğru sonuç alamazsin yoksa .
İlk idrarla yapmadım yapmadan önce internetten baktım inşallah bu ay olur çok istiyorum inşallah ikimizde çift çizgiyi görürüz Amin 🤲🏼

Ben ovuluyasyonla takip edip hamile kaldım ,
Adet gününden saymaya başlaaa benim 12gün yumurtlamam oldu 13.gün devam etti 14.de çatladı
3 günüde değerlendirdimmm, genelde sabah değerlendirin sperm kalitesi iyi olur derler, bunları görene kadar birliktelik yapmaaaki sağlam olsun sperm kalitesi .. 🙏🏻🙏🏻
14gün bekledim sonra gebelik testi yaptım pozitifti 2. Fotoğraf gebelik testim

Eklentiler

• 5646317C-9C7C-4E17-AD01-E018B3050434.jpeg
    5646317C-9C7C-4E17-AD01-E018B3050434.jpeg
    86 KB · Görüntüleme: 478
  • C2E10110-6A75-4389-8F52-1B203BBC6F48.jpeg
    C2E10110-6A75-4389-8F52-1B203BBC6F48.jpeg
    52,1 KB · Görüntüleme: 381
Bende bu konuda henüz yeni sayilirim.ilk defa testi aldım yapmaya başladım galiba bugün yumurtlama günüm diye düşünüyorum ama tam eminde olamadım. Sizce de öyle mi Eki Görüntüle 3040572
Evet kesinlikleee yumurtlama gününn😍 bugunu değerlendir , takip etmeye devam et silikleşcek çatlama günüde değerlendir

İlk idrarla yapmadım yapmadan önce internetten baktım inşallah bu ay olur çok istiyorum inşallah ikimizde çift çizgiyi görürüz Amin 🤲🏼
Amin inşallah . Bende 9 aylık evliyim . Şuana kadar hiç korunmadim da ama. Nasip tabi bu işler . Rabbim hayirlisiyla ikimize de isteyen herkese de nasip etsin 🤲🏻.

Ben ovuluyasyonla takip edip hamile kaldım ,
Adet gününden saymaya başlaaa benim 12gün yumurtlamam oldu 13.gün devam etti 14.de çatladı
3 günüde değerlendirdimmm, genelde sabah değerlendirin sperm kalitesi iyi olur derler, bunları görene kadar birliktelik yapmaaaki sağlam olsun sperm kalitesi .. 🙏🏻🙏🏻
14gün bekledim sonra gebelik testi yaptım pozitifti 2. Fotoğraf gebelik testim
Maşallah hayırlı olsun sağ salim şekilde kucağına inşallah 🤲🏼🤩 Allah banada çift çizgi görmeyi nasip eder hamile kalırım inşallah.

X