Ovülasyon testi ile gebelik

Ben de bugün yaptım bı cesaret, bata 3 gün var. Silik falan bı şey görürüm dedim ama yokk , üzüldüm

Bi topicte bi arkadasın yazdığını okudum bata 3 kala erken gebelik testi bile negatif vermiş bat günü silik çizgi görmüş bu bile umut oldu
Ya kızlar goruyoruz biz hayali bı çizgi dediler aslında. Ben korkumdan göremedim heralde. Ay bat gunu bizajha yapalım o zaman

Uzulmeyin kizlar ben cok ovu negatif olup hamile olan gordugum gibi pozitif olup olmayan da okudum burada. Tam tersini de okudum. Cok kesin bir sonuc degil yani. Bat'iniz gelince gebelik testi yaparsiniz. Insan tabi sabirsizlaniyor. Bu bizdeki merak yakinda evde kandan gebelik bakma kiti cikaracak. Hemen alirdik di mi :)) Ben ilk hamileligimde ilk gercek belirtimi son adetimden 22 gun sonra yasamisim. Simdi 15 gun gecti tabi ki psikolojik oldugunu dusundugum bir kac sey disinda sifir belirti. Hatta sanki komple icim bosalmis gibi hissediyorum. Zaman da sagolsun gecmiyo ki ogrenelim:) Guzel haberler herkesten ins

Canim cok saol insallah da pek umidim yok yuzum sivilce doldu her adet oncesi oldugu gbii bu ayda olmuycak sanirim
Tatlım hiç belli olmaz, gebelik öncesi sivilcesi çıkan, dudağında uçuk çıkan vs çok kişi okuduk burda. Eminim sen de okumussumdur. Umudunu kaybetme Güzel haberler olsun inşallah

Tatlım hiç belli olmaz, gebelik öncesi sivilcesi çıkan, dudağında uçuk çıkan vs çok kişi okuduk burda. Eminim sen de okumussumdur. Umudunu kaybetme Güzel haberler olsun inşallah
Ay insallah canm dedigin gibidirde kirmizilari gorene kadar ümid kesilmez hepimiz mutlu olalim bu ay insallahh
Birazda insan hissediyor bence vucudunu iyi tanirsan eger ufak bi degisikligi bile anlayabiliyosun
2 hamilelik gecirdim biri bostu ikisinide hissettim ufacik bi belirtiyle tamam ben hamileyim diyordum hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim beklemekden baska care yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…