- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
İnşAllah yaaGebelik testi yapma zamanı gelmişşşhadi inşallah
Benimde bata 3 var bende yaptım sonuç tek çizgiBen de bugün yaptım bı cesaret, bata 3 gün var. Silik falan bı şey görürüm dedim ama yokk , üzüldümEki Görüntüle 2767980 Eki Görüntüle 2767981
İnşallah erken yapmisizdir. Bu avuntuyla da aylar geçtiBenimde bata 3 var bende yaptım sonuç tek çizgi
Bi topicte bi arkadasın yazdığını okudum bata 3 kala erken gebelik testi bile negatif vermiş bat günü silik çizgi görmüş bu bile umut olduİnşallah erken yapmisizdir. Bu avuntuyla da aylar geçti
Senin yumurtlama ne zamandı benım bugun 11. Gün inş erkendirİnşallah erken yapmisizdir. Bu avuntuyla da aylar geçti
Ya kızlar goruyoruz biz hayali bı çizgi dediler aslında. Ben korkumdan göremedim heralde. Ay bat gunu bizajha yapalım o zamanBi topicte bi arkadasın yazdığını okudum bata 3 kala erken gebelik testi bile negatif vermiş bat günü silik çizgi görmüş bu bile umut oldu
Erken bence ya zaten 12 gunde galiba baslio bhcg salgilanmaya aklimda oyle kalmisSenin yumurtlama ne zamandı benım bugun 11. Gün inş erkendir
Ne zaman gebelik testi yapacaksi . Yarin sabah hemen yapardim ben yerinde olsam Bat gelmis sonuctaKızlar adet günü ovülasyon testi pozitif bir bakarmısınız
Yarın sağlık ocağına gidicem cnmNe zaman gebelik testi yapacaksi . Yarin sabah hemen yapardim ben yerinde olsam Bat gelmis sonucta
Yarın başlarım ben şimdi 12 dedin yaErken bence ya zaten 12 gunde galiba baslio bhcg salgilanmaya aklimda oyle kalmis
Ben senin yerinde olsam bu gece başlardım bikaç tane yapmayaNe zaman gebelik testi yapacaksi . Yarin sabah hemen yapardim ben yerinde olsam Bat gelmis sonucta
Benim bugün 12. Gündü. Bata kadar ümit var di mi yaaa.Erken bence ya zaten 12 gunde galiba baslio bhcg salgilanmaya aklimda oyle kalmis
Benim bugün 12. Gündü. Bata kadar ümit var inşallahYarın başlarım ben şimdi 12 dedin ya
Hadi bakalım. İnşallah pozitif bı test fotosu atarsın canım burayaKizlar benimde bat son 2 gun yarin sabah ilk idrarla test yapicam bakalim dua edin olur mu
Canim cok saol insallah da pek umidim yok yuzum sivilce doldu her adet oncesi oldugu gbii bu ayda olmuycak sanirimHadi bakalım. İnşallah pozitif bı test fotosu atarsın canım buraya
Tatlım hiç belli olmaz, gebelik öncesi sivilcesi çıkan, dudağında uçuk çıkan vs çok kişi okuduk burda. Eminim sen de okumussumdur. Umudunu kaybetmeCanim cok saol insallah da pek umidim yok yuzum sivilce doldu her adet oncesi oldugu gbii bu ayda olmuycak sanirim
Ay insallah canm dedigin gibidirde kirmizilari gorene kadar ümid kesilmez hepimiz mutlu olalim bu ay insallahhTatlım hiç belli olmaz, gebelik öncesi sivilcesi çıkan, dudağında uçuk çıkan vs çok kişi okuduk burda. Eminim sen de okumussumdur. Umudunu kaybetmeGüzel haberler olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?