- 8 Eylül 2020
- 601
- 622
- 53
- 35
- Konu Sahibi birhaberbekleyen
-
İnşallah canım , inşallahAy insallah canm dedigin gibidirde kirmizilari gorene kadar ümid kesilmez hepimiz mutlu olalim bu ay insallahh❤
Birazda insan hissediyor bence vucudunu iyi tanirsan eger ufak bi degisikligi bile anlayabiliyosun
2 hamilelik gecirdim biri bostu ikisinide hissettim ufacik bi belirtiyle tamam ben hamileyim diyordum hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim beklemekden baska care yokk
Senin yumurtlamanin uzerinden 12 gun gecmis test yapdin mi hicİnşallah canım , inşallah
Bugün yaptım tatlım ilk defa var mı yok mu anlamadım. Ben yok dedim, kızlar çizgi görüyoruz dediler. Bilemedim. Ama bata kadar ümit var inşallah yaSenin yumurtlamanin uzerinden 12 gun gecmis test yapdin mi hic
Benim 13. 14 pikdi yarin 14unu sayarsam 11 gun oluyor
Bat ne zaman telefonun icine kadar girdim ama bende goremedim ya sabah ilk idrarla bidaha yapsan belki kizlarin dedigi gibi gormuslerse daha belirgin olabilirBugün yaptım tatlım ilk defa var mı yok mu anlamadım. Ben yok dedim, kızlar çizgi görüyoruz dediler. Bilemedim. Ama bata kadar ümit var inşallah ya Eki Görüntüle 2768392
27 Ocak bat tatlım. Hayırlısı olsunBat ne zaman telefonun icine kadar girdim ama bende goremedim ya sabah ilk idrarla bidaha yapsan belki kizlarin dedigi gibi gormuslerse daha belirgin olabilir
Yook benim cok erken daha yumurtlamnin ustunden 8 gun gecti:)Ben senin yerinde olsam bu gece başlardım bikaç tane yapmaya
enn erken ama yani daha kana gececek bhcg ve sonra da idrara yani cikmama ihtimali yuksek. Negatif olursa moralini bozma:)Yarın başlarım ben şimdi 12 dedin ya
Benim bugün 12. Gündü. Bata kadar ümit var di mi yaaa.
12. günde erken di mi yaaaenn erken ama yani daha kana gececek bhcg ve sonra da idrara yani cikmama ihtimali yuksek. Negatif olursa moralini bozma:)
dualarimiz seninle insallah guzel bir pozitif fotosiu gelsin sendenKizlar benimde bat son 2 gun yarin sabah ilk idrarla test yapicam bakalim dua edin olur mu
Burda cevap yazmışsınız zaten, umut oldunuz gece gecevar var hatta bat gecerse ve olmazsan bile var. kritik konu regl olmamak:))
erken erken aynen onu soylemeye calistim. Bir yerde 12.gunde bhgc salgilamaya basliyor vucut diye okudugumu hatirliyorum ama bu demek degil ki idrar testi pozitif cikacak. Once bhgc kana geciyor, sonra da idrar. Idrarda evdeki testlerin gorebilecegi seviyeye gelmesi de bir zaman aliyor tabi.12. günde erken di mi yaaa14-15 te daha kesin gibi di mi? Ne dersiniz ?
Insallahhhdualarimiz seninle insallah guzel bir pozitif fotosiu gelsin senden
Tum kalbimle amin diyorum. Hepimize saglikli hayirli bebekler gelmis olsun bu ayAy insallah canm dedigin gibidirde kirmizilari gorene kadar ümid kesilmez hepimiz mutlu olalim bu ay insallahh❤
Birazda insan hissediyor bence vucudunu iyi tanirsan eger ufak bi degisikligi bile anlayabiliyosun
2 hamilelik gecirdim biri bostu ikisinide hissettim ufacik bi belirtiyle tamam ben hamileyim diyordum hakkimizda hayirlisi olsun ne diyelim beklemekden baska care yokk
erken erken aynen onu soylemeye calistim. Bir yerde 12.gunde bhgc salgilamaya basliyor vucut diye okudugumu hatirliyorum ama bu demek degil ki idrar testi pozitif cikacak. Once bhgc kana geciyor, sonra da idrar. Idrarda evdeki testlerin gorebilecegi seviyeye gelmesi de bir zaman aliyor tabi
Ah canım benim teşekkürler. Hepimiz bu ay pozitifleri görelim inşallaherken erken aynen onu soylemeye calistim. Bir yerde 12.gunde bhgc salgilamaya basliyor vucut diye okudugumu hatirliyorum ama bu demek degil ki idrar testi pozitif cikacak. Once bhgc kana geciyor, sonra da idrar. Idrarda evdeki testlerin gorebilecegi seviyeye gelmesi de bir zaman aliyor tabi.
Bugün yaptım tatlım ilk defa var mı yok mu anlamadım. Ben yok dedim, kızlar çizgi görüyoruz dediler. Bilemedim. Ama bata kadar ümit var inşallah ya Eki Görüntüle 2768392
Benım seninle aynı yumurtlamam bugun negatif çıktıSenin yumurtlamanin uzerinden 12 gun gecmis test yapdin mi hic
Benim 13. 14 pikdi yarin 14unu sayarsam 11 gun oluyor
İşte ben de öyle düşündüm ama hafif bı gölgelik var gibi. Bat 27 Ocak benim, artık bat gunu yapayım diyorum. Dayanabilirsemfotografin golgesi mi yoksa var mi bilemedim sanki cook hafif bir golge var gibi. Yarin sabaha eger testin varsa gece fazla su icmeden yat, konsantrasyonu yukselsin varsa da:) belki cikar ama cikmazsa da uzulme daha erken
Dayanabilirsen aynen oyle yap. Ruya falan goruyor musunuz farkli?İşte ben de öyle düşündüm ama hafif bı gölgelik var gibi. Bat 27 Ocak benim, artık bat gunu yapayım diyorum. Dayanabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?