Ovülasyon testi ile gebelik

İnşallah canım , inşallah

Bugün yaptım tatlım ilk defa var mı yok mu anlamadım. Ben yok dedim, kızlar çizgi görüyoruz dediler. Bilemedim. Ama bata kadar ümit var inşallah ya Eki Görüntüle 2768392
Bat ne zaman telefonun icine kadar girdim ama bende goremedim ya sabah ilk idrarla bidaha yapsan belki kizlarin dedigi gibi gormuslerse daha belirgin olabilir

12. günde erken di mi yaaa 14-15 te daha kesin gibi di mi? Ne dersiniz ?
erken erken aynen onu soylemeye calistim. Bir yerde 12.gunde bhgc salgilamaya basliyor vucut diye okudugumu hatirliyorum ama bu demek degil ki idrar testi pozitif cikacak. Once bhgc kana geciyor, sonra da idrar. Idrarda evdeki testlerin gorebilecegi seviyeye gelmesi de bir zaman aliyor tabi.

Tum kalbimle amin diyorum. Hepimize saglikli hayirli bebekler gelmis olsun bu ay

Ah canım benim teşekkürler. Hepimiz bu ay pozitifleri görelim inşallah

Bugün yaptım tatlım ilk defa var mı yok mu anlamadım. Ben yok dedim, kızlar çizgi görüyoruz dediler. Bilemedim. Ama bata kadar ümit var inşallah ya Eki Görüntüle 2768392

fotografin golgesi mi yoksa var mi bilemedim sanki cook hafif bir golge var gibi. Yarin sabaha eger testin varsa gece fazla su icmeden yat, konsantrasyonu yukselsin varsa da:) belki cikar ama cikmazsa da uzulme daha erken

fotografin golgesi mi yoksa var mi bilemedim sanki cook hafif bir golge var gibi. Yarin sabaha eger testin varsa gece fazla su icmeden yat, konsantrasyonu yukselsin varsa da:) belki cikar ama cikmazsa da uzulme daha erken
İşte ben de öyle düşündüm ama hafif bı gölgelik var gibi. Bat 27 Ocak benim, artık bat gunu yapayım diyorum. Dayanabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…