- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Hormonlarla alakası yoktur belkide biz 5 haftalıkken beta vermedik ya ondan çok geldi bizeGördüm canım tekdoktor bazı gebelerde böyle olabiliyor dedi zaten benim hormonlarmda sorun vardı galiba ondan kesenin boyuda yeride gayet normal dedi
Ovulasyınnmu buBunu şimdi yaptım daha silik düne göre sizce??
Değerlendir ancak yarın tekrar yap daha koyulaşacaktırCanım ovulasyon bugün böyle çıktı degerlendirmelimiyim 20 .ci günüm diğerleri hep silikti
Aynen canımOvulasyınnmu bu
Hamilesindir bence bende şuan hamileyim ve t çizgisi cden çok koyu cikiyo kan testi tutmadan silikti bu da ornegiKızlar merhaba benim hormonlarımda tembellik var geçen tam günümde regl oldm ama bi damla bi damla mart ayının 23 regl olmam gerekiyodu 10 gün geçiktim fakat hala olmadım yaklaşık 15 martta şiddetli karın ağrısıyla hastaneye gittim betahcg yapıldı 0.469 çıktı doktor gebelik yok dedi sonrasında regl agrısı gibi ağrılarm devam etti gögüslermin ağrısından uyuyamdm uçları özellikle çok ağrıyodu fakat bu son bir haftadır herşey geçti gögsümü sıkınca hafif bir ağrı var okdr üç gündür başlayan mide ağrısı şikayetim var bu seferde sabah mide bulantısı ama kusma yok evde ovülasyon testi vardı iki gündür yapıyorum resmini eklicem t çizgisi ilk kopkoyu çıkıyor sonra c çizgisi beliriyo sizce yumurtlamamı hamilelik olabilirmi ?
Senin adetin yaklaşmışmıydı ki . Şuan pik değil normal ovılasyon yaniAynen canım
Canım benim gecikti adetim yaSenin adetin yaklaşmışmıydı ki . Şuan pik değil normal ovılasyon yani
Merhab hamilesiniz sanirim. Benimde adete 2 gun kaldi kac gundur ovulasyon cok koyu cikiyor. Ama gebelik testi negatifti iki gun oncez sizin nasil olduSenin adetin yaklaşmışmıydı ki . Şuan pik değil normal ovılasyon yani
Benim adete 2 gün kala ovılasyon kopkoyuydu. Test yaptım pozitif çıktı bekleyin bence . Bu arada hamileydim bir aralar şuan değilimMerhab hamilesiniz sanirim. Benimde adete 2 gun kaldi kac gundur ovulasyon cok koyu cikiyor. Ama gebelik testi negatifti iki gun oncez sizin nasil oldu
Ozaman adetin yakın demek. SilikleştiğinegöreCanım benim gecikti adetim ya
Devam edin daha da koyulasacaktir daha var gibi duruyorKızlar öncelikle hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.sağlıcakla kucaklarınııza alırsınız inşallah.rabbim olmayanlarda tez zamanda nasip etsin.ovü ilk defa yapıyorum .bugün kü test diğerlerine göre koyu .sizce değerlendirmeliyiz çatlamışmı.yada nasıl oluyor.
Evet canım hamileymişimHamilesindir bence bende şuan hamileyim ve t çizgisi cden çok koyu cikiyo kan testi tutmadan silikti bu da ornegi
Hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah canimEvet canım hamileymişim
Evet canım hamileymişim
Amin sağol canım gerçekten bende ovü testine güvenmemiştim evde son iki tane vardı yapim dedim ve iki gün peşpeşe direk t çok baskın çıktı sonra gebelik testi yaptım ovülasyonun aynısı çıktı gerçkten gösteriyomuşHayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah canimovu testi cidden gosteriyor
Canım ben ovülasyon testini adetim geçtikten sonra yaptım yaklaşık 10. Gündü ovülasyon testim negatif çıkmadı direk t çok koyu çıktı c silikti yani direk t çıkıyodu ertesi gün tekrar yaptım aynı şekil çıktı akşamına gebelik testi yaptım ovülasyon testinin aynısı çıktı görsellerini ekliyorum bu arada çok teşekkürlr umarım sizinkide pozitiftirsizin nasildi ovulasyon adete yakin koyu, gebelik testiniz negatif miydi benim gibibendeumutlansam mi. Hayirli olsun bu arada cok sevindim
Evet gosteriyomus sadece gormek icin denemistim evde kalan ovu testleriniAmin sağol canım gerçekten bende ovü testine güvenmemiştim evde son iki tane vardı yapim dedim ve iki gün peşpeşe direk t çok baskın çıktı sonra gebelik testi yaptım ovülasyonun aynısı çıktı gerçkten gösteriyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?