Sizde hamilemisiniz şuanEvet gosteriyomus sadece gormek icin denemistim evde kalan ovu testlerinicanim sikildkca yaptm o psikolojiyi atlatmak zor oldu
Evet hamileyim şukurSizde hamilemisiniz şuan
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinEvet hamileyim şukur7.haftama giriyorum yarin
Çok tesekkur ederimRabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinbulantınız mide yanmanız varmı birşey yiyebiliyormusunuz
Umarım böyle devam eder ben mutfaga giremiyorumÇok tesekkur ederimŞuan çok iyiyim umarım boyle geçer zatn gebelik icin kullandigim glukofen 57 den 50 kiloya getrdi hamile kalabilmek icin bu ilaci kullandm eski kiloma dönme çabasindaym suanda
Yaa kaç haftaliksin suanUmarım böyle devam eder ben mutfaga giremiyorumTost çubuk kraker meyve kuruyemiş yiyebiliyorm şuanlık akşam yatmadanda mide yanmalarım var umarım geçer biran önce
5 canımYaa kaç haftaliksin suan
Cok sevindim adiniza. Benim Kahverengi leke geldi sanirim adet oldum bi dahaki aya insallahBunlarda ovülasyon ve gebelik testim birebir aynı çıktılar
Aynn saglikli olsunlar raziyiz gercekten ama seni bayagi erken baslams Allah yardim etsin ya5 canımhamilelik belirtilerimde böyle başlamıştı ordan anlamıştım sanırım böyle devam edecek gerçi bugün daha iyiyim şükürler olsun Sağlıklı olsunda 9 ay böyle geçsede razıyım canım
Canım takip et benimde şubatta gördüğüm adetimde kahverengi kanama geldi damla damla 4-5 gün sürdü meğersem yerleşme kanamasymışCok sevindim adiniza. Benim Kahverengi leke geldi sanirim adet oldum bi dahaki aya insallah
Amin sağol canımAynn saglikli olsunlar raziyiz gercekten ama seni bayagi erken baslams Allah yardim etsin ya
Hergün yap yumurtlama gününde dahada belirginleşirbu niye hep ayni tonda zamanlami artiyo yoks yumurtlama gunumu artisi oluyohep silik
tamamdir daha var o zamanHergün yap yumurtlama gününde dahada belirginleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?