durun ben birine yeni alışıyorm ne ikiziBen şuan ikiz gibi düşünüyorum bu değere göre
Kız ne güzel ikiz olabilir maşallahKız demeyin öyle korkutmayın beni değer yüksek diyip falan
Sebebini araştırmadan mi tekrardan hamile kalmak istiyorsun ?Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu
Bnde 20. Ci günündeyim testleri hep bitirdim yaa 11 test hep slikBende yapıyorum bu ay bugün 17 ci günüm koyuluk var kaç gündür ama pik olmadı hala bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı canım
adetım gecıkınce bende de boyleydıKızlar sonuç bu t çok baskın yine ama c silik sanırım negatif
Ben sana diyim kesin ikiz bu değer maşallahı vardurun ben birine yeni alışıyorm ne ikizi
32 günde mi adet oluyorsunBende yapıyorum bu ay bugün 17 ci günüm koyuluk var kaç gündür ama pik olmadı hala bekliyorum bende hakkımızda hayırlısı canım
Ay ne korkuyorsun veren rabbim. Keşke bize verse de ikiz üçüz verseKız demeyin öyle korkutmayın beni değer yüksek diyip falan
Arastirmazmiyim canım çok zor bir dönemdi benim için pataloji sonucum temiz cikti genetik testim normal çıktı hersey normal görünüyor doktorum ilk gebeliklerde oluyor dedi sagliksiz bebekler kendini olduruyorms anne karnında öyle söyledi. Suanda rahmim temiz düzenli yumurtluyorsun gene dedi doktorum ama ovulasyon da yumurtlama olmadiSebebini araştırmadan mi tekrardan hamile kalmak istiyorsun ?
Canım ilk gebeliğimdi patoloji sonucu temiz çıktı 3 ay ara verdi doktor şimdi bekliyorum 4 ay oldu Allah nasip etsin inşallah bu ay hepimizeSebebini araştırmadan mi tekrardan hamile kalmak istiyorsun ?
Canım değişiyor 34 35 falan32 günde mi adet oluyorsun
Pıhtılaşmaya bakıldı mi pekiArastirmazmiyim canım çok zor bir dönemdi benim için pataloji sonucum temiz cikti genetik testim normal çıktı hersey normal görünüyor doktorum ilk gebeliklerde oluyor dedi sagliksiz bebekler kendini olduruyorms anne karnında öyle söyledi. Suanda rahmim temiz düzenli yumurtluyorsun gene dedi doktorum ama ovulasyon da yumurtlama olmadi
İkiz olsunda başka kötü birşey olmasın canımBen sana diyim kesin ikiz bu değer maşallahı var
Pardon canım devreler karıştı bana sordun sandımSebebini araştırmadan mi tekrardan hamile kalmak istiyorsun ?
AminnnnnnAy ne korkuyorsun veren rabbim. Keşke bize verse de ikiz üçüz verse
Olmaz olmazİkiz olsunda başka kötü birşey olmasın canım ♥
Amin canım bizede du et daim olsun inşallah sende sıtres yapma keyfini çıkar gerisi zaten Allah'a kalmışAminnnnnnRabbim inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla versin isteyen herkese
Sen tekrar kalırsan coraspini mutlaka içPataloji sonucunda çıkardı o canm hersey temiz cikti + pıhtı iğnesi oluyordum evde 9 haftadan sonra yazdı doktor ne olur ne olmaz diye
Çok sağolunadetım gecıkınce bende de boyleydıhayırlı ugurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?