Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Bata 4 gun var daha senin dedigin gibi ikinci idrarla yaptım canim 3 saate yakin bisi icmeden hakkten daha net çıktı... Gerisi kısmet okeanoss00

Eklentiler

• 20170319_145200~2.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 1.543
Benimde adetime 2 gun var bat 30 mart. Ovulasyon testi yaptım. saat 8 e doğru idrara çıkmıştım sonrasında 1 kupa çay içtim 10:20de de testi yaptım meraktan bu şekil çıktı. Dünde yapmıştım bu kadar belirgin değildi çoook silikti

Eklentiler

• 20170328_224829.jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 1.686
O saatlerde yaptiginiz test dogru sonuc vermez. En gec 8 e kadar yapmalisiniz. Sabah 11 de o saate kadar hicbir sivi tuketmeden yapilan testler en sagliklisi oluyor.

Selam,

Bu ay yumurtlama günlerini iyi değerlendirdik. Hem de ay boyunca 2 günde 1 birlikte olduk. BAT 6 nisan.

Belirtilerim; yaklaşık 1 haftadır süren halsizlik, yine yaklaşık 10 gündür idrarımın renginde koyuluk ve kokuda değişim var, ara ara ve çok hafif bulantılarım oluyor,yumurta beyazı kıvamında akıntım var 2 gündür, yaklaşık 10 gündür sol kasığımda batma ve seyirme var. Hafif hafif de kasık ağrılarım mevcut. 2 gündür de bel ağrısı belirdi.

Ovulasyon testinde 2.çizgi silik ve gebelik testi yaptım sonuç negatif. Henüz erken sanırım. 2 gün var adetime.

Sizce gebe olma ihtimalim var mı?

Benimde adetimde 2gun var kizlar ovulasyon testi yaptim dun hafif silikti bugun 2.idrarla yaptim biraz daha koyudu ihtimal varmi sizce. Foto atamiyorum nedense hata veriyor.

Kizlar adetime 2gun var ovulasyon testi sizce hamilelik varmi

Eklentiler

• Screenshot_20170430-172108.png
    326,4 KB · Görüntüleme: 1.584
O saatlerde yaptiginiz test dogru sonuc vermez. En gec 8 e kadar yapmalisiniz. Sabah 11 de o saate kadar hicbir sivi tuketmeden yapilan testler en sagliklisi oluyor.
Mrhb bebeğiniz geldimi? Cinsiyeti ne? Merak ettim.
Ovu testi kullandiniz,Kız/erkek bebek için bir deneme yonteminiz oldu mu?

Mrhb bebeğiniz geldimi? Cinsiyeti ne? Merak ettim.
Ovu testi kullandiniz,Kız/erkek bebek için bir deneme yonteminiz oldu mu?
Merhaba :) Ovulasyon testi ile koyu çizgiyi iki gün üst üste gördüm 3. gün silikleşti. Bu 3 gün boyunca ilişki oldu. Şuan doktorumun söylediği erkek bebek olduğu sanırım haftaya kesinleşir.

Merhaba :) Ovulasyon testi ile koyu çizgiyi iki gün üst üste gördüm 3. gün silikleşti. Bu 3 gün boyunca ilişki oldu. Şuan doktorumun söylediği erkek bebek olduğu sanırım haftaya kesinleşir.
:)))) Bu kadar erken cevap geleceğini düşünmedim.tesekkurler?
Peki siz şu varsayımı biliyormuydunuz?
Ovu testi takibi ile ;
C ve t çizgisi aynı koyulukta ve siliklestiginde olan ilişkide bebek erkek
Adet bitiminin ertesi günü başlayıp sık ilişki ile ve derin ilişki olmadan (eşin vajina yakınına boşalması) olan ilişki kız bebek getirdiğini

okeanoss00 bu arada sizi süper anneler 2017 topigine alabilirmiyiz? Genelde ovu testi kullanıp erkek bebeği olacak hamisler var orada,siz de yonteminizi yazıp gelecek olan hamiş adaylarına yol göstermiş olursunuz :)))

Duymuştum fakat benim ilk bebeğim olduğu için benim adıma önemli değildi. Biz zaten 2 güne bir ilişki yaşıyorduk. Ovulasyon testinde eşit koyulukta çizgi gördüğümüz zaman ara vermeden 3 gün üst üste devam ettik :) Tezinizi doğruluyor mu bilemiyorum çünkü ikisini de uygulamış olduk

Bence doğruluyor :) sağlıkla kavusun oglusunuza

Link atarsanız cinsiyet kesinleşince uğrayabilirim :)

merhaba kızlar yardımcı olurmusunuz? yumurtlama günün için bu ay ovulasyon testine başladım. nisan ayın da 5 gun adet gecikmesi yasadim. 24 nisanda adet oldum 5 gun sürdü. doktora gittim yumurtam çatlamamış dedi. ve 10. günü sol tarafımda siddetli bir ağrı oldu beyaz bir akinti geldi ovulasyon testi yaptım ve iki koyu cizgi çıktı aynı anda belirdi... sonraki günler siliklesti belli belirsizdi kaybolur dedim ama test tekrar koyulaşmaya başladı tekrar mi yumurtluyorum neden bu şekilde çıkıyor daha önce yumurtlama hariç çift cizgi görmedim... fotoğraf yüklüyorum hemen yorumlarmisiniz

Fotoğraf yok ama iki kez yumurtlama olabiliyormus umarım sizi yanıltmam ama okunustum burda bi topikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…