Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Ekte ovulasyon testi ve gebelik testi sonuclarim var. 4+5 gunluk hamileyim. Ovulasyon testi, erken gebelik testinden once belli etti. Gebelik testi bat tan 1 gun once yapilmistir.

Eklentiler

• IMG_6635.JPG
    42,3 KB · Görüntüleme: 2.932
  • IMG_6631.JPG
    30,6 KB · Görüntüleme: 2.560
Merhaba kızlar bende ovulasyon testi yaptım asagida paylaştım testi sanki çizgi var gibi ama gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı aklım karıştı birde siz bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_3133.JPG
    114,7 KB · Görüntüleme: 2.462
Merhaba kızlar bende ovulasyon testi yaptım asagida paylaştım testi sanki çizgi var gibi ama gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı aklım karıştı birde siz bakar misiniz
Bu ovulasyon testi koyu degil henüz ne kadar var beklenen regl tarihinize?

Bu ovulasyon testi koyu degil henüz ne kadar var beklenen regl tarihinize?
merhaba bebeğinizi hayırlı sağlıklı alırsınız inş kucağınıza. birşey sorabilir miyim bu ay ovulasyonla mı öğrendiniz gebeliğinizi ve nasıl çıktı kaç gün önceden belli oldu. ovulasyon testi her halukarda silik çıkabiliyor mu mesela bata 3 gün kala yapılsa silik çıkar mı?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah. Regl tarihime 5 gün kala ovulasyon testinde görece silik ama koyuya yakın çizgi çıktı aynı gün gebelik testinde de çıktı.

Ben bat günü yapmıştım ovulasyonu t çizgisi kopkoyu çıkmıştı ama regl oldum. Göstermiyor bence gebeligi

Ben bat günü yapmıştım ovulasyonu t çizgisi kopkoyu çıkmıştı ama regl oldum. Göstermiyor bence gebeligi
anladım ya açıkçası bende geçen ay ovu testinde biraz daha koyu gördüm gebelik testi de baya bi silik hayalet çizgi çıktı ki ilk defa gördüm böyle bişey çok sevindim heyecanlandım vs derken 3 gün sonra regl oldum kimyasal mıydı diyorum ama kanda baktırmadım o yüzden bilemiyorum. şimdi yine umutlanmak da istemiyorum

Ben de çok umutlanmistim ovulasyonu öyle görünce gebelik testim de yoktu ama boşuna umutlanmisim. En güzeli adet gecikmesini beklemek

Ben de gebelik testi yapacagıma karıstırıp ovü testi yapmısım
Adetim 3 gün gecıktı
Testim bu sekılde cıktı bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_1379.JPG
    23,8 KB · Görüntüleme: 1.814
Bence var gibi ama yine de siz kan tahlili verim bence. İnsallah olumlu haberlerinpaylasirsiniz

arkadaşlar bata 8 var, ovulasyon testi yaptım bakar mısınız gerçi çok silik ama bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…