- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Deme öyle neden böyle konuşuyorsun?Benim umudum hiç yok artık
Eşimde morfoloji bozukluğu var doktorlar tüp diyo. Şuan ilaç kullanıyor 9 ay oldu gebelik yokDeme öyle neden böyle konuşuyorsun?
Caresi var ama bak tup bebek de olsa var. Hic sansi olmayan insanlar var lütfen umudunu kaybetme Allah istedikten sonra olmayacak sey yok sakın unutma.Eşimde morfoloji bozukluğu var doktorlar tüp diyo. Şuan ilaç kullanıyor 9 ay oldu gebelik yok
Bu ovulasyon testi koyu degil henüz ne kadar var beklenen regl tarihinize?Merhaba kızlar bende ovulasyon testi yaptım asagida paylaştım testi sanki çizgi var gibi ama gebelik testi yaptım sadece tek çizgi çıktı aklım karıştı birde siz bakar misiniz
Uc gün gecti daha önce ovulasyon testinde hiç ikinci çizgi silik çıkmamıştı o yuzden umutlandım sankiBu ovulasyon testi koyu degil henüz ne kadar var beklenen regl tarihinize?
merhaba bebeğinizi hayırlı sağlıklı alırsınız inş kucağınıza. birşey sorabilir miyim bu ay ovulasyonla mı öğrendiniz gebeliğinizi ve nasıl çıktı kaç gün önceden belli oldu. ovulasyon testi her halukarda silik çıkabiliyor mu mesela bata 3 gün kala yapılsa silik çıkar mı?Bu ovulasyon testi koyu degil henüz ne kadar var beklenen regl tarihinize?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah. Regl tarihime 5 gün kala ovulasyon testinde görece silik ama koyuya yakın çizgi çıktı aynı gün gebelik testinde de çıktı.merhaba bebeğinizi hayırlı sağlıklı alırsınız inş kucağınıza. birşey sorabilir miyim bu ay ovulasyonla mı öğrendiniz gebeliğinizi ve nasıl çıktı kaç gün önceden belli oldu. ovulasyon testi her halukarda silik çıkabiliyor mu mesela bata 3 gün kala yapılsa silik çıkar mı?
Ben bat günü yapmıştım ovulasyonu t çizgisi kopkoyu çıkmıştı ama regl oldum. Göstermiyor bence gebeligimerhaba bebeğinizi hayırlı sağlıklı alırsınız inş kucağınıza. birşey sorabilir miyim bu ay ovulasyonla mı öğrendiniz gebeliğinizi ve nasıl çıktı kaç gün önceden belli oldu. ovulasyon testi her halukarda silik çıkabiliyor mu mesela bata 3 gün kala yapılsa silik çıkar mı?
anladım ya açıkçası bende geçen ay ovu testinde biraz daha koyu gördüm gebelik testi de baya bi silik hayalet çizgi çıktı ki ilk defa gördüm böyle bişey çok sevindim heyecanlandım vs derken 3 gün sonra regl oldum kimyasal mıydı diyorum ama kanda baktırmadım o yüzden bilemiyorum. şimdi yine umutlanmak da istemiyorumBen bat günü yapmıştım ovulasyonu t çizgisi kopkoyu çıkmıştı ama regl oldum. Göstermiyor bence gebeligi
Ben de çok umutlanmistim ovulasyonu öyle görünce gebelik testim de yoktu ama boşuna umutlanmisim. En güzeli adet gecikmesini beklemekanladım ya açıkçası bende geçen ay ovu testinde biraz daha koyu gördüm gebelik testi de baya bi silik hayalet çizgi çıktı ki ilk defa gördüm böyle bişey çok sevindim heyecanlandım vs derken 3 gün sonra regl oldum kimyasal mıydı diyorum ama kanda baktırmadım o yüzden bilemiyorum. şimdi yine umutlanmak da istemiyorum
Canim bu negatif. Vücudumuzda bir miktar lh hormonu hep bulunuyor. Gebelik olsa t cizgisi oldukca koyu cikardi. Hem ogrenmek icin henuz erken.arkadaşlar bata 8 var, ovulasyon testi yaptım bakar mısınız gerçi çok silik ama bilemedim Eki Görüntüle 1969685
Tamam canım bekleyelim bakalım pufff geçmiyor günlerCanim bu negatif. Vücudumuzda bir miktar lh hormonu hep bulunuyor. Gebelik olsa t cizgisi oldukca koyu cikardi. Hem ogrenmek icin henuz erken.
@canım bunlar ovulasyon testlerin dimi... ya burdan bakınca ben bunları nerdeyse negatif diye yorumlardım
O ay negatifti tatlim :)@canım bunlar ovulasyon testlerin dimi... ya burdan bakınca ben bunları nerdeyse negatif diye yorumlardımbak sımdı kendım ıcın umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?