- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- 683
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Adet gününüzde mi yaptınızMerhabalar arkadaslar ben ovulasyon testini üç aydır kullanıyorum ve artık günlerimi bilebiliyorum... Hep iki gün koyu çizgi olur ve sonra silikleşirdi gittikçe ama bu ay hasta olmam gerekiyorken bugün ovulasyon testi resimdeki gibi cıktı yardımcı olabilirmisiniz
Evet ve ck ilginç hasta oldum sabah maglesefAdet gününüzde mi yaptınız
Testte bir sorun vardır o zaman Rabbim gönlünüze göre versin inşallahEvet ve ck ilginç hasta oldum sabah maglesef
Aminnnn çok tesekkür ederim cümlemize inşallah üç aydır kullanıyorum bi sorun da yoktu ama hayırlısı olsun inşallahTestte bir sorun vardır o zaman Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
HCG yapsan net olurMerhaba adetime 5 gün var LH testi böyle cikti
Eki Görüntüle 2093757
Bugün tekrar yaptım yine aynı koyulukta HCG yapmaya cesaretim yok sanirim biraz da sancim var adet sancısı gibiHCG yapsan net olur
Aynı şekilde bende iki testi uyguladım suan 9 haftalik hamileyim umut vermiş gibi olmasın yine de kan testi yapin:) inşallah olumludur sonuçMerhabalar, 8 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Elimde fazla ovulasyon testi vardı, cuma günü laf olsun diye yaptım ilk defa 2 çizgi çıktı. Sonra bu konuyu gördüm ufaktan heyecan yaptım:) bu sabah hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım. 5 dakikada fotodaki görüntü çıktı. Pek heveslenmiyorum, ayrıca yarın kan testi yaptıracağım ama size de bir sorayım dedim.
Not: üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. Eki Görüntüle 2115969
Hayırlı olsun hamilesin :)Merhabalar, 8 şubatta çatlatma iğnesi oldum. Elimde fazla ovulasyon testi vardı, cuma günü laf olsun diye yaptım ilk defa 2 çizgi çıktı. Sonra bu konuyu gördüm ufaktan heyecan yaptım:) bu sabah hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım. 5 dakikada fotodaki görüntü çıktı. Pek heveslenmiyorum, ayrıca yarın kan testi yaptıracağım ama size de bir sorayım dedim.
Not: üstteki ovulasyon alttaki gebelik testi. Eki Görüntüle 2115969
Sanirim hamilesiniz:)Eki Görüntüle 2119608 Eki Görüntüle 2119609 Eki Görüntüle 2119608 Eki Görüntüle 2119609 Eki Görüntüle 2119610 Kızlar benim adetim 9mart görünüyor yani 3-4 gün var. Ovulasyon testi yaptım sonuç bu. Gebelik sipariş ettim ama henüz gelmedi iki güne gelir. Sizce şansım varmı
Canım inşallah yaa bugünde test yaptım dünden daha hızlı çıktı çizgi hatta koyuluğu daha koyu. Gebelik testim elime ulaşır ulaşmaz test yapcam. Tabi ozamana kadar adet olmazsamSanirim hamilesiniz:)
inşallah pozitif tir sonuc:) kan testi yaptirsanCanım inşallah yaa bugünde test yaptım dünden daha hızlı çıktı çizgi hatta koyuluğu daha koyu. Gebelik testim elime ulaşır ulaşmaz test yapcam. Tabi ozamana kadar adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?