Aminn dileyen herkesin umarımHamilelikte beta hcg artmasıyla beraber lh hormonuda artar evet olabilir. Ama seni ümitlendirmek istemem çünkü yumurtlama testlerinde eğer farkedersen hep bir silik çizgi vardır seni yanıltsın istemem. Sağlıklı olanı adetinden 7 gün sonra kan testi vermen. Erken yapmanın inan bana hiç avantajı yok aksine olmayınca daha çok üzülüyor insan. Rabbim hayırlısıyla kucağını doldurur inşallah
Bugün yaptığım pik olacak kadar koyu değil bence ama bakalım yarın da bi test yaparım. Daha da koyulaşırlar dediğiniz gibi olabilir.Ayrıca insanlar bir ayda tek ve çift olarak yumurtlayabiliyorlar. Çift yumurta ikizleri örneğin. Sen ay içinde nadirde olsa çiftte yumurtlayabilirsin tekte olabilir hiç olmayadabilir. Pik leri değerlendir. 3 ay değerlendirmene rağmen olmuyorsa doktora gitmeni tavsiye ederim.
Çok teşekkürler canım :) sen sonuç aldın mı peki ovulasyon testlerinden, hangi markayı kullandın?Çok fazla ovülasyon testi yaptım bende her ay denemekten artık ilmini çözdük. İnşallah sen hemen hamile kalırsın öğrenmene gerek kalmazsorun olduğunda her zaman yazabilirsin
Anladım. Maalesef dediğin gibi sadece yumurtlamak yada o yumurtanın büyümesi yetmiyor. Benim de pcos vardı yıllardır en son gittiğimde sorun olmadığını söyledi doktor. Ayrıca bi oğlum var zaten 6 yaşında. O zamanlar pcos vardı yüne. Yani pcos hamileliğe asla engel değil bi çok faktör önemli. Çünkü oğluma ilk denememizde hamile kalmıştım. Şimdi bir kardeşi olsun istiyoruz tabi o da öyle. Ben bi oğlum var zaten ikinci olmasa da çok dert etmem ama dilerim siz bi an önce evladınıza kavuşursunuz. Allah gönlünüze göre versinBen bir yıl boyunca denedim. 1 yılda iki kayıbım oldu Allah kimseye yaşatmasın. Evet her ay pik gördüm ama ben şöyle zannettim evet yumurtluyorum herşey yolunda.Ama öyle değilmiş yumurtalarım kalitesiz olduğu için gebeliklerim devam etmiyor. Ayrıca 29 yaşımda pcos olduğumu öğrendim anlayacağın benimki ovülasyonla çözülecek iş değil
Tedavi oldun mu pcos için?Ben bir yıl boyunca denedim. 1 yılda iki kayıbım oldu Allah kimseye yaşatmasın. Evet her ay pik gördüm ama ben şöyle zannettim evet yumurtluyorum herşey yolunda.Ama öyle değilmiş yumurtalarım kalitesiz olduğu için gebeliklerim devam etmiyor. Ayrıca 29 yaşımda pcos olduğumu öğrendim anlayacağın benimki ovülasyonla çözülecek iş değil
Aminn çok teşekkür ederim. Bence sizin gibi güzel bakan insanların da mutlaka evladı olmalı. Eminim çok güzel yetiştirirsiniz. :)Amin amin inan çok sevindim evladın olduğuna Rabbim ömrünü güzel uzun eylesin güzelde bir kardeş nasip etsin inşallah
Şuan tedavi sürecindeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırımTedavi oldun mu pcos için?
İnsallah dua edicem senin için :)Şuan tedavi sürecindeyim. İnşallah güzel sonuçlar alırım
Çok teşekkür ederim bakışınız güzel Rabbim büyüktür çok inanıyorum inşallah hayırlısıyla kolaylıkla hepimize inşallahAminn çok teşekkür ederim. Bence sizin gibi güzel bakan insanların da mutlaka evladı olmalı. Eminim çok güzel yetiştirirsiniz. :)