Son ana kadar dua edelim biz![]()
Hadi inşallah Allahım.kucagimiz boş birakmasinSon ana kadar dua edelim biz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son ana kadar dua edelim biz![]()
Hadi inşallah Allahım.kucagimiz boş birakmasinSon ana kadar dua edelim biz![]()
4 gün koyu bir gün silik sonra gene koyu sonra gene silik .... Ama gebelik bekledikten sonra böyle oluyor .. bel ağrılarım da başlayınca kaybettim gibi
Hadi inşallah güzel haber veririzSon ana kadar dua edelim biz![]()
Ama gebe degildin ama demi sonradan beliren cizgilerde ...tamam bulursam at canımCanım umudunu kaybetme
Bende hep labonun testlerini kullanıyorum herşeyi iyi güzel ama banada sonradan çizgi verdiği oldu laboquick de tek şey sonradab çizgi vermesi
Benim de hiç olmazdı ama birkaç testim dr çok belirgin oldı hatta sakladım eğer bulabilirsem sana atayım
Hadi inşallah güzel haber veririz
Ama gebe degildin ama demi sonradan beliren cizgilerde ...tamam bulursam at canım
Yani canım bide şöyle düşün bu Ovulasyon testleri yumurtalamayı gösteriyor değil mi madem öyle diyelim ki hamile de değilsin bi kere zaten yumurtlamışsın ve değerlendirmişsin şimdi yine pik gibi oldu sonra silikleşti 2. Kez mi yumurtladın yani hadi 2. Kez de yumurtladın diyelim silikten sonra tekrar koyulaştı pik gibi oldu ve tekrar silikleşti 3. Kez mı yumurtladın o zaman yani ben buna anlam veremedim hamilelik de yoksa bu kadar koyuluk neden4 gün koyu bir gün silik sonra gene koyu sonra gene silik .... Ama gebelik bekledikten sonra böyle oluyor .. bel ağrılarım da başlayınca kaybettim gibi
Bu teste bile gebelik yoksa bende de yokturMalesef canım aşırı belirgin olan bi tane vardı zaten bazen hiç belirmiyor kaç saat geçrsr geçsin ama bu beni çok ünitlendirmişti
İlk kez hafifde olsa çizgi gördüğüm tek test
Fotoğrafda çok belli olmasasa bildiğin açık pembe![]()
Vallahi bende anlamadım kuzum.ya o yüzden iyice aklım karıştıYani canım bide şöyle düşün bu Ovulasyon testleri yumurtalamayı gösteriyor değil mi madem öyle diyelim ki hamile de değilsin bi kere zaten yumurtlamışsın ve değerlendirmişsin şimdi yine pik gibi oldu sonra silikleşti 2. Kez mi yumurtladın yani hadi 2. Kez de yumurtladın diyelim silikten sonra tekrar koyulaştı pik gibi oldu ve tekrar silikleşti 3. Kez mı yumurtladın o zaman yani ben buna anlam veremedim hamilelik de yoksa bu kadar koyuluk neden
Tekrar ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canımVallahi bende anlamadım kuzum.ya o yüzden iyice aklım karıştı
Bı doktora gözükmem gerekli gibi düşünüyorum aslindaVallahi bende anlamadım kuzum.ya o yüzden iyice aklım karıştı
Adetimin geçmesini beklicem zaten testim de kalmadı elimde cuma günü pazara çıkınca adette olmazsam o gün yapacam canımTekrar ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım
Doktora gozuksem daha iyi olur gibiYani canım bide şöyle düşün bu Ovulasyon testleri yumurtalamayı gösteriyor değil mi madem öyle diyelim ki hamile de değilsin bi kere zaten yumurtlamışsın ve değerlendirmişsin şimdi yine pik gibi oldu sonra silikleşti 2. Kez mi yumurtladın yani hadi 2. Kez de yumurtladın diyelim silikten sonra tekrar koyulaştı pik gibi oldu ve tekrar silikleşti 3. Kez mı yumurtladın o zaman yani ben buna anlam veremedim hamilelik de yoksa bu kadar koyuluk neden
Aynen öyle adet günün gelsinde olmazsan kesin git bide test yaptıktan sonra yani ikinci çizgi olsa da olmasada git bence çok enteresan çünküDoktora gozuksem daha iyi olur gibi
Oyyy süper bı haber ya ..Allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKizlar adete yakın ovulasyon testi ile ogrendim hamileligimi ben kipkirmiziydi t cizgisi ve gebelik testi yaptim hemen iki cizgi hafifte olsa belirdi. kan testi verdim pozitif cikti Allaha sukur saglikla olsun inşallah. Darisi isteyen herkese. resim ekleyemedim denedim
Benim de koyu ilerliyor arada silik oluyor ama ben gebelik testi yaptım 1 saat sonra beliren çizgiler görüyorum ama hemen çıkmiyor işteEkledim resimler
Tesekkur ederim canım insallah. Ovulasyon testiyle deneyin bence bi gebelik suphesi varsa ben gordumOyyy süper bı haber ya ..Allahım saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
İnşallah canim benimm adet 1 kaldı inşaallah bende görürüm.Benimde aciktan koyuya gitti ovulasyon biraz daha yap bence cikar.