Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Canım benim dört gün üste üste koyu çıktı sonra siliklesti dünde gebelik yaptım hayalet çizgi belirdi ama saatler sonra .. ben henüz hamileliği göremedim ... .. sen bı test yapsana gebelik... Bak burdan bı arkadaş bizim durumda iken gebe olduğunu öğrendi
Hadi yaa bende gebelik testi yaptım. Hayalet çizgi dedikleri var galiba bilmiyorum ya da ben öyle g
IMG_20200608_160605.webp
örüyorum bir de sen bakar mısın?

Sen görüyorsun demi ben göremedim dünden beri o kadar çizgilere odaklandım ki gözlerim bozuldu herhal 😁 bak dün silik oldu dedim ya bugün yine ovulasyon yaptım koyu çıktı .yarın gebelik yapcam. Dur ovulasyonu atım

Sen görüyorsun demi ben göremedim dünden beri o kadar çizgilere odaklandım ki gözlerim bozuldu herhal 😁 bak dün silik oldu dedim ya bugün yine ovulasyon yaptım koyu çıktı .yarın gebelik yapcam. Dur ovulasyonu atım
Evet ben gördüm 🤗at bakalım

İki gün bekle canım sende yeniden test yapalım inşallah güzel haber alırız.

İki gün bekle canım sende yeniden test yapalım inşallah güzel haber alırız.
İnşallah canım ya işte bugün adet olmam gerekiyordum daha olmadım bekleyelim bakalım 🤗 az önce bir daha ovulasyon yaptım yine böyle 🙄

Eklentiler

• IMG_20200608_170425.webp
    IMG_20200608_170425.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 335
İnşallah canım ya işte bugün adet olmam gerekiyordum daha olmadım bekleyelim bakalım 🤗 az önce bir daha ovulasyon yaptım yine böyle 🙄
Silik olan t çizgisi oluyor demi senin ki benimkinden bı tık silik ama . Valla kaç gündür benimle kafam karıştı .

Silik olan t çizgisi oluyor demi senin ki benimkinden bı tık silik ama . Valla kaç gündür benimle kafam karıştı .
Ben sizin gebelik testinizde o çizgiyi gördüm bende bu şekilde öğrenmiştim hamile olduğumu bence hamilesiniz ovülasyon testleri de hep koyu bence bir gebelik testi daha yapmalısınız 🤗

Ben sizin gebelik testinizde o çizgiyi gördüm bende bu şekilde öğrenmiştim hamile olduğumu bence hamilesiniz ovülasyon testleri de hep koyu bence bir gebelik testi daha yapmalısınız 🤗
Ama canım kendi çizgisi gibi geldi bana hiç pembelik yok ondan umudum kırıldı gibi ..Canım.testi dün yaptım.degerler iki güne bir yukseliyormus ya .bende yarın sabah ilk idrar la yapacam inşallah . .

Ama canım kendi çizgisi gibi geldi bana hiç pembelik yok ondan umudum kırıldı gibi ..Canım.testi dün yaptım.degerler iki güne bir yukseliyormus ya .bende yarın sabah ilk idrar la yapacam inşallah . .
Bende aynı şekilde yapmıştım yaptığımda biraz bekledim çıkmadı bende umutsuzlanıp bırakmıştım gitmiştim sonra içime kurt düştü baktım böyleydi yani olma ihtimali var bence umutsuzlanmayın inşAllah gönlünüzce olur herşey 🤗

Ovulasyon testim 4 gündür koyu idi dün siliklesti bugün tekrar koyulaşti . Yarın yapcam test canım dua et

Back
X