yaninda yazan rakamlari anlamak biraz güç gördüğüm kadarıyla 10h yazan bide 25h 27h yazan yerlerde t baya koyu cıkmış. Yumurtlama bunlardan biri olabilir. ama rakamlari anlayamadımBanada yorum yaparmisiniz 10 da mi yumurtladim hala koyu cikio bi dun sivi alimina dikkat etmedim ama bugun yine koyu adetim duzensiz bilgi almak istiyorum kaset testten anlamadim bisey kistim yok.
Yumurtlamam ne zaman sizce ? Tekrar koyulasmasi iyimi ? Gebelikmi oluyo
Ya keceli kalem dagalio ewt tarih yazdim kndimce 10 h yazio eger dediginiz gibiyse ki bende 10 h den suphe ediodum ya ikinci kez yumurtluyorum yada hamile olabilirim dimi cunku yeni yaptim 27 h yi bugunun yani.yaninda yazan rakamlari anlamak biraz güç gördüğüm kadarıyla 10h yazan bide 25h 27h yazan yerlerde t baya koyu cıkmış. Yumurtlama bunlardan biri olabilir. ama rakamlari anlayamadım
Bi saniye canım bi daha bi dikkatle inceleyim. Normalde adetin kac gün kiYa keceli kalem dagalio ewt tarih yazdim kndimce 10 h yazio eger dediginiz gibiyse ki bende 10 h den suphe ediodum ya ikinci kez yumurtluyorum yada hamile olabilirim dimi cunku yeni yaptim 27 h yi bugunun yani.
Cok duzensiz 3 4 ay 17. Ve 21.de oluyodum döngumun gecen ay gec oldum 47.gun döngude yani bilmiyorum su an guatirim var oyuzden duzensiz.Bi saniye canım bi daha bi dikkatle inceleyim. Normalde adetin kac gün ki
galiba ovulasyon testlerinin bazıları bekledikce koyulaşmış. en sonki adet tarihin ve bu ay beklediğin adet gününü yazarsan bir de ortalam gün uzunluğun da önemli. Son adet tarihi ve beklediğin adet tarihini yazabilirmisin belki daha iyi yorum yaparızYa keceli kalem dagalio ewt tarih yazdim kndimce 10 h yazio eger dediginiz gibiyse ki bende 10 h den suphe ediodum ya ikinci kez yumurtluyorum yada hamile olabilirim dimi cunku yeni yaptim 27 h yi bugunun yani.
hımmm düzensiz adetlerde genelde en sonki adetten 17 gün cikarilarak elde ediliyor. Eger yumurtlaman 10 haziran ise 17eklediginde adet olman lazım adet yoksa gebelik oluşmus oluyor. Eger gebelik de yoksa 27hazirani degerlendirmen lazımdı. Bol bol ovulasyon testleri yapman yararlı yani yumurtlama gününü yakalama şansın yüksek olurCok duzensiz 3 4 ay 17. Ve 21.de oluyodum döngumun gecen ay gec oldum 47.gun döngude yani bilmiyorum su an guatirim var oyuzden duzensiz.
Kuzum suan olucagim adet tarihini bilmiyorum gecen ay 47.gun dongumde yani 21 mayisda oldum bnm adetlerim en erken 17.gun en gec 59.gun suruo cok dengesiz anlicagin gunu gunune tutmuo her ay baska zaman oluyogaliba ovulasyon testlerinin bazıları bekledikce koyulaşmış. en sonki adet tarihin ve bu ay beklediğin adet gününü yazarsan bir de ortalam gün uzunluğun da önemli. Son adet tarihi ve beklediğin adet tarihini yazabilirmisin belki daha iyi yorum yaparız
Anladim en koyusu 10 h idi sonra 25de bi anda koyulasti iste aslinda bnce dunde koyuydu ama bn yarim bardak su ictim o silik yapti bugun yine koyu cunku git gide koyulasio sadece sunu merak ediyorum herkezde pik asiri t koyumu oluyo yada gebelik de de ayni cok koyumu olmali yoksa 7 8 haftalik gebeliklerdemi koyu oluyo t cizgisi ?hımmm düzensiz adetlerde genelde en sonki adetten 17 gün cikarilarak elde ediliyor. Eger yumurtlaman 10 haziran ise 17eklediginde adet olman lazım adet yoksa gebelik oluşmus oluyor. Eger gebelik de yoksa 27hazirani degerlendirmen lazımdı. Bol bol ovulasyon testleri yapman yararlı yani yumurtlama gününü yakalama şansın yüksek olur
Kuzum suan olucagim adet tarihini bilmiyorum gecen ay 47.gun dongumde yani 21 mayisda oldum bnm adetlerim en erken 17.gun en gec 59.gun suruo cok dengesiz anlicagin gunu gunune tutmuo her ay baska zaman oluyo
O zaman her gun muhakkak ovulasyon testini yap ki yakala o yumurtlamayi. Sonucta o kan geliyorsa duzensiz adet olsa bile bozma moralini sadece yakalamak zahmetli öyle düşün. Ve adet gunlerinden 17 gun cikar genelde oyle takip ederken kolay olur.Kuzum suan olucagim adet tarihini bilmiyorum gecen ay 47.gun dongumde yani 21 mayisda oldum bnm adetlerim en erken 17.gun en gec 59.gun suruo cok dengesiz anlicagin gunu gunune tutmuo her ay baska zaman oluyo
Anladim tmm ts edermO zaman her gun muhakkak ovulasyon testini yap ki yakala o yumurtlamayi. Sonucta o kan geliyorsa duzensiz adet olsa bile bozma moralini sadece yakalamak zahmetli öyle düşün. Ve adet gunlerinden 17 gun cikar genelde oyle takip ederken kolay olur.
Ben de burda senin dedigin gibi bi soru sormustum cevabini pek bulamadım. Ama doktorların konusmalarina baktikca, bir gebenin günlüğü adında youtupta ovulasyon videolarını anlatan videolardan ogrendigim kadarıyla galiba pik yapan gece ve ertrsi gün iliski öneriliyor. Pik diyince artik t v c ayni renk veya t daha koyu olunca oluyor. Yani t'nin daha koyu olmasi artik çatladığını gösteriyor vr hemen iliski öneriliyor onemli olan pikten bir gun once, pik oldugu gun ve bir gun sonra yuksek hamile kalma gunleriAnladim en koyusu 10 h idi sonra 25de bi anda koyulasti iste aslinda bnce dunde koyuydu ama bn yarim bardak su ictim o silik yapti bugun yine koyu cunku git gide koyulasio sadece sunu merak ediyorum herkezde pik asiri t koyumu oluyo yada gebelik de de ayni cok koyumu olmali yoksa 7 8 haftalik gebeliklerdemi koyu oluyo t cizgisi ?
Canım bende de pco var ve bugün adetimin 36. Günü, normalde 4 gün önce adet olmam gerekiyordu. Bugüne kadar test yaptım hiç pik göremedim senin testlerin de pik değil yani yumurtlama olmamış o yüzden de adet de olamıyoruz ya da gecikiyor. Ben bıraktım yoruldum sen devam edersen yumurtlamayı görebilirsin canımCok duzensiz 3 4 ay 17. Ve 21.de oluyodum döngumun gecen ay gec oldum 47.gun döngude yani bilmiyorum su an guatirim var oyuzden duzensiz.
Walla aynı durumu ben de yaşıyorumHanımlar merhabalar ay içinde yumurtlamayı çatlamayı gördüm ama adetime dört gün varken ovülasyonlarım hep koyu çıkmaya başladı acaba tekrar mı yumurtluyorum dedim ama çatlama olmadı bu seferde beklenen adetim gelmedi
ve üzerinden beş gün geçti şuan dün gebelik testi yaptım ama negatif sonuç ama ovülasyonlarım yine kırmızı çıkıyor sizin fikirleriniz nedir acaba bu konuda
Benim beş gün geçti valla bakalım pazartesi gidicek olmadı kan testi için ilk defa bide gecikme yaşıyorum ben normalde yaşamam hiçWalla aynı durumu ben de yaşıyorumbak atayım hatta ama gebelik testlerim benim de negatif. Ama daha günümü geçmedim
Senin ne kadar var adete yakın mı olabilirsin belki hamile valla çnküWalla aynı durumu ben de yaşıyorumbak atayım hatta ama gebelik testlerim benim de negatif. Ama daha günümü geçmedim
Bende o şekilde oldum iştehsg çektirdiğim ay ben de 5. Günümde banyo yaptım 2 gün leke leke 2 gün normal oldum 5. Günüme giç birşey gelmedi 7 8 gün olurum normalde
O kişi kesinlikle ben olmam zaten hamile gibi hissetmiyorum da hiç ama koyu çizgi görmek artık hoşuma gittiği için yapr oldumSenin ne kadar var adete yakın mı olabilirsin belki hamile valla çnkü
Ovülasyonla öğrenen çok kişi
Olmuş
Mart ayında çektirdimBende o şekilde oldum iştene zaman çektirmiştin
Valla hiçO kişi kesinlikle ben olmam zaten hamile gibi hissetmiyorum da hiç ama koyu çizgi görmek artık hoşuma gittiği için yapr oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?