Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Arkadaşım ben de 23 Mayıs'ta pik gördüm ve degerlendirdim. Yarın adet günüm. 4gundur de ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamile miyim tekrar mi yumurtluyorum bilemedim. Gebelik testi yapmadım

Eklentiler

• IMG_20200605_170449.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 1.108
Arkadaşım ben de 23 Mayıs'ta pik gördüm ve degerlendirdim. Yarın adet günüm. 4gundur de ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamile miyim tekrar mi yumurtluyorum bilemedim. Gebelik testi yapmadım
Vallahi kuzum bende o durumdayım bende 27 Batista çatlama gördüm adet 5 gün kaldı ama iki gündür koyu şekilde .bende merak içindeyim

Vallahi kuzum bende o durumdayım bende 27 Batista çatlama gördüm adet 5 gün kaldı ama iki gündür koyu şekilde .bende merak içindeyim
Senin bir gün kalmış iatersen bı test yap sabah ilk idrarla .birşey soracak adetlerin düzenli mi

Malesef düzenli değil pko var bende .. bir oğlum var 5yasinda doğal yolla olmuştu. Bir senedir ikinci için uğraşıyoruz dedavi olmadım doktor olur çocuğun ama zaman alır demişti. Ben de ovilasyon testi aldım onu deneyerek yumurtlamayı buldum ve degerlendirdim . Gebelik testi yapmaya cesaretim yok bir yildiir hep olumsuz gördüm şimdiye kadar. Eğer adet olmazsam haftaya yapacam

Benim de adetlerim 5 ile 8 gün atıyor .sana dedim yap diye ama bende 5 gün sonra kolay kolay yapamicam...ben iki yıldır istiyorum ve bebiş hiç yok

İnşallah hayırlısı ise vardır. Yapamayacağım test negatif görünce kendime gelemiyorum bir süre... Önceden olsa 10kere yapmıştım. Test bile almadım eve dayanamam yaparım diye. Bakalım adetim geçerse biraz biraz daha bekler yaparım.

Mutlaka buraya da yaz canim

Aynen canım.3 gündür böyle tamam ben bı test yapım yarın sabah mi yapsam ki pazartesi mi erken gebelik testi değil ama bende ki
Çok heyecanlandım ❤ yarın elde madem normal var onla yapın, ama negatif olursa da üzülmeyin daha adete 4 5 gün kalmış oluyor, ayy umarım inş cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…