Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi kuzum bende o durumdayım bende 27 Batista çatlama gördüm adet 5 gün kaldı ama iki gündür koyu şekilde .bende merak içindeyimArkadaşım ben de 23 Mayıs'ta pik gördüm ve degerlendirdim. Yarın adet günüm. 4gundur de ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamile miyim tekrar mi yumurtluyorum bilemedim. Gebelik testi yapmadım
Senin bir gün kalmış iatersen bı test yap sabah ilk idrarla .birşey soracak adetlerin düzenli miVallahi kuzum bende o durumdayım bende 27 Batista çatlama gördüm adet 5 gün kaldı ama iki gündür koyu şekilde .bende merak içindeyim
Benim de adetlerim 5 ile 8 gün atıyor .sana dedim yap diye ama bende 5 gün sonra kolay kolay yapamicam...ben iki yıldır istiyorum ve bebiş hiç yokMalesef düzenli değil pko var bende .. bir oğlum var 5yasinda doğal yolla olmuştu. Bir senedir ikinci için uğraşıyoruz dedavi olmadım doktor olur çocuğun ama zaman alır demişti. Ben de ovilasyon testi aldım onu deneyerek yumurtlamayı buldum ve degerlendirdim . Gebelik testi yapmaya cesaretim yok bir yildiir hep olumsuz gördüm şimdiye kadar. Eğer adet olmazsam haftaya yapacam
Mutlaka buraya da yaz canimİnşallah hayırlısı ise vardır. Yapamayacağım test negatif görünce kendime gelemiyorum bir süre... Önceden olsa 10kere yapmıştım. Test bile almadım eve dayanamam yaparım diye. Bakalım adetim geçerse biraz biraz daha bekler yaparım.
Şu 5 gün bı geçse de test yapsam inşallah hep köyü çıkar o güne kadarCanım var gibi inşallah gebeliktir![]()
Şu 5 gün bı geçse de test yapsam inşallah hep köyü çıkar o güne kadar
Daha yumurtladim üzerinden 9 gün geçti canımYumurtlamanın üzerinden 17 gün geçince net sonuç alınıyırmuş canım inşallah vardır![]()
Tmm cnm ne zaman yaparım bilmiyorum hemen yapmayı dusunmuyorum ama adet olmaz ve yaparsam yazarım inşallah.Mutlaka buraya da yaz canim
İki gündür koyu idi bugün saat 5 gibi yapacam inşallah buraya da koycam fotoğraf
bugün ki de böyle canım nasıl
3. Gün koyulukta demi, bi erken gebelik testi yapın pzt, bendede merak ettim, insallah gebelik vardır canimmmbugün ki de böyle canım nasıl
Aynen canım.3 gündür böyle tamam ben bı test yapım yarın sabah mi yapsam ki pazartesi mi3. Gün koyulukta demi, bi erken gebelik testi yapın pzt, bendede merak ettim, insallah gebelik vardır canimmm
Çok heyecanlandım ❤ yarın elde madem normal var onla yapın, ama negatif olursa da üzülmeyin daha adete 4 5 gün kalmış oluyor, ayy umarım inş cikarAynen canım.3 gündür böyle tamam ben bı test yapım yarın sabah mi yapsam ki pazartesi mierken gebelik testi değil ama bende ki