kızlar selam ve iyi geceler,
birkaç gündür giremiyordum cok ama okudum yazdıklarınızın çoğunu...
malesef bu sabah itibariyle geldi kırmızılar
aslında bekliyordum 2 güm öncesinden isaretleri vardı. 8 nisan-3 mayıs 26. gün sabahı regl oldum, bu durumda ovülasyon 12. gün ama ovülasyon testim 10. ve 11. günler her ikisindede çok net şekilde pozitifti ve fertility friend 11. gün diyor....Hangi gün acaba benim ovülasyon?
reglm bitince yine yapmaya başlıcam 8.günden itibaren testi, buarada sabah ateşim 36.1'di....En düşük değerim nerdeyse..
çok arkadaşım hamile, bugün birisinin daha haberini aldım daha yeni anlamış o da :)))
bizim hayaller bu aya transfer oldu...çok moralim bozulmadı ama alıştım galiba bu duruma 4. aydır bu sekilde, bu ay test kullandımız için ve 11-12-13-14. hergün (bazı günler 2 kere) çalıştıgımız için umutluydum aslında ama olmadı...
gecen aylarda da gün aşırı yöntemini denemiştik, yine olmamıstı :)
neyse moralimi bozmadım cok, zaten karnımın sancısından ve halsizlikten başka hicbirşeye odaklanamıyorum..Şişkinliğim tavan yaptı bugün neredeyse 5 aylık hamile karnı var...şuanda bile canım acıyor...yazmakta zorlanıyorum...Ağrı kesici de çok içmek istemiyorum...normalde Arveles kullanıırm ben ama hamilelerin içmesi uygun değil yazıyor içinde, ben de ters etki etmesin diye korkuyorum onu içmeye...bebek düşünenlere regl ağrısına iyi gelecek ağrı kesici bilen var mı, hamilelerin de kullanmasında sakınca olmayan?
Hoş, hamile degilim ama önlem işte ! Şu karın şişliğine nasıl çare bulabilirim kızlar sizce?
öpüyorum sizi...