günaydın meleğim haberlerini bekliyorum
benı burda merakta bırakma çatlarım ha
:18: :18:
güzel haberlerle gel inş. benımde acaip kasıklarım gögsüm ağrıyor anlamadım gitti dünderdir
bende laboquıck tavsiye ederim bende memnunum tabı yinede tercih senın başarılar dilerim canım
tş ederım canım ben bu ay yumurtlamadım galıba ama bugun 39.gundyıem haeln adet olmadım geçen ay yumurtalıklarıma bakıldı ıkı tane kıst var ama en buyugu 11mm dedı hiç bir problem olmaz dedı ama halen adet olmadım.bazılarıda yumurtalıkların kendını hamılelıge hazırlıyo olabılır dıyo bu ay ılk kez korunmadım bılgınız varsa memnun olurummmmm kızlar
tatlım hiç bir fikrim yok ama istersen kan testi yaptır kesin ve net çözüm
ay kıslar yardım edin bana çin takvimi uygulayan varmı
( ona bakarsam benim 2 ay calışmamam lasım
(
aaaaa o neki nasıl oluyo hiç dumadım
canım halen daha kırmızlar gelmedi ben de dayanamadım kan testi yaptırdım ancak değerlere göre hamişlik yok
henüz 3 gün gecikme oldu ancak sanırım hamile değilim umarım kırmızılar da biran önce gelir, şu an son adet tarihimden itibaren sayarsak 48.günümdeyim.
canım üzülme allah büyük bu ay olmazsa önümüzdeki ay günler çok güç olmasın geç olsun
Selam arkadaslar Hemn konuya girmek istiyorum, 11-12 aylarda bir dogal dusuk yasadim ve suan adetim cok duzensizlesti tam 4 ay oluyor adetimin duzelsin diye bekledigim
dok bana hap yazmadi cunku bebek olmaz dedi bu yzden bekle dedi 3 ay daha.Ovulasyon diye bisi varmis Yumurtanin ne zaman catladigini gösteriyormus adETI düszensiz olanlarda
kullana bilirmi Acaba aranizda böle bir durum yasayipta hamis kalanlar varsa ltf bana cevap yazin arkadslar simdiden tsk ederim cvplariniz icin
öncelikle hosgeldin cnm
evet adeti duzensizler icin bire bir tatlim
benimde temmuzda kaybim olmustu
hala duzensiz 8 ay oldu halada duzelmedi
bebekte yok ortada ins olacak cnmmm
basin sagolsun bu arada
kizlar dedim ya sizede
esim tajkkesiz girdi malum bolgeye diye eger 23 gunde adet oluyorsam 12. gun yumurtladigim gun ve iliski o gune geliyor yarinda adet olmam lazimmm
henuz belirti yokkkk ne dersiniz azicik seyden tutarmi tutar heeee allhim sen buyuksun yaaaaaa
gurbet güzelim inş. bebişin olurda sna tutunur canım
allah büyük belkıde tutmuştur bizide haberdar et zaten kist için dr. gittiğinde belli olur canım hadi iyi şanslar tatlım
hmm bu arada bende saraçoğlunun sitesinden aldım soğan kürünü beyaz kırmızı olmayacakmış hani kahve renkli kabuğu olan soğan varya o olacak
SOĞAN KÜRÜ
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir. İbrahim SARAÇOĞLU'nun Diğer Kuru Soğan Kürleri