- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #6.241
ay insAllah gulum gun dogmadan neler dogar yaaaaeee gelen gden yok mu ay ne zaman test yapcan heyecan bastı benıde.
ruyamda hamileydim gurbtçim bu sabah çok güzel uyandım.kan testi yaptırıyorum reglimden önce 74 beta çıkıyor ay nasıl seviniriyorum ruyada bile çok güzeldi.allahım bize gerçektede yaşatsın bu güzel duyguyu.
HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLAR İYİ HAFATALAR UMARIM ÇABUK GEÇEN BIR HAFTA OLUR
BELFÜCÜM MELEĞİM GÜNAYDIN NASILSIN BAKALIM BUGÜN İŞE GELDIN MI
GURBETCIM BENDE MALESEF HİÇ BİRSEY YOK HAMILE DEĞİLİM AMA ADETDE OLMADIM NEDEN BÖYLE OLUYOR ANLAM VEREMEDIM BUGÜN 43 GÜN OLDU CUMAYA JKADAR GELMEZSE DR. GİDECEĞİM BUGÜN GİDECEKTIM KOMSUMUZ BIR KAÇGÜN DAHA BEKLE DEDI
CANIM BENIM NASILSIN YERLEŞTİN MI IYICE BEBİŞ NASILBEN MALESEF HAMIŞ DEĞİLİM ADETDE OLAMIYORUM BIR TÜRLÜ 43 GÜN OLDU DELİRMEMEM AZ KALDI OF OF
hadı gurbetcım senden güzel haberler beklıyoruz canım
oymoy meleğim benım kıyamam sana cok zor o bılıyorum benım kuzendede var acaıp acı cekıyodu kıyamam sana şimdi ilaçda alamıyorsun dacanımıniçi
ay insAllah gulum gun dogmadan neler dogar yaaaa
ruyamda hamile oldugumu ve oglum olacagini gordum gunum bugun gelen giden yok henuz canim cumaya test yaparim insAllah gelmesse adetttt
ben iyim canm kızım da iki gündür daha bi kıpır kıpır :)
yerleştik evet ama çok yorucu gerçekten. bi iki ay sonra da bebişin odası için başlayacağız alışverişe :)
cnm gayet normal bence adetinin gecikmesi, ters bir durum olmasın yeter, sen doktor kontrollerini aksatma bence, takipte kal hep
Valla dediğin gibi rezil bi acıAllah kimseye yaşatmasın kuzum.
Sen beklemeye karar vermişsin sanırım doktor olayını arayıp bi danışsaydın keşke kuzu
günaydın kızlar salı sallanır geldı çattı bugün tama tamına 44 gün oldu bende tık yok ateşler bastı menopozlu gıbıyım suan delirmek üzere ve batlıyacak bomba gıbıyım ben ne içsem çivanperçemı otu ıyı dıyorlar alsammı acaba
gurbetcim test yaptın mı meraktan öldürdün bizi
ayyy en güzel şey bebek odası yerleştirmesende artık eklersın belfücüm gibi resimleri canım gitcem dr. cuma sabah işe gelmeden
maşallah süpanallah bebiş büyüyo canım artık daha net hıssedeceksın
ah ah evım olsada keşke aylarca yerleştirsem kıralıktan nefret ediyorum
kuzucum meleğim günaydın bugün nasıl oldun ıyımısınarfam nasıl
ya kuzucum benımde kayınvalıde ve görümce geldı 2 gündür ölü gibiyim uykusuzluktan
cuma gitcem canım kıme soracağım kı bellı bır dr. yok zaten araştırma hastanesıne gıdeceğim meleğim bende snırı oldum ama ne yapalım belkı cumaya kadar olurum
Günaydın kızlarrr :)
Suayımm canımıniçi günaydın
Görümce neyse de kayınvalidende strese sokmasın seni? Ne zaman gidecekler az bi rahatlasan
Bence doktoru çok geciktirme takibini yapan doktora git derim ben.
Canım bende bi değişiklik yok.Rezil haldeyim hala.Hamilelik ile hele hiç çekilmiyor.Hem yalancı kasılmalar hem hemoroid acılarıolmadı doktora gidicem ama yapacak birşeyde pek yok gibi
ya kuzucum benım olurmu hiç git dr. nıye o kadar cannım acısın kıyamam ben bak gıtbelkı merhem felan verir rahatlatır bıtanem
meleğim daha bellı değil ne zaman gıdecekleri bugün dr. söyleyecek bakaolım gözünün arkaıs cok kanama yapmış göremıyormuş bugün yıkayıp öyle bakacak eğer işleri bugün bıterse yarın gıderler yoksa burdalar bızım yılbaşı eğlencemızde yatar o zaman
meleğim cumaya ne kaldıkı zaten azıcık bırsey yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bıdaha yatcaz kalkcaz bıttı
Kuzum merhem sürüyorum ama tık yokBakalım.
Valla yılbaşını ellemesinler bari yaNe gerek var ki.
Doğru diyorsun ne kaldı cumaya
Ovu testi ile test yaptim cift cizgi cikti
InsAllah cumaya gebelik testindede gorurum
ayyy inş. canım benım hadı bakalım hayırlı olsun kız gurbet ınan ıcıme doğuyor sen hamışsın bızde adet olsaydık bı çalışmalara başlardık ama offff
Cift cizgiyi
Eki Görüntüle 587060
merhaba kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi ile yumurtlama takibi yapıyorum. son 1 haftadır yaptıgım testleri ekledım ve yıldız koydugum gunlerde calısma oldu :) en sondakı test bugun yaptıgım test. çalısmalara devam etmelıyım ? yorumlarınızı beklıyorum.
ay insAllah gulum gun dogmadan neler dogar yaaaa
ruyamda hamile oldugumu ve oglum olacagini gordum gunum bugun gelen giden yok henuz canim cumaya test yaparim insAllah gelmesse adetttt
bakalım kuzucum şimdi kendı annemle görüştüm gözün arkasını yıkamışlar perşembede iğne vuracaklarmış cuma giderler büyük ihtimalle
bıde parasız gelmişler sankı bızde cok var ınsanlar ne kadar duyarsız kıra derdı yok 800 devletden alıyo 400 eşinden dolayı alıyo 1200 ama para yok ta yok diyor bızim zaten borçlar bıtmedı bırde bu sıkıntı cıktı ben onlara dedım hazırlıklı gelın dıye ama nerde neyse moralımı bozmayacağım
canım benım bak geçmezse dr. git daha cok azmasın meleğim önlemını alman lazım senın yarın doğum yaptığında daha sıkıntı olur bıtanem
canım cok güzel günlerde çalışmışsın bugünde çalışma yap sonra allahım sana bebişi yollasın bol sans
Ovu testi ile test yaptim cift cizgi cikti
InsAllah cumaya gebelik testindede gorurum
Cift cizgiyi
Kuzum midem bulaniyo eksiyo hayir olsun bugunde adet olmadim ins gebelige isarettirbakalım kuzucum şimdi kendı annemle görüştüm gözün arkasını yıkamışlar perşembede iğne vuracaklarmış cuma giderler büyük ihtimalle
bıde parasız gelmişler sankı bızde cok var ınsanlar ne kadar duyarsız kıra derdı yok 800 devletden alıyo 400 eşinden dolayı alıyo 1200 ama para yok ta yok diyor bızim zaten borçlar bıtmedı bırde bu sıkıntı cıktı ben onlara dedım hazırlıklı gelın dıye ama nerde neyse moralımı bozmayacağım
canım benım bak geçmezse dr. git daha cok azmasın meleğim önlemını alman lazım senın yarın doğum yaptığında daha sıkıntı olur bıtanem
canım cok güzel günlerde çalışmışsın bugünde çalışma yap sonra allahım sana bebişi yollasın bol sans
Kuzum ya sagoladin buhun evde degildim kralliga gezmeye gittikkız nerdesin,topik topik seni mi arıycaz.demek günün geçti ha,hadi hayırlısı bakalım.inşallah iyi yerleşir kerata bu sefer.
kuzum koyu goreyim defim cizgileri varsa sayet bebekcnm normal test yapsana zaten günün geçmedimi gelsin bebiş sıkı sıkı tutunsun annesine
Kuzum midem bulaniyo eksiyo hayir olsun bugunde adet olmadim ins gebelige isarettir
Sende adet ol basla cnm calismaya
Kuzum ya sagoladin buhun evde degildim kralliga gezmeye gittik
Adet iki gun gecti mise bulantim var bakalim cuma yapcam test
kuzum koyu goreyim defim cizgileri varsa sayet bebek
Cuma yapcam soz normalde 1 ocak dedimdi sizi kiramayacagim
gurbetim miden bulaniyorsa kanda yeteri kadar hcg vardir ve cok tan kana gecmistir...cuma beklenir mi kiz test icin? tas olsa catlar vallaben taa 4 gun once ogrenmistim
Kuzum hiç sıkma canınıdusuncesizlik yaptıkları ama ne yapcan.
Sizin saglıgınız yerinizde olsun gerisi çözülür
Yarin sabah gidiyorum doktora bakalım
İsten erken çıktım Evdeyim şimdi
cnm normal test yapsana zaten günün geçmedimi gelsin bebiş sıkı sıkı tutunsun annesine
Kuzum midem bulaniyo eksiyo hayir olsun bugunde adet olmadim ins gebelige isarettir
Sende adet ol basla cnm calismaya
Kuzum ya sagoladin buhun evde degildim kralliga gezmeye gittik
Adet iki gun gecti mise bulantim var bakalim cuma yapcam test
kuzum koyu goreyim defim cizgileri varsa sayet bebek
Cuma yapcam soz normalde 1 ocak dedimdi sizi kiramayacagim
kızlar günaydın bugün tam 45 gün oldu ne gelen var ne giden
kuzucum meleğim prensesım günaydınsen şimdi dr. olmalısın gelınce bana hemen yaz bıtanem merak ettım senı inş. geçer hemen suan durumun nasıl
gurbetcım fatmanında dediği gibi hemen test yapsana netıcelensın hadı kız çatlıcam burda
Kuzum sabrediyom bn cift gormek icin
Bugun 26. Gun 3 gun gecmis olacak Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin