• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

saol canım
bende yanma adet öncesi de olurdu yine oldu hatta hala oluyor niye bilmiyorum bende cuma doktora soracağım onu

canım ben dr. gittip tahlıl yaptırdım çok hafif enfeksiyon var dedı ama bol bol su iç dedi bende sürekli içiyorum sende ihmal etme git dr. canım

Bebek icin uğraştığımız ay bende de olmuştu.sık iliski ve de sonrasında kalmamak sanırım yanmaya sebep oluyor.yogun değildi ama hissedilir derecede yanma vardı.bol su ictim, baktim ki kirmizilar geldi maydonoZ suyu ictim, o suyla orayı sildim.doktora gitmedim gcti yanma.dedigim gibi hafifti zaten. Sen sakın ha bu aralar maydanoz suyu falan kullanma,icme de.hamileler icin iyi değil;) Hayirli haberi birkaç güne erirsin ins ;)

olabılır sık sık ilişki oldu bu ay ondan sanırım inş. önemli birsey olmaz sağol tatlım inş. maydanoz suyuna gerek kalmaz canım sanada rabbım tez zaman da bebişini versin :34:

iki adet arası gecen zamani,son adet tarihini yazarsan yardımcı olabiliriz.
Ama nmadem belirtilerin var değerlendir canım.test de yaniltabilir.sonucta %100 güvenilirliği yok.

çoook çookkk saol canım en iyisi değerlendirmek:) yazık oldu teste verdiğim paralara elimdede 16 ad test var :)))
en son 14 eylülde adet oldum siklusumun süresi 29-30-31-33 -35 bu şekilde bu ayda 1 gün erken oldum regli... Anlayacağın çok net bi zamanım yok...

Slım kızlarrrr.... Ya anlayamadığım bişey var . Ben bu ovu. Testlerinden aldım dün akşam ve bugün öğleden sonra test yaptım hep negatif verdi buraya kadar iyi fakat benim yumurtlama sıvım geliyor bugün yoğunlaştı ama testim hala negatif neden acaba ?

Cnm bnm ben agustosun 5--10 arasi yumurtladim neden dersen yogun akintim vardi
Ovu testi ile olcmedim 8 ve 9 gunu sik geceli gunduzlu iliski oldu
Ondan sonra cenaze icin trye geldik 7 gun kaldik
Ne hikmetki 7 gun boyunca tesbih ve kuranla mesgul oldum
Adet gunumde sali gunu esim le halvet oldum iliskiden sonra
Damla damla kan geldi klozete sonra arkadi gelmedi
Ve cuma test yaptim pozitifti cok sukur
Dun yeniledim testi cok sukur yine pozitif bu sefer koyuxdu Allah hepinize
Nasip etsin esimin babasini kaybetmesi Allahimin bu bebegi vermesi mucize
Ancak ben alir ben veririm buna inanmayan gercekten ahmaktir
Esime teselli diye geldi bu bebek o kadar metametliydiki isyan bile etmedi cNm yaaa:38:

çoook çookkk saol canım en iyisi değerlendirmek:) yazık oldu teste verdiğim paralara elimdede 16 ad test var :)))
en son 14 eylülde adet oldum siklusumun süresi 29-30-31-33 -35 bu şekilde bu ayda 1 gün erken oldum regli... Anlayacağın çok net bi zamanım yok...

Yani dem oki sen calismaya basla gulum en guzel pozisxon diz dirsek cnm

cnmmmmmmmm nasilsinnnnnnnnnn uzun zaman oldu gorusemedik:38:

Gurbetgüzelimm günaydınn nasılsın kuzu ne var ne yok.

Atlatırız hayırlısıyla canımıniçi :52:

Geldiğinde senle de yaparız hep beraber:38:

Canım nerlerdesin ya, nasıl gidiyor hamişlik :)
evet seninkinin işi daha zormul :)

sağolun kızlar iyi olmaya çalışıyorum geçen 15 gün hastanede yattı m.geçen cuma çıktım.ben lupus hastasıyım.yaklaşık 1 aydır mide şikayetlkerim vardı yanma vs.ama çok şiddetli su bile içemez olmuştum bütün drlarda hamileliğe yordular.en son kendi druma gittim.kan değerlerim sıfırlanmış nerdeyse.beyaz kan hücelerim bitmiş yani vcudumda mikroplarla savaşacak askerim hiç kalmamış:(
midem yemek borum enfeksiyon kapmış sonuç olarak.midem dzeldi şimdi herşeyi fazla fazla yiyorum ama beyaz kan hcrelerim çoğalmadı.şartlı çıkardılar hastaneden.maske kullanmam lazım kimseyle görşmyorum vs.
ilaç raporum çıkıcak on u bekliyorum ankaradan cevap gelicek.benden haberler böyle.rabbime şkür şuan iyiyim.

sağolun kızlar iyi olmaya çalışıyorum geçen 15 gün hastanede yattı m.geçen cuma çıktım.ben lupus hastasıyım.yaklaşık 1 aydır mide şikayetlkerim vardı yanma vs.ama çok şiddetli su bile içemez olmuştum bütün drlarda hamileliğe yordular.en son kendi druma gittim.kan değerlerim sıfırlanmış nerdeyse.beyaz kan hücelerim bitmiş yani vcudumda mikroplarla savaşacak askerim hiç kalmamış:(
midem yemek borum enfeksiyon kapmış sonuç olarak.midem dzeldi şimdi herşeyi fazla fazla yiyorum ama beyaz kan hcrelerim çoğalmadı.şartlı çıkardılar hastaneden.maske kullanmam lazım kimseyle görşmyorum vs.
ilaç raporum çıkıcak on u bekliyorum ankaradan cevap gelicek.benden haberler böyle.rabbime şkür şuan iyiyim.

Çok gecmis olsun :( bir an önce toparlarsın kendini ins.
Gercekten Üzüldüm çok.Allah saglık sıhhat versin tez vakitte bebeğine de sana da.dikkat et ikinize de iyi bak:)

cok cok gecmis olsun guzelim yaa zor bir zaman bnmde beyaz kanim eksilmisti bol pekmez falan ye cnm yaa Allhim birdaha yasatmasin ins

canım benım kıyamam ya hastamı olmuş bızım mınık annemız çok geçmiş olsun allah acıl şifalar versin bebeğinide senıde korusun dikkat et kendine canım :54:

günaydın kızlar benım bat dündü kırmızılar hala gelmedı :16:
yarın test yapacağım :18:
belfücüm canım sanırım dualarımız kabul oldu inş. :16::38:

Canım benimm çookk geçmiş olsun.En kısa zamanda herşey normale dönsün inşallah, tekrar da yaşama kuzucumm:)

Suayımm balımm şahane bi haber bu :52::52::52:
Yarın sabahtan kan ver bence, idrarla uğraşma :38::38::38::38:

Gelsinnn miniğimizzz yupiii:46::46::46::46:

Çok gecmis olsun :( bir an önce toparlarsın kendini ins.
Gercekten Üzüldüm çok.Allah saglık sıhhat versin tez vakitte bebeğine de sana da.dikkat et ikinize de iyi bak:)

cok cok gecmis olsun guzelim yaa zor bir zaman bnmde beyaz kanim eksilmisti bol pekmez falan ye cnm yaa Allhim birdaha yasatmasin ins

canım benım kıyamam ya hastamı olmuş bızım mınık annemız çok geçmiş olsun allah acıl şifalar versin bebeğinide senıde korusun dikkat et kendine canım :54:

Canım benimm çookk geçmiş olsun.En kısa zamanda herşey normale dönsün inşallah, tekrar da yaşama kuzucumm:)

çok sağolun arkadaşlar.rabbim kimseyi hastaneleree düşrmesin hasta etmesin.hele bide hamileyken çoook zor.insan kendini değil hep karnındakini dşnüyor.
suaycım inşallah seninde göbişin dolmuştur:46:

canım ben de seni merak ettim:16: hadi bakalım inşallah sağlıkla ve hayırla gelmiştir meleğin:emir_bebek:

herkese günaydın bu arada kızlarrrrrr:21::21::21:

kuzucum benım sağol senın benı bu kadar motive etmen dua etmen güzel dileklerin sayesinde oldu hepsi :38::38:
canımıniçi ama yarın 30 agustos kan nasıl vereceğim test yapacaktım ama benım koçiş yaptırmadı ben bugün akrabalara kalmaya gitcem yarın eve geçmeden annemle hastaneye giderim acık olurmu acaba kuzucum :28:
ay ınan içim içime sığmıyor rabbım sağlıkla versin inş. meleğim :16: çok korkuyorum valla annemıde koçiside tembıhledim 4 ay olana kadar kımse ye söylemeyeceğiz karnım cıkana kadar geçen hamıleliğimde çok dillendirdik o yüzden bu sefer söylemeyeceğim kuzucum :54: yiğenıme kardeş geliyor :34:

çok sağolun arkadaşlar.rabbim kimseyi hastaneleree düşrmesin hasta etmesin.hele bide hamileyken çoook zor.insan kendini değil hep karnındakini dşnüyor.
suaycım inşallah seninde göbişin dolmuştur:46:

canım benım inş. sağol tatlım rabbım senıde :nazar:meleğinide korusun hep :54::54::16:

hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruzzz

inş. canım benım sağol :54: sende bebeğini sağlıkla kucağına al
canım ben de seni merak ettim:16: hadi bakalım inşallah sağlıkla ve hayırla gelmiştir meleğin:emir_bebek:

herkese günaydın bu arada kızlarrrrrr:21::21::21:
inş. canım benım teşekkür ederim :16::54:

Son düzenleme:
kuzucum benım sağol senın benı bu kadar motive etmen dua etmen güzel dileklerin sayesinde oldu hepsi :38::38:
canımıniçi ama yarın 30 agustos kan nasıl vereceğim test yapacaktım ama benım koçiş yaptırmadı ben bugün akrabalara kalmaya gitcem yarın eve geçmeden annemle hastaneye giderim acık olurmu acaba kuzucum :28:
ay ınan içim içime sığmıyor rabbım sağlıkla versin inş. meleğim :16: çok korkuyorum valla annemıde koçiside tembıhledim 4 ay olana kadar kımse ye söylemeyeceğiz karnım cıkana kadar geçen hamıleliğimde çok dillendirdik o yüzden bu sefer söylemeyeceğim kuzucum :54: yiğenıme kardeş geliyor :34:

canım benım inş. sağol tatlım rabbım senıde :nazar:meleğinide korusun hep :54::54::16:

inş. canım benım sağol :54:

inş. canım benım teşekkür ederim :16::54:

AA evet yarın kapalıdır her yer :s kuzucum.
Peki öğleden sonra yaptırıp 2 saatte sonuç verecek yer var mı bildiğin?

Kuzucum evet geliyor kızışıma kardeş ayy süper süperr:38:
Canımıniçi en güzeli söylememek belli bir süre zaten insanlar daha çok yoruyorlar çünkü seni.
Miniğin az büyüsün içinde 3,5 -4 ayda dersin keyifle rahatlıkla.
Benim hep tüm dualarım seninle, içim senle dolu canım arkadaşımm:38::38:

günaydın kızlar suay en son senin yazdığını görünce test yaptın sandım bugün yaptırsana cnm test az çok bellidir zaten .yarın özel hastaneler açık olur muhtemelen zaten acilden giripte yaptırabilirsin.inşallah bebiş geliyor :49::49::49:

AA evet yarın kapalıdır her yer :s kuzucum.
Peki öğleden sonra yaptırıp 2 saatte sonuç verecek yer var mı bildiğin?

Kuzucum evet geliyor kızışıma kardeş ayy süper süperr:38:
Canımıniçi en güzeli söylememek belli bir süre zaten insanlar daha çok yoruyorlar çünkü seni.
Miniğin az büyüsün içinde 3,5 -4 ayda dersin keyifle rahatlıkla.
Benim hep tüm dualarım seninle, içim senle dolu canım arkadaşımm:38::38:

meleğim burda yokkı buralar hep iş merkezi ama yarın ankara hastanesinin aciline gidip yaptıracağım ayyyy :52: zaten söylemeyeceğim yerim ben senı mınnosum benım :38::38: benım kalbım sizinle hep canım arkadaşım benım :54::54:

günaydın kızlar suay en son senin yazdığını görünce test yaptın sandım bugün yaptırsana cnm test az çok bellidir zaten .yarın özel hastaneler açık olur muhtemelen zaten acilden giripte yaptırabilirsin.inşallah bebiş geliyor :49::49::49:

canım benım ben işteyim suan yarın acile giderim annemle :34: tatlım bu sabah test yapacaktım evde vardı koçiş bırakmadı korkuyor canım yaaaa bende tamam dedim yapmadım ama içim içimi yiyor :18:
ben zaten hiç günüm şaşmaz vede karın ağrısından duramam sadece dünderdir hafif hafif kasık ağrısı var birde güzüme acaip bir pürüzlük geldi hiç sivilcede cıkmadı :18:

meleğim burda yokkı buralar hep iş merkezi ama yarın ankara hastanesinin aciline gidip yaptıracağım ayyyy :52: zaten söylemeyeceğim yerim ben senı mınnosum benım :38::38: benım kalbım sizinle hep canım arkadaşım benım :54::54:

canım benım ben işteyim suan yarın acile giderim annemle :34: tatlım bu sabah test yapacaktım evde vardı koçiş bırakmadı korkuyor canım yaaaa bende tamam dedim yapmadım ama içim içimi yiyor :18:
ben zaten hiç günüm şaşmaz vede karın ağrısından duramam sadece dünderdir hafif hafif kasık ağrısı var birde güzüme acaip bir pürüzlük geldi hiç sivilcede cıkmadı :18:

Yarın o zaman bana mesaj atıyorsunn unutma yolarım seni yoksaa:47::49::49::49::49:

Yarın o zaman bana mesaj atıyorsunn unutma yolarım seni yoksaa:47::49::49::49::49:

kuzucum vermezmıyım sana yol bitanem yol canım sağolsun doktorumdan randevu aldım cumartesi sabah 10:30 da ayyy çok stres oldum kuzucum benım bu bebişim sağlıkla gelsin rabbım korusun onu :16:
kanda yarın acile gidip vercem

Son düzenleme:
kuzucum vermezmıyım sana yol bitanem yol canım sağolsun doktorumdan randevu aldım cumartesi sabah 10:30 da ayyy çok stres oldum kuzucum benım bu bebişim sağlıkla gelsin rabbım korusun onu :16:
kanda yarın acile gidip vercem

Valla kuzucumm bende çok heyecanlıyımm :))
Doktordan iyi haberlerle gel tatlımm

Back